wit.s Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 godzina z galerii mokotów = myslalem, ze mnie szlag trafi
letallec Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 godzina z galerii mokotów = myslalem, ze mnie szlag trafi Taaak, dzisiaj tam nie jedzcie.
hornet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 godzina z galerii mokotów = myslalem, ze mnie szlag trafi Sajgon to dopeiro będzie w piątek.
wit.s Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Musialem - spot z moimi ludzmi[br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 19:37:30_________________________________________________Spadam na bibe.
poziek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Musialem - spot z moimi ludzmi[br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 19:37:30_________________________________________________Spadam na bibe. no to widac dla kogo Wit ma czas a dla kogo nie ma nic trudno
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 godzina z galerii mokotów = myslalem, ze mnie szlag trafi Ja tak samo, bo tam obok pracuję. Dzisiaj to było ostro.
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak naprościej- a posty to niech inni nabijają Witek wyłożył na nas laskę i tyle. Poszedł sam na imprezę i tylko powiedział, że idzie, a nikogo nie zaprosił ... staruch jeden JA pier**le!!! Kogo znowu ???
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie mów ,,ostro"- bo Cię zaraz Malik od wieśnaików zwyzywa Coś Ty, on przecież sam ze wsi jest to przecież nie będzie tak gadał nikogo.... nabijam A już myślałem, że coś się święci
Norbi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Nie mów ,,ostro"- bo Cię zaraz Malik od wieśnaików zwyzywa Coś Ty, on przecież sam ze wsi jest to przecież nie będzie tak gadał nikogo.... nabijam A już myślałem, że coś się święci Właśnie dlatego tak gada[br]Dopisany: 19 Grudzień 2007, 20:23 _________________________________________________ale ŁukaszkuR masz racje ciachnął by coś
Flyer Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 http://moto.allegro.pl/item286677937_audi_a4_1_9tdi_130pspelna_opcja_19alu_servis_ideal.html Wyglada jakby po szynach jezdzil...
lukaszr Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ale ŁukaszkuR masz racje ciachnął by coś Hmmm, chciałbym powiedzieć, że ja nie, ale bym skłamał Tylko mówię od razu - ja nie biorę byle czego - u mnie musi to być wyselekcjonowane z olbrzymiej ilości egzemplarzy - selekcja taka, że sam się sobie dziwię
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 godzina z galerii mokotów = myslalem, ze mnie szlag trafi Ja tak samo, bo tam obok pracuję. Dzisiaj to było ostro. Nie mów ,,ostro"- bo Cię zaraz Malik od wieśnaików zwyzywa Wyjęłas mi to z ust.
Norbi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ale ŁukaszkuR masz racje ciachnął by coś Hmmm, chciałbym powiedzieć, że ja nie, ale bym skłamał Tylko mówię od razu - ja nie biorę byle czego - u mnie musi to być wyselekcjonowane z olbrzymiej ilości egzemplarzy - selekcja taka, że sam się sobie dziwię ja tam taki nie bede
Kaśka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 ale ŁukaszkuR masz racje ciachnął by coś Hmmm, chciałbym powiedzieć, że ja nie, ale bym skłamał Tylko mówię od razu - ja nie biorę byle czego - u mnie musi to być wyselekcjonowane z olbrzymiej ilości egzemplarzy - selekcja taka, że sam się sobie dziwię ja tam taki nie bede Znaczy nie jesteś wybredny. bierzesz jak leci?
Rekomendowane odpowiedzi