angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Kaśka , smarkaczem a no widzisz....tak szybko sie zmyla, ze nie zdazylam zauwazyc
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Fiu fiu dzisiaj na spocie były 23 i pół bryczki , nieźle ,nieźle Noooo... Dodatkowo biliśmy pierwszy rekord potencjalnych wymieniaczy turbin
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Kaśka , smarkaczem a no widzisz....tak szybko sie zmyla, ze nie zdazylam zauwazyc Angel ja tam już o 18.45 byłam, więc nie tak znowu krótko.
angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Fiu fiu dzisiaj na spocie były 23 i pół bryczki , nieźle ,nieźle Noooo... Dodatkowo biliśmy pierwszy rekord potencjalnych wymieniaczy turbin taaa i pan doktor Lukaszr badal turbinki stetoskopem..... :laghing2: Krzyniek dawaj foto..... [br]Dopisany: 20 Maj 2008, 22:55 _________________________________________________ Kaśka , smarkaczem a no widzisz....tak szybko sie zmyla, ze nie zdazylam zauwazyc Angel ja tam już o 18.45 byłam, więc nie tak znowu krótko. wiem, wiem.....to ja zawsze pozno przyjedzam
lukaszr Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Dawać mi tu tego co robił fotki, a raczej tych, którzy robili fotki, bo chyba było ich kilku - nie wiedziałem, że jestem taki okaz do fotografowania
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Dawać mi tu tego co robił fotki, a raczej tych, którzy robili fotki, bo chyba było ich kilku - nie wiedziałem, że jestem taki okaz do fotografowania Stary. Pokupywali te Kanony, to teraz po sesji nawet pająk traumę u psychologa leczy
angela Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Dawać mi tu tego co robił fotki, a raczej tych, którzy robili fotki, bo chyba było ich kilku - nie wiedziałem, że jestem taki okaz do fotografowania Lukaszu jak Cie zobaczyli z ta latarka na czole..... to sie, z tymi kanonami zlecieli
Kaśka Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Dawać mi tu tego co robił fotki, a raczej tych, którzy robili fotki, bo chyba było ich kilku - nie wiedziałem, że jestem taki okaz do fotografowania Będzie dokumentacja, że czasem pojawiasz sie na spotach i pomagasz.
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Że też musiałem odjechać wcześniej, tyż bym wyciągnął KANONA...
lukaszr Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Będzie dokumentacja, że czasem pojawiasz sie na spotach i pomagasz. Dzisiaj miałem się nie pojawić, ale poświęciłem się i przyjechałem tylko żeby pomóc Fotki poproszę na maila
Musashi Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 no no szkoda ze mnie nie bylo tez bym dolaczyl do grupy trzymajacej kanony :gwizdanie: ... gornik w srodku Wawy... ze stetoskopem zamiast z kilofem... grzebiacy pod maska zamiast.... :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Będzie dokumentacja, że czasem pojawiasz sie na spotach i pomagasz. Dzisiaj miałem się nie pojawić, ale poświęciłem się i przyjechałem tylko żeby pomóc Fotki poproszę na maila Na jakiego maila Bezwzględnie do wątku "Użytkownicy - pokażcie się"
lukaszr Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 no no szkoda ze mnie nie bylo tez bym dolaczyl do grupy trzymajacej kanony :gwizdanie: ... gornik w srodku Wawy... ze stetoskopem zamiast z kilofem... grzebiacy pod maska zamiast.... :gwizdanie: Jak Ciebie znam to byś się dołączył do trzymania, ale stetoskopu, bo by ciekawość Ciebie zżarła Na jakiego maila Bezwzględnie do wątku "Użytkownicy - pokażcie się" Ty jeszcze będziesz chciał olej ... poczekaj
Musashi Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Na jakiego maila Bezwzględnie do wątku "Użytkownicy - pokażcie się" Ty jeszcze będziesz chciał olej ... poczekaj hoho, jaka cisza od razu :gwizdanie:
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Na jakiego maila Bezwzględnie do wątku "Użytkownicy - pokażcie się" Ty jeszcze będziesz chciał olej ... poczekaj hoho, jaka cisza od razu :gwizdanie: Eeee tam, ja się wcale nie tego oleju przestraszyłem. Tylko ja rzeczywiście przyjdę po namiary na speców od regeneracji turbawy, to trzeba z gościem dobrze żyć Łukaaaaaaasz! No, co Ty... No nie bądź taki. No przecież żartowałem. No, na zartach się nie znasz? Daj spokój. Oj, bo Ci powiem, że ...
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Wit Tobie też się wyrobiło śmigło ? ;( Nooo... witaj w Klubie. Klub się nazywa LzFzWŚ - Ludzi z Forum z Wyrobionym Śmigłem. Zaraz se trzasnę odpowiedni podpis. ZAMAWIAM MEMBER NUMER 1 (wiem, ze nie mnie pierwszemu mnie się wysrało, ale ja pierwszy wpadłem na pomysł założenia takiego Klubu w Klubie) :polew:
lukaszr Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Łukaaaaaaasz! No, co Ty... No nie bądź taki. No przecież żartowałem. No, na zartach się nie znasz? Daj spokój. Oj, bo Ci powiem, że ... Oj Wiciu, przecież wiesz, że dla Ciebie to ... to kiedy do mnie zawitasz pogadać tak jak w Święta ?
wit.s Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Łukaaaaaaasz! No, co Ty... No nie bądź taki. No przecież żartowałem. No, na zartach się nie znasz? Daj spokój. Oj, bo Ci powiem, że ... Oj Wiciu, przecież wiesz, że dla Ciebie to ... to kiedy do mnie zawitasz pogadać tak jak w Święta ? No, dzień bez podlizywania to dzień stracony (ja go dziś nie straciłem ) Łoj, Chłopie. Marzy mi się jakaś spokojna, alboi niespokojna popijawa. Ale póki co musze opedzić sprawy przeprowadzkowe i zatrudnić parę osób, bo inaczej pierdolnę na zawał. A parafrazując Brylanta z "Poranku kojota" - na to jestem zbyt młody i zbyt piękny Ale, ale. Przecież ja specyficznych specjalistów poszukiwam. No, to szykujta się ludziska na ogłoszenie z odzaju "Dam pracę". Może nawet jutro mi się je uda napisać? (ostatnie 3 linijki posta - na poważnie)
Italiano Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Że też musiałem odjechać wcześniej, tyż bym wyciągnął KANONA... No właśnie, żeś tak szybko zwiał że nawet nie zdążyłeś się pożegnać, przyznawaj się gdzieś był? to może następnym razem pojedziemy z tobą :>
Rekomendowane odpowiedzi