Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hhacek poleciał tak w ślimaka ze świadkową, że trzeba było ich powstrzymywać bo to taka cicha woda tu niby zebysmy sie nie wyglupiali a potem ciach i poszło
poziek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Opublikowano 1 Czerwca 2008 hhacek poleciał tak w ślimaka ze świadkową, że trzeba było ich powstrzymywać bo to taka cicha woda tu niby zebysmy sie nie wyglupiali a potem ciach i poszło to było jakieś "ciach" ??
T-żółw Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dziękuję Wszystkim przybyłym i składającym życzenia A4 -owiczom za zajebistą atmosferkę przed i zabawę na weselu :th: :th: :th: oniakowi za spalanie gumy mustangiem przed kościołem pozostałym "dzieciakom" za piękną prezencję klubu jesteśm z Was dumni :oklaski: :oklaski: :oklaski: było i ..... czekamy teraz na następnych..odważnych
letallec Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dziękuję Wszystkim przybyłym i składającym życzenia A4 -owiczom za zajebistą atmosferkę przed i zabawę na weselu :th: :th: :th: oniakowi za spalanie gumy mustangiem przed kościołem pozostałym "dzieciakom" za piękną prezencję klubu jesteśm z Was dumni :oklaski: :oklaski: :oklaski: było i ..... czekamy teraz na następnych..odważnych Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
angela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Spalenie gumy bylo..... Az pan kamerzysta zawziecie to krecil...... Takze Zolwik.......palenie gumy przez Oniaka......bedziesz ogladal .....pewnie jeszcze nie raz
wit.s Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Spalenie gumy bylo..... Az pan kamerzysta zawziecie to krecil...... Było też strzelanie z gumowych szelek kamerzysty - szkoda, że już wtedy aparat miałem schowany
hhacek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Najlepsze wesele na jakim byłem... hhacek poleciał tak w ślimaka ze świadkową, że trzeba było ich powstrzymywać Pełen KOX BTW; jutro wpadne do Promki na chwile przed wyjazdem do Kangolii
Kaśka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 BTW; jutro wpadne do Promki na chwile przed wyjazdem do Kangolii zapraszam, zapraszamy
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Leżę na podłodze i umieram. <object width="425" height="355"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
ono Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 czekamy teraz na następnych..odważnych Z tego co pamiętam a o dziwo pamiętam wszystko to już wiemy kto jest następny hyhyhy ..........co za wtopa madafaka killer Weselicho było mega za***iste
Kaśka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 czekamy teraz na następnych..odważnych Z tego co pamiętam a o dziwo pamiętam wszystko to już wiemy kto jest następny hyhyhy ..........co za wtopa madafaka killer Weselicho było mega za***iste kto wyłapał fanty od państwa młodych?
angela Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 kto wyłapał fanty od państwa młodych? no wlasnie.....przyznawac sie
Kaśka Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 kto wyłapał fanty od państwa młodych? no wlasnie.....przyznawac sie Angel ja juz wiem kto, dam Ci dwa razy strzelic jak nie trafisz to ci powiem kto.
Italiano Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 No to wiemy kto złapał podwiązkę :polew:
poziek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 No to wiemy kto złapał podwiązkę :polew:
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Na każdego przyjdzie pora...ale poziek + wesoła rodzinka , fotelik na tylnym siedzeniu i pod maximusa to jakoś tak ...
Nosfer Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Może mógłby ktoś dzisiaj na spot zabrać ze sobą zapasową Etkę ? Moja płyta trafiła w czeluści i jest "nienaprawialna" :ranting1: A potrzebuję posprawdzać kilka rzeczy.. A zapowiada się w ogóle jakaś frekwencja z racji meczu Polska - Niemcy, czy szanowni klubowicze będą dzisiaj czatować przed telewizorem ?
Rekomendowane odpowiedzi