pre_pl Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 a Ty znowu kolor włosów zmieniłaś ? nieźle teraz jest
krzyniek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: tylko wiesz jak ten Twój indywidualny spocik wypada w restauracji to nie mów na głos że kelnerka Ci trawę przyniosła :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 18:27 _________________________________________________Norbi wpadaj może będzie ta eSa w avancie
Norbi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Szykujecie się do spota? Bo ja tak. I jakoś tak dziwnie przed dzisiejszym spotem czuję motyle w brzuchu... :gwizdanie: tylko wiesz jak ten Twój indywidualny spocik wypada w restauracji to nie mów na głos że kelnerka Ci trawę przyniosła :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 18:27 _________________________________________________Norbi wpadaj może będzie ta eSa w avancie Jak będzie to dzwoń
adamooo Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 no byrnia kurcze jak modelka na photosie
kokos Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal ,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok .pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 22:46 _________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t34022.0.html Tym wątkiem chciałbym "odgrzać" pomysł kursu bezpiecznej jazdy na Bemowie. Co poniektórzy wiedzą co i kogo mam na myśli ... Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" .... moze masz na mysli jazdy u Wrobla?
Kaśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal ,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok .pozdrawiam Kolego czytaj to co jest w pierwszym poście i nie zadawaj pytań, które są bezsensu. W tym temacie licznik postów i tak nie działa. Pozdrawiam i zapraszam na spoty tam gdzie się spotykamy. Brynieczka wyglądasz nieziemsko.
T-żółw Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 brynia fotka na żywca pewnie jeszcze lepiej
A3 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku po 2 miesiącach bez prawka...poznałem nowych klubowiczów zresztą spoko klubowiczów no i na żywo zobaczyłem audiolke malika na 18-nastkach :th: coś czuje że jak będziesz sprzedawał to będe miał największą rozkminke w życiu...
kokos Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 To co dziś Fort Wola?? no to lece slepy nie jestem,a nie wiem o co ci chodzi z tym licznikiem postow,jakies premie sa za to w postaci nagrod rzaczowych,dzieki za wyczerpujaca odpowiedz[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2008, 22:59 _________________________________________________ witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal ,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok .pozdrawiam Kolego czytaj to co jest w pierwszym poście i nie zadawaj pytań, które są bezsensu. W tym temacie licznik postów i tak nie działa. Pozdrawiam i zapraszam na spoty tam gdzie się spotykamy. ps.jak ktos kulturalnie zadaje pytanie to oczekuje takiej odpowiedzi,a jezeli w pierwszym poscie jest PROMENADA a kilka postow wyzej kolega pisze FORT WOLA to nie uwazam aby moje pytanie bylo bez sensu
tomaszu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku Mnie również było bardzo miło gościć na spociku.
Kaśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 [/size]_________________________________________________ witam,panowie to gdzie te spoty sie teraz odbywaja?fort czy ostrobramska?bo do fortu mam rzut beretem,a chetnie bym podjechal ,autko mam drugi dzien a pytan za caly rok .pozdrawiam Kolego czytaj to co jest w pierwszym poście i nie zadawaj pytań, które są bezsensu. W tym temacie licznik postów i tak nie działa. Pozdrawiam i zapraszam na spoty tam gdzie się spotykamy. ps.jak ktos kulturalnie zadaje pytanie to oczekuje takiej odpowiedzi,a jezeli w pierwszym poscie jest PROMENADA a kilka postow wyzej kolega pisze FORT WOLA to nie uwazam aby moje pytanie bylo bez sensu Kolego to, że niektórzy sobie żartują to jest fakt, ale zapamietaj, że informacja o tym gdzie odbywają się spoty jest zawsze w pierwszym poście.
Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku Mnie również było bardzo miło gościć na spociku. Chcesz o tym porozmawiać ? :
krzyniek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A mi było bardzo miło znowu zagościć na spociku Mnie również było bardzo miło gościć na spociku. Chcesz o tym porozmawiać ? : odp winna być następująca "bardzo kur... jego mać chętnie"
Reggi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nudzi mi sie ...i tak sobie myśle...wiem że to dziwne ale ....popracował bym
AndyN Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" .... Dojeba_łeś po maxie niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie: Wali mnie to .... Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać? Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie ....
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Manewry w sytuacjach awaryjnych, Panowie, a nie jedynie "mistrzowie prostej" .... Dojeba_łeś po maxie niech no się jeden zaloguje :gwizdanie: :gwizdanie: Wali mnie to .... Jaki jest sens dowalania kolejnych PS'ów i niutków skoro "woźnica" nie wie jak skręcać? Cały wkład "woźnicy" ogranicza się do wywalenia kasy na tuning i zręczne operowanie sprzęgłem i gazem w trakcie tzw. "killi"? Wielkie osiągnięcie, faktycznie .... No zgadzam się Kto jest chętny na naukę jazdy u Wróbla ?
Rekomendowane odpowiedzi