spanky Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro nie bedzie co zbierac .... on je najpierw wypluje a potem zezre ....
DarkMind Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zorganizować akcje wysyłania wąglika do jego domu... Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj... nigdy Mi jeszcze o drugiej w nocy pod domem spiewali: "W*lić sędziego i całą rodzinego jego... W****lić sęęęędziego i całąąąą rodzine jego..." :gwizdanie: i przy takim akompaniamencie sobie zasypialem;)
Nosfer Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zorganizować akcje wysyłania wąglika do jego domu... Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj... nigdy Mi jeszcze o drugiej w nocy pod domem spiewali: "W*lić sędziego i całą rodzinego jego... W****lić sęęęędziego i całąąąą rodzine jego..." :gwizdanie: i przy takim akompaniamencie sobie zasypialem;)
Aydaho Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja już mam cel na Euro - Osterreich geh raus !!! a łysola zapraszamy na mazury
krzyniek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 sędziego to trza ściągnąć na zlot letni jako dodatkowa atrakcja, i zaraz więcej chętnych się zapisze na zlot [br]Dopisany: 13 Czerwiec 2008, 10:20 _________________________________________________msc79 dzwoniłem niestety mają tylko przedliftowe
AndyN Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gdyby Polacy strzelili dwie bramki nawet ten Agol by nie zaszkodził. Ale niesmak pozostaje ...
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ragga łyknąłem wczoraj te kubły :th: to są takie "półkubełki" ale spoko , w świetnym stanie, gośc ma na podwórku kilkanaście A4 , naprawde jest z czego wybierac. Krzyniek zadzwoń do niego w sprawie tego słupka którego tak usilnie poszukujesz , na pewno ci pomoze , spoko gość Masz tu linka do aukcji i numer telefonu http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html I ma taki kolor A4 jak mojej ...i A3 taki sam kolor Koles z A3 club . Wal we wtorek na spota to zobacze te kubły na żywca .. zszedłz ceny troszkę ??
Aydaho Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gdyby Polacy strzelili dwie bramki nawet ten Agol by nie zaszkodził. Ale niesmak pozostaje ... no ale jak 2 grających ma strzelić tyle bramek - to był mecz Boruc/Roger vs Austria ... reszte tych patałachów zostawiłbym w Austrii na zmywaku
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ragga łyknąłem wczoraj te kubły :th: to są takie "półkubełki" ale spoko , w świetnym stanie, gośc ma na podwórku kilkanaście A4 , naprawde jest z czego wybierac. Krzyniek zadzwoń do niego w sprawie tego słupka którego tak usilnie poszukujesz , na pewno ci pomoze , spoko gość Masz tu linka do aukcji i numer telefonu http://moto.allegro.pl/item376831544_komplet_foteli_i_kanapa_audi_a4.html I ma taki kolor A4 jak mojej ...i A3 taki sam kolor Koles z A3 club . Wal we wtorek na spota to zobacze te kubły na żywca .. zszedłz ceny troszkę ?? Jak dam rade to zajade (obowiązki : niemowle+mama) nic nie zszedł z ceny , wziąłem tylko przód bo tylna kanapa nie była składana. Tak wogóle to od Anglika są ale fajnie sie siedzi na razie je teraz piore , moze dzis założe
AndyN Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 no ale jak 2 grających ma strzelić tyle bramek - to był mecz Boruc/Roger vs Austria ... reszte tych patałachów zostawiłbym w Austrii na zmywaku No właśnie, dotykamy sedna .... Jest takie powiedzenie: z g**** bata nie ukręcisz .... ;( nic nie zszedł z ceny , wziąłem tylko przód bo tylna kanapa nie była składana. Tak wogóle to od Anglika są ale fajnie sie siedzi na razie je teraz piore , moze dzis założe A ma albo może mieć kanapy do A4 B6?
moskal Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zadzwon , cos tam z B6 stalo , gość jest obcykany wiec pewnie pomoze ci przez telefon
spetsnaz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zorganizować akcje wysyłania wąglika do jego domu... Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj... nigdy Stary.. Polacy w GB najpierw spalą mu dom, potem choojowo odbudują...
poziek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trzeba zorganizować akcje wysyłania wąglika do jego domu... Jak Spanky chce go lać to mnie już nie pozostanie nic innego jak zebrac jego zeby i sprzedać na allegro Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj... nigdy Stary.. Polacy w GB najpierw spalą mu dom, potem choojowo odbudują... :polew: :polew: :polew: :polew:
spetsnaz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 gdyby ktoś chciał pozdrowić naszego przyjaciela z anglii... [email protected] Howard Webb Rotherham MBC Local Authority Tel: 01709 823070
m@riucha Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 co taka cisza, wszyscy piszecie listy pochwalne do howarda?
hhacek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 gdyby ktoś chciał pozdrowić naszego przyjaciela z anglii... jak go spotkam to przejade ch**a moim black cabem , 5 funtow stracilem przez ta ku**e
T-żółw Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 5 funtow stracilem przez ta ku**e nie tylko ty bro
Norbi Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 gdyby ktoś chciał pozdrowić naszego przyjaciela z anglii... [email protected] Howard Webb Rotherham MBC Local Authority Tel: 01709 823070 http://sport.onet.pl/0,1248702,1769432,wiadomosc.html
ono Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ale sie wczoraj nawaliłem jezuusie A sie uśmiałem fiu fiuuu.
Rekomendowane odpowiedzi