Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[AS4 B5] Kaskolot swap 2,7T body RS4 : 420 ps / 550 nm :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gleba jest felgi sa ale co najgorsze zima tez zaraz bedzie :thumbdown:

Opublikowano

mi się podobuje :D

Opublikowano

mnie nie ale co zrobic :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Szprajem przemalujesz albo wałkiem :P

Opublikowano

Szprajem przemalujesz albo wałkiem :P

Albo sprzedaj :polew:

Opublikowano
:kox: nic dodać nic ująć :kox:
Opublikowano

najs, co do tego za felga będzie?

Opublikowano
:kox: :kox: no ladnie ladnie,teraz tylko poskladac i do garazu,bo szkoda go zima.....
Opublikowano

sie odezwal ten co samochod na zime tez tak zrobil :D [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 14:49_________________________________________________chcial bym zobaczyc jakies filmidlo jak rs4 sedan leci bokiem na pelnej ku$wie po sniegu :naughty:

Opublikowano

Zajebysty kolor, felgi czarne dać i czerwone zaciski :slina:

Szkoda że klapa nie US. Masz halogeny do RS ?

Opublikowano

zwykłe szare felgi żadne czarne :good:

popieram ten kolor idealnie ze srebrnym bedzie wygladał :good:

Opublikowano

felgi już są więc się nie spinajcie :decayed:

Opublikowano

sie odezwal ten co samochod na zime tez tak zrobil :D [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 14:49_________________________________________________chcial bym zobaczyc jakies filmidlo jak rs4 sedan leci bokiem na pelnej ku$wie po sniegu :naughty:

uwiez mi gdybym mial garaz juz dawno bym tam auto wstawil na zime,dzis bylem 1 raz na myjni...mycie szamponem,plukanie woda efekt zaden,brud sie tak trzyma ze masakra juz czuje co to po zimie bedzie......dobry wzor feli przy tym kolorze w czerni bedzie :kox: :kox:

Opublikowano

krzysiek twoje felgi sa pedalskie :D[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 16:45_________________________________________________i pokaz wkoncu swoja padaczke na forum :D

jak zona pojedzie w nast.srode do pl,ogranicza mi dojscie do konpa na dluzej :decayed: :decayed:

kasku pokaz ta fele......

Opublikowano

no wlasnie nie mam :wallbash:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 18:24_________________________________________________takie same swoich zdjec nie mam u nosba leza

fele.jpg

Opublikowano

no wlasnie nie mam :wallbash:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 18:24_________________________________________________takie same swoich zdjec nie mam u nosba leza

fele.jpg

bedzie bydle :tongue4: sa na allegro 3szt...lewych, prawy poszedl tydz.temu za 100zl,te na allegro sa po 150zl,szukaj od s4 przedlifta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...