Krycha Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 gruba sztuka, ładne drogi to zawias i felga w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 szkoda że do teściów lexem przyjechałem, seszyn B5 by się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 turbo wywal, jakoś nie pasuje do całości Tez mu to mowilem to sie frajerski cham obrazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 zwracam Ci honor, wywaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Krystno co to tyle masz tych audików na tym placu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jakieś padaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercedres Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czym kleiles znaczek? Pewnie jakas tasma dwustrona ale masz jakiegos linka moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 za***iście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czym kleiles znaczek? Pewnie jakas tasma dwustrona ale masz jakiegos linka moze? zwykła taśma dwustronna, trzymał się ale pomogłem mu odpaść za***iście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 turbo wywal, jakoś nie pasuje do całości Tez mu to mowilem to sie frajerski cham obrazil Myślałem ze tylko mi się to nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemonl Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ładna polerka ja ostatnio swoje felgi wypolerowałem na lustra z tym ,że u mnie jak allroad ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 za***iście wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 nie mogę się napatrzeć na te felgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 sprzedam zestaw na przód 288mm... :gwizdanie: kurde albo jestem debilem i nie umiem odpowietrzyć zacisków albo się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 sprzedam zestaw na przód 288mm... :gwizdanie: kurde albo jestem debilem i nie umiem odpowietrzyć zacisków albo się nie da a co się dzieje? pedał wpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wpada, nie idzie odpowietrzyć. Jutro walczę dalej, spróbuje przepłukać nowym płynem cały układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wpada, nie idzie odpowietrzyć. Jutro walczę dalej, spróbuje przepłukać nowym płynem cały układ. 3 razy odpowietrzałem i też cały czas tak miałem, a okazało się że źle impulsator ABS na tylnej tarczy założyłem delikatnie tylko był skrzywiony i to okazało się przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wpada, nie idzie odpowietrzyć. Jutro walczę dalej, spróbuje przepłukać nowym płynem cały układ. w jaki sposób to robiłeś ?? bo ja chyba też debilem jestem cztery razy odpowietrzałem i dalej mam miękki pedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi