Opublikowano 20 Listopada 20178 l 8 godzin temu, JawoR36 napisał: A w którym momencie im dać znać, że chce do manuala, a nie automata? W momencie zamawiania . Jest tam opcja wyboru. Tu znalazłem najtańsze ➡NULLA Stali Akcelerator Gazu Paliwa Hamulca Podnóżek Pedał Pad Płyta MT Dla Audi A4L A5 (A6L Po 2013) A7 Q5 Pedały Pasuje Dla LHhttp://s.aliexpress.com/MvaMjYJr (from AliExpress Android)
Opublikowano 20 Listopada 20178 l 1 minutę temu, jacek70 napisał: W momencie zamawiania . Jest tam opcja wyboru. Tu znalazłem najtańsze ➡NULLA Stali Akcelerator Gazu Paliwa Hamulca Podnóżek Pedał Pad Płyta MT Dla Audi A4L A5 (A6L Po 2013) A7 Q5 Pedały Pasuje Dla LHhttp://s.aliexpress.com/MvaMjYJr (from AliExpress Android) Tamte są tańsze ;-) Bo te 14$ jest za podstopnicę lub 3 nakładki. Mam wrażenie, że na tych podróbach będzie się bardziej noga ślizgać niż na ori. Ori mają więcej gumy na po zewnętrznej linii.
Opublikowano 20 Listopada 20178 l Godzinę temu, JawoR36 napisał: Tamte są tańsze ;-) Bo te 14$ jest za podstopnicę lub 3 nakładki. No może . Nie doczytałem ale za około 8 dych to jest ich na peczki.
Opublikowano 21 Listopada 20178 l Szybkie pytanie. Żeby wymienić podłokietnik trzeba ściagać cały tunel czy obejdzie się bez? Dorobiłem się skóry
Opublikowano 21 Listopada 20178 l 58 minut temu, Onkel napisał: Szybkie pytanie. Żeby wymienić podłokietnik trzeba ściagać cały tunel czy obejdzie się bez? Dorobiłem się skóry nie trzeba
Opublikowano 21 Listopada 20178 l A czujnik ciśnienia? podłącz kompa i trzeba sprawdzić jaki błąd.Dziwna sprawa podłączyłem kompa błędów nie było i jak wyłączyłem '01 engine' check sam zniknął Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Listopada 20178 l nie trzeba A coś więcej? Co jest do ściągnięcia/rozebrania?nowy łokieć mam cały ze stelażem metalowym.
Opublikowano 21 Listopada 20178 l Koledzy mam takie pytanko czy wy też chaczycie wszystkie garby na drodze za eibach-u pro kit -30 przód i-35 tyl na zawieszeniu Be??
Opublikowano 21 Listopada 20178 l 36 minut temu, Piotr Czarnojan napisał: Koledzy mam takie pytanko czy wy też chaczycie wszystkie garby na drodze za eibach-u pro kit -30 przód i-35 tyl na zawieszeniu Be?? Garb garbowi nie równy ale Ja nigdy nie haczyłem Edytowane 21 Listopada 20178 l przez yanosho
Opublikowano 21 Listopada 20178 l Teraz, yanosho napisał: Garb garbowi nie równy ale Ja nigdy nie haczyłem Wiem właśnie ja nawet jak jadę że 2 km/h To potrafię podłoga trafić na 18 245/40?
Opublikowano 22 Listopada 20178 l 5 godzin temu, Onkel napisał: A coś więcej? Co jest do ściągnięcia/rozebrania?nowy łokieć mam cały ze stelażem metalowym.
Opublikowano 22 Listopada 20178 l Koledzy mam takie pytanko czy wy też chaczycie wszystkie garby na drodze za eibach-u pro kit -30 przód i-35 tyl na zawieszeniu Be?? Mam podobny uklad z tym ze 225/45/18 i nie hacze, ale koniecznie zwalniam
Opublikowano 22 Listopada 20178 l 1 godzinę temu, ArkadiuS napisał: Mam podobny uklad z tym ze 225/45/18 i nie hacze, ale koniecznie zwalniam No to w takim razie albo w 3 mieście są wielkie garby albo u mnie Z autem jest coś nie tak
Opublikowano 22 Listopada 20178 l Godzinę temu, pajda napisał: Jak były dobierane eibachy pod silnik czy pod kategorie wagowa? Bylo kupowane u trewora i powiedziane wszystko co i jak więc nie wiem do czego dobieral
Opublikowano 22 Listopada 20178 l 9 minut temu, Piotr Czarnojan napisał: Bylo kupowane u trewora i powiedziane wszystko co i jak więc nie wiem do czego dobieral Też od niego kupowałem i tak dobrał, że powróciłem do 1BV na przodzie bo tak leżał jak na gwincie
Opublikowano 22 Listopada 20178 l 45 minut temu, yanosho napisał: Też od niego kupowałem i tak dobrał, że powróciłem do 1BV na przodzie bo tak leżał jak na gwincie Aha to w takim razie mnie nie pocieszyles ?