Opublikowano 16 Lipca 20224 l Godzinę temu, Dev napisał: juz ogarniete, jezdzdze ID4 Naprawa bezgotówkowa? Młody sprawca czy stary? To teraz dostanie po kieszeni.
Opublikowano 16 Lipca 20224 l 10 minut temu, NelsonPL napisał: Naprawa bezgotówkowa? Młody sprawca czy stary? To teraz dostanie po kieszeni. 1. jo 2. nie wiem 3. jo
Opublikowano 16 Lipca 20224 l 2 godziny temu, Dev napisał: juz ogarniete, jezdzdze ID4 Żeby Ci w krew nie weszło. ?
Opublikowano 17 Lipca 20224 l 17 godzin temu, NelsonPL napisał: Naprawa bezgotówkowa? Młody sprawca czy stary? To teraz dostanie po kieszeni. A co to za znaczenie czy młody czy stary . Każdemu się może zdarzyć , może nie poczuł że oparl się o kolegi auto . Nie powiedziane że specjalnie uciekł , I to twoje teraz dostanie po kieszeni . Bo ty taki pisowski donosiciel były teraz komuś dopiero..lic. chciałby aby tobie się tak zdarzyło i ktoś by ciebie potraktował tak jak ty to uważasz za słuszne . Dzwonić po policję , prokuratura i teraz niech płaci . Po to każdy ma OC by w razie takich sytuacji pokryć koszty napraw ,a nie teraz jemu zrobić pod górę . Sprawcą nie zapłaci ze swojej kieszeni a ubezpieczenie więc co to za pisanie po kieszeni dostanie .
Opublikowano 17 Lipca 20224 l Dostanie jedynie mandat, którego OC nie pokryje, przy nowych stawkach pewnie będzie z 300 zł..
Opublikowano 17 Lipca 20224 l 17 minut temu, karolek_ust napisał: A co to za znaczenie czy młody czy stary . Każdemu się może zdarzyć , może nie poczuł że oparl się o kolegi auto . Nie powiedziane że specjalnie uciekł , I to twoje teraz dostanie po kieszeni . Bo ty taki pisowski donosiciel były teraz komuś dopiero..lic. chciałby aby tobie się tak zdarzyło i ktoś by ciebie potraktował tak jak ty to uważasz za słuszne . Dzwonić po policję , prokuratura i teraz niech płaci . Po to każdy ma OC by w razie takich sytuacji pokryć koszty napraw ,a nie teraz jemu zrobić pod górę . Sprawcą nie zapłaci ze swojej kieszeni a ubezpieczenie więc co to za pisanie po kieszeni dostanie . Widział że zrobił obcierke bo wysiadł z auta
Opublikowano 17 Lipca 20224 l 2 minuty temu, Dev napisał: Widział że zrobił obcierke bo wysiadł z auta No to co innego jak wysiadł to źle zrobił że nie zostawił np nr tel , bo czasem zdarza się ktoś nie poczuje i odjedzie
Opublikowano 17 Lipca 20224 l Godzinę temu, Langista napisał: Dostanie jedynie mandat, którego OC nie pokryje, przy nowych stawkach pewnie będzie z 300 zł.. za przyjazd policji to minimum 1500 teraz
Opublikowano 18 Lipca 20224 l Mam prośbę, czy jest ktoś z Was tutaj w stanie sprawdzić numer tych spinek zaznaczonych na foto? One wpięte są w kielich, pod spodem jest jakby taka obejma (coś w rodzaju trytytki), ona trzyma przewody, ktore ida nad gornymi wahaczami z przodu. Muszę je kupić nowe bo przy wyciąganiu popękały, siedzę już godzinę w etce i nie mogę znaleźć
Opublikowano 18 Lipca 20224 l Zobacz 1K0 971 818 czy to będzie to, a jeśli nie to szukaj w grupie 9 - 71 w wiązkach elektrycznych, może coś tam znajdziesz konkretnego.
Opublikowano 19 Lipca 20224 l Hej, chcę wymienić cały zestaw wahaczy na przód z firmy Meyle. Może ktoś sprawdzić który zestaw będzie pasował do mojej Audi (VIN: WAUZZZ8K5BA147416) Meyle 116 050 0189/HD Meyle 116 050 0190/HD Meyle 116 050 0222/HD Meyle 116 050 0223/HD Dodatkowo przydałoby się wymienić jeszcze fabryczne amortyzatory. Co polecacie do zawieszenia 1BV?
Opublikowano 19 Lipca 20224 l Macie jakiś pomysł, co to może być? Zauważyłem, że jak auto się np bardzo nagrzeje na słońcu to hałas głośniejszy. Jak trochę się pojeździ, to często hałas zanika. W deszczowe dni i w nie upalne zero problemu. Co to może być? Kiera.mp4
Opublikowano 19 Lipca 20224 l To prędzej problem z krzyżakiem - kolumną, gdyby płynu było mało lub jego jakość by spadła, to od razu było by słychać pompę.
Opublikowano 19 Lipca 20224 l 2 minuty temu, george napisał: Czy poziomu płynu wspomagania jest w normie? Wszystkie płyny w aucie w normie. (olej,płyny,itd) Zawsze o to dbam.
Opublikowano 21 Lipca 20224 l W dniu 19.07.2022 o 21:59, NelsonPL napisał: Wszystkie płyny w aucie w normie. (olej,płyny,itd) Zawsze o to dbam. Czy kręci się ciężej? Czuć jakby się przycinała? Jak tak to cała kolumna do rozmontowania i jedno lub oba łożyska padły.
Opublikowano 22 Lipca 20224 l Witam, 2 pytanka: 1) Zna ktoś numer aluminiowych łączników stabilizatora? 2) Polecicie jakieś mocniejsze białe diody LED do klamek wewnętrznych zamiast ori czerwonych?
Opublikowano 23 Lipca 20224 l W dniu 21.07.2022 o 16:03, Langista napisał: Czy kręci się ciężej? Czuć jakby się przycinała? Jak tak to cała kolumna do rozmontowania i jedno lub oba łożyska padły. Kręci się idealnie.