l2k2 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 22 godziny temu, D4NTE napisał: Powitać, orientujecie się czy prowadnice do bagażnika w a4 pasują od Q5 8R0? No niestety nie pasują.
KoJ@K Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Panowie wymieniał ktoś samemu sprężyny z tyłu w avancie ? Też jest tak "przeyebane" z wymianą, jak w B6, czy w B8 idzie to dużo lepiej ??
dobry1 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Może ktoś szuka dyfuzora zderzaka kompletnego z chromem do S4 8k lift info.pw
mariusz36 Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 2 godziny temu, dobry1 napisał: Może ktoś szuka dyfuzora zderzaka kompletnego z chromem do S4 8k lift info.pw Ja szukam , pw. poszło
D4NTE Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 11 godzin temu, l2k2 napisał: No niestety nie pasują. dzięki
Pucek Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 7 godzin temu, KoJ@K napisał: Panowie wymieniał ktoś samemu sprężyny z tyłu w avancie ? Też jest tak "przeyebane" z wymianą, jak w B6, czy w B8 idzie to dużo lepiej ?? Jest łatwiej
Piotr Czarnojan Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Koledzy gdzie i kto dorobi mi takie kratki do zderzaka s-line
KoJ@K Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 2 godziny temu, Pucek napisał: Jest łatwiej Coś więcej możesz napisać? Co i jak? Jeszcze tego nie rozbierałem, więc wolę dopytać
Kooga Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Panowie, ma ktos dokladne zdjecie gdzie znajduja sie odplywy w podszybiu? Zbiera sie woda na dywanikach
Pucek Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Coś więcej możesz napisać? Co i jak? Jeszcze tego nie rozbierałem, więc wolę dopytać Rozbiera się tak samo jak w B6/7 ale jest więcej miejsca.
SpierfolES Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Wejdzie mi felga 10j et 35 do a4 b8 ? Czy trzeba cos kombinować 20 cali
zabiello Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 4 godziny temu, Kooga napisał: Panowie, ma ktos dokladne zdjecie gdzie znajduja sie odplywy w podszybiu? Zbiera sie woda na dywanikach Do tego nie trzeba zdjęć, da się wymacać dwa gumowe lejki wystające z grodzi od strony silnika (tzn jeden z jednej a drugi z drugiej strony) ten od kierowcy jest mniej więcej w linii z kolumną kierowniczą.
KoJ@K Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 3 godziny temu, Pucek napisał: Rozbiera się tak samo jak w B6/7 ale jest więcej miejsca. Da rade tam podejsc jakims normalnym zwyklym sciagaczem ?
Kooga Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 25 minut temu, zabiello napisał: Do tego nie trzeba zdjęć, da się wymacać dwa gumowe lejki wystające z grodzi od strony silnika (tzn jeden z jednej a drugi z drugiej strony) ten od kierowcy jest mniej więcej w linii z kolumną kierowniczą. Czysciles juz tam? Jak tak to czym?
deafca Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Panowie czy schowek od A5 pasuje do A4 ?
zabiello Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 7 godzin temu, Kooga napisał: Czysciles juz tam? Jak tak to czym? Trzeba się trochę pomęczyć, część wyciągałem palcami od góry (po zdemontowaniu osłony podszybia) część od dołu po wyciągnięciu tych gumowych lejków (można je bez problemu zdemontować a później ponownie je włożyć na miejsce) i pomagałem sobie kompresorem, z tą różnicą że ja robiłem to prewencyjnie jak mi woda nie stała więc mogłem też wydmuchać suche liście itp.
Pucek Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 8 godzin temu, KoJ@K napisał: Da rade tam podejsc jakims normalnym zwyklym sciagaczem ? Pneumatyczny wchodzi więc taki zwykły też wejdzie.
Kooga Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) 10 godzin temu, zabiello napisał: Trzeba się trochę pomęczyć, część wyciągałem palcami od góry (po zdemontowaniu osłony podszybia) część od dołu po wyciągnięciu tych gumowych lejków (można je bez problemu zdemontować a później ponownie je włożyć na miejsce) i pomagałem sobie kompresorem, z tą różnicą że ja robiłem to prewencyjnie jak mi woda nie stała więc mogłem też wydmuchać suche liście itp. Ok, dzieki. Tak czy siak po sprawdzeniu okazuje sie, ze leci z panoramy. Byla czyszczona w Audi Gdansk 4 miesiace temu (500zl skasowali) i teraz leci po stronie kierowcy po slupku az do dzwigni maski i tamtedy na podloge :| To byl moj pierwszy i ostatni samochod z panorama Edytowane 26 Października 2017 przez Kooga
SpierfolES Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Ponawiam pytanie CZY FELGI 10J ET 35 20 CALI PASUJA DO A4 B8 KTOŚ MA TAKIE DOŚWIADCZENIA? ?? Edytowane 26 Października 2017 przez SpierfolES Foto
Rekomendowane odpowiedzi