egon47 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 14 minut temu, ra.vi napisał: Witam Przymierzam się do zakupu b8 wpadła mi w oko ta sztuka, czy na pierwszy rzut oka widać coś niepokojącego? Jak jest z tym sline https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-b8-2-0tdi-quattro-143-skora-wizualizacja-czujnik-serwis-idealna-sline-ID6AuAmw.html pozdrawiam Z s-line ma tylko znaczki bo ani to wewnętrzny ani zewnętrzny s-line
wrclaguna Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Ma ktos na sprzedaz kierownice 3 ramienna ? jakby co to PW ?
mlody020 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 3 godziny temu, GrzegorzSi napisał: Panowie czy tak kierownica podejdzie do b8 przed lifta ? Nie działa MF
WojtekA6C7 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Przymierzam sie do założenia pakietu oświetleniowego QQ1 Bo jakiś Niemiec przyzalowal ?tylko nie wiem czy mój moduł będziesz go obsługiwał .Jak mogę to sprawdzić za nim kupię wszystkiego klamki i światła w dzwi .
GrzegorzSi Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 31 minut temu, mlody020 napisał: Nie działa MF Dzięki za odpowiedz ?
Góral65 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 3 godziny temu, WojtekA4B8 napisał: Przymierzam sie do założenia pakietu oświetleniowego QQ1 Bo jakiś Niemiec przyzalowal ?tylko nie wiem czy mój moduł będziesz go obsługiwał .Jak mogę to sprawdzić za nim kupię wszystkiego klamki i światła w dzwi . W tym temacie masz wszystko opisane,
wampir Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Czy ma ktoś może na zbyciu ori klucz do kół do B8? Mój zaginął w akcji
Tomek_091019 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Montował ktoś metalowe nakładki na pedały z ali? Montaż poszedł mi dość szybko, ale mam luźna nakładkę na hamulcu. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Nie wiem czy to normalne w chińskich zamiennikach czy moja nakładka jest jakaś wadliwa...
numerek Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 19 minut temu, Tomek_091019 napisał: Montował ktoś metalowe nakładki na pedały z ali? Montaż poszedł mi dość szybko, ale mam luźna nakładkę na hamulcu. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Nie wiem czy to normalne w chińskich zamiennikach czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Miałem to samo. Upchałem gąbki/takiej pianki w to mocowanie na środku nakładki, żeby rozepchało na boki. Ani drgnie od 1,5 roku :)
WydRos Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) 35 minut temu, Tomek_091019 napisał: Montował ktoś metalowe nakładki na pedały z ali? Montaż poszedł mi dość szybko, ale mam luźna nakładkę na hamulcu. Gaz i sprzęgło ładnie siedzą, a hamulec mam wrażenie, że zaraz wyleci... Nie wiem czy to normalne w chińskich zamiennikach czy moja nakładka jest jakaś wadliwa... Nie kombinuj z żadna gąbka, to jest pedał hamulca, zjedzie ci noga i wpieprzysz komuś w zadek lekko zmatuj papierem i nawal kleju do szyb, trzyma jak cholera, mam tak u siebie, tez były luźne Edytowane 17 Lipca 2018 przez WydRos
Tomek_091019 Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 16 godzin temu, WydRos napisał: Nie kombinuj z żadna gąbka, to jest pedał hamulca, zjedzie ci noga i wpieprzysz komuś w zadek lekko zmatuj papierem i nawal kleju do szyb, trzyma jak cholera, mam tak u siebie, tez były luźne No właśnie tak jak mówisz, bezpieczeństwo przede wszystkim, wolałbym nie upychać tam niczego na siłę. Spróbuję z tym klejem do szyb. Dzięki. Czyli nie tylko mój jest felerny ?
WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 7 minut temu, Tomek_091019 napisał: No właśnie tak jak mówisz, bezpieczeństwo przede wszystkim, wolałbym nie upychać tam niczego na siłę. Spróbuję z tym klejem do szyb. Dzięki. Czyli nie tylko mój jest felerny ? Tak, ale najpierw zrób zdjęcie albo film jak to lata na pedale i wyślij facetowi na Ali, zwróci ci część kasy
ra.vi Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Wydros gdyby twoje b8 było w quattro to już by stało u mnie, serio nawet bym nie targowal
luk330 Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Kurde, jak już mówimy o targowicy to może ktoś chciałby ze mną się zamienić autami? Moje b8 2008 3.0tdi (capa), manual, quattro, sedan z ori lakierem na całym aucie, z ori przebiegiem 226tys na takie samo tylko z turbobenzyną (2.0tfsi albo S4 3.0tfsi)?
WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Teraz, luk330 napisał: Kurde, jak już mówimy o targowicy to może ktoś chciałby ze mną się zamienić autami? Moje b8 2008 3.0tdi (capa), manual, quattro, sedan z ori lakierem na całym aucie, z ori przebiegiem 226tys na takie samo tylko z turbobenzyną (2.0tfsi albo S4 3.0tfsi)? Gdyby twoje auto było w automacie to już by stało u mnie ??
WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 32 minuty temu, ra.vi napisał: Wydros gdyby twoje b8 było w quattro to już by stało u mnie, serio nawet bym nie targowal Dołożyć Q zawsze można ? tylko czy aż taka potrzeba ? co do auta to ja szukam 3.0 tylko w automacie, z tego co widzę to nie ma nic, była jedna która by mi odpowiadała, dobra baza do modzenia, ale sprzedała się nim zadzwoniłem rozwazam sprzedaż bo jak widzę co ludzie sprzedają i za ile to chyba auto zostanie u mnie, mam radar na oku i już u aligatora umówiony na zmianę SW silnika żeby radar zakodować i wgranie z powrotem mapy z programem, jak dorzucę radar, manetki poliftowe, szyba z ubezpieczenia do wymiany na Lane Assist, to raczej nie znajdę nic innego, do szczęścia brakuje mi tylko automatu ??
EndriuGiz Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam Kolegów, mam pytanie czy jak mam navi 3g i mam ami to czy moge tez mieć aux w podlokietniku ??
WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Teraz, EndriuGiz napisał: Witam Kolegów, mam pytanie czy jak mam navi 3g i mam ami to czy moge tez mieć aux w podlokietniku ?? Możesz bo ja tak mam ? ale jakość muzyki między aux a AMI jest ogromna wiec kupuj kabel za 20 Zł do AMI i korzystaj
EndriuGiz Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 no mam na usb kabel. ale lubiłem w starym powozie podłączyć sobie tel i puścić cos z neta
WydRos Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 12 minut temu, EndriuGiz napisał: no mam na usb kabel. ale lubiłem w starym powozie podłączyć sobie tel i puścić cos z neta No to kabel za 90 zł jest na bluetooth do AMI, i puszczasz przez bluetooth z tel i masz jakość jak tzteba ktos wystawiał na OLX za 90 bo normalnie 140 na Allegro a 25$na aliexpres
Rekomendowane odpowiedzi