Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie potrzebuje numer oslony/emblematu zwykłego bez żadnych slinow i innych do kiery ściętej. :kwiatek:

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Panowie potrzebuje numer oslony/emblematu zwykłego bez żadnych slinow i innych do kiery ściętej. :kwiatek:

24E24934-29F4-4C77-A045-32D2A48D05C2.jpeg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Takie numer jeszcze jest 8K0419689V58, ale to to samo, co @marcin_o23 napisał :wink:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Oo super dzięki wielkie :kwiatek: jedni dokładają sline ja ściągam :grin:

Opublikowano
Teraz, MaciekPL napisał:

jedni dokładają sline ja ściągam :grin:

"Czarno" to widzę :grin:

Opublikowano

Mam pytanie czy logo na przedni grill w polifcie ma ten sam rozmiar co przedlift?

Opublikowano
W dniu 10.12.2019 o 09:05, EdoTensei napisał:

WAUZZZ8K59N074731
Podaje tutaj bo chyba masz pw zablokowane :D 

8K0 909 131 C

Opublikowano

Panowie, potrzebna rada....otóż wyjeba.....ło świece z gniazda i już nie można jej wkręcić - podejrzewam fuszerę przy ostatniej wymianie świec.

Na pewno uszkodzony jest gwint w głowicy, gdyż świeca nawet nie chce załapać jednego obrotu. I teraz pytanie. Jak ogarnąć bezpiecznie temat, żeby nie zwalać głowicy?

Tj mini one z 2005r silnik 1.6 benz. 

Widziałem nan necie zestawy naprawcze, ale nie wiem na ile to jest bezpieczne przy montażu. Nie chciałbym, żeby coś mi wpadło do gniazda.....

Opublikowano
1 godzinę temu, grzes283 napisał:

Panowie, potrzebna rada....otóż wyjeba.....ło świece z gniazda i już nie można jej wkręcić - podejrzewam fuszerę przy ostatniej wymianie świec.

Na pewno uszkodzony jest gwint w głowicy, gdyż świeca nawet nie chce załapać jednego obrotu. I teraz pytanie. Jak ogarnąć bezpiecznie temat, żeby nie zwalać głowicy?

Tj mini one z 2005r silnik 1.6 benz. 

Widziałem nan necie zestawy naprawcze, ale nie wiem na ile to jest bezpieczne przy montażu. Nie chciałbym, żeby coś mi wpadło do gniazda.....

nie da sie wkrecic, czy gwint juz nie trzyma ?

Opublikowano
37 minut temu, Dev napisał:

nie da sie wkrecic, czy gwint juz nie trzyma ?

Nie da się wkręcić.

Opublikowano
29 minut temu, grzes283 napisał:

Nie da się wkręcić.

No to trzeba "przejechać" gwintownikiem, najpierw wstepnym a potem wykańczającym, wszystko podlewac denaturatem.

Opublikowano
25 minut temu, Dev napisał:

No to trzeba "przejechać" gwintownikiem, najpierw wstepnym a potem wykańczającym, wszystko podlewac denaturatem.

Dzięki. Zastanawiałem się nad takim zestawem naprawczym. Gwintownik, a następnie tuleja z gwintem. Boję się, żeby wióry nie wleciały do komory.....dlatego zastanawiam się nad usługą kolesia, który mobilnie załatwia takie rzeczy. Wiesz, nie moje auto a w przypadku niepowodzenia muszę wziąć koszta na siebie ;-)

Opublikowano
19 minut temu, grzes283 napisał:

Dzięki. Zastanawiałem się nad takim zestawem naprawczym. Gwintownik, a następnie tuleja z gwintem. Boję się, żeby wióry nie wleciały do komory.....dlatego zastanawiam się nad usługą kolesia, który mobilnie załatwia takie rzeczy. Wiesz, nie moje auto a w przypadku niepowodzenia muszę wziąć koszta na siebie ;-)

Kiedyś jak miałem gwintowane gniazdo świecy,  to po gwintowaniu, Gościu zanim wkręcił świecę to na chwile próbował uruchomić silnik. Miało to na celu wydmuchniciu opiłków. 

Dodam, że samochód później jeździł bez żadnej usterki.

Opublikowano

Też gdzieś tak doczytałem......dzwoniłem do gościa który ogarnia takie rzeczy. 450 zł i wkłada stalową tulejkę. Także poleciłem takie rozwiązanie. 

Dziękuję Panowie za rady i pomoc:drinks:

Opublikowano (edytowane)

Witam czy taka dokładka dyfuzor 8k0 071 611A będzie pasować do zderzaka s line do a4 b8 z 2010? Jest opcja na moda na wydech dwururkę i zastanawiam się jaką dokładkę założyć teraz mam szarą z plastrem miodu na lewy podwójny wydech.

20191214_121535.jpg

Edytowane przez Marcin_K
Opublikowano
19 godzin temu, grzes283 napisał:

Też gdzieś tak doczytałem......dzwoniłem do gościa który ogarnia takie rzeczy. 450 zł i wkłada stalową tulejkę. Także poleciłem takie rozwiązanie. 

Dziękuję Panowie za rady i pomoc:drinks:

Jeżeli gwint utrzymuje świece to nie ma sensu cudowac z tulejkami

Opublikowano
20 minut temu, Dev napisał:

Jeżeli gwint utrzymuje świece to nie ma sensu cudowac z tulejkami

Sugerujesz, że warto by kupić odpowiedni gwintownik m14x1,25 i spróbować go wkręcić, aby poprawić gwint?

Opublikowano
Godzinę temu, grzes283 napisał:

Sugerujesz, że warto by kupić odpowiedni gwintownik m14x1,25 i spróbować go wkręcić, aby poprawić gwint?

Dwa gwintowniki,  wstępny i wykańczający 

Opublikowano
W dniu 6.12.2019 o 19:18, l2k2 napisał:

@Caporeira Spróbuj zmienić tylko w module 46 -> bajt 15 na 00

A jak dostaje ten błąd, to co mam wcisnąć ?

Opublikowano

Ktoś mógłby rozkodować kolor z tego VIN’u ? 

24DB9DDF-E3D4-44A6-A0B7-205267BE5407.jpeg