KoJ@K Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 Gdzieś mam kilka kodowań pod ledy przed liftowe.
Hohe Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 Ledy przedliftowe to tak jak napisał Dev, najlepiej kodować VCP. Mają tam takie "One Click Functions", dwa kliki i zakodowane. Automatycznie. Może popytaj na forum, podjedź do kogoś jak znajdziesz blisko.
karolek_ust Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 9 godzin temu, Hohe napisał: Ledy przedliftowe to tak jak napisał Dev, najlepiej kodować VCP. Mają tam takie "One Click Functions", dwa kliki i zakodowane. Automatycznie. Może popytaj na forum, podjedź do kogoś jak znajdziesz blisko. Mam, vcp klon nie mieszkam w Polsce heh to nie podjade do nikogo
Hohe Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie wiem jak działa klon, pewnie tak samo jak ori, poszukaj więc tych funkcji prowadzonych i po sprawie.
kaju Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 13 godzin temu, karolek_ust napisał: To zostaje tylko vcds bo nim mogę wchodzić w kanały. Ale dalej sypie błędami. Światła świecę prawa cała pozycja a lewa jak na zdjęciach bez tego środka w klapie. I teraz pytanie czy coś z kablem w klapie vzy kodowaniem. I czy jako pozycja nie powinny sie te środki palic a tylko że stopem Jak jeszcze nie ogarnięte, to zadzwoń do mnie 516235858
kaju Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Co do VCP - fajnie robi się B9tki czy te świeże Q5 jeśli chodzi o tylne lampy, bo VCDS już ich NIE zrobi, ale miałem jedno A5 8T, że ori VCP mi wysypał kodowania w komforcie, a VCDS zrobił je na strzała.
karolek_ust Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Godzinę temu, kaju napisał: Jak jeszcze nie ogarnięte, to zadzwoń do mnie 516235858 Kaju w pracy jestem odezwę się wieczorem jak nie zagra
kaju Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: Kaju w pracy jestem odezwę się wieczorem jak nie zagra Luźna guma 1
karolek_ust Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 5 godzin temu, kaju napisał: Luźna guma Dzięki za pomoc. Lampy ogarnięte
tommy24 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) Jak szybko wam sie nagrzewa wewnatrz A4 2.0 CR w polifcie ? Jak u siebie ustawie nawiew na auto a temperaturę na HI to po 20km zaczyna dmuchac ledwo ciepłym, o goracym mogę w ogóle zapomnieć. Silnik też potrzebuje co najmniej 20min aby osiągnął 90° stopni Edytowane 23 Listopada 2020 przez tommy24
wikary Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 A elektryczna nagrzewnica Ci się nie włącza ?
szafa Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 16 minut temu, tommy24 napisał: Jak szybko wam sie nagrzewa wewnatrz A4 2.0 CR w polifcie ? Jak u siebie ustawie nawiew na auto a temperaturę na HI to po 20km zaczyna dmuchac ledwo ciepłym, o goracym mogę w ogóle zapomnieć. Silnik też potrzebuje co najmniej 20min aby osiągnął 90° stopni Mam 10km do roboty i jak wysiadam z auta to na blacie 90st i cieplutko w środku ?
tommy24 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, wikary napisał: A elektryczna nagrzewnica Ci się nie włącza ? Jak mogę to sprawdzić? W menu car nie widzę takiej opcji. Faktycznie jest taka opcja, niestety już jest ustawiona na auto. Muszę teraz sprawdzić czy działa, ale podejrzewam że nie ? Edytowane 23 Listopada 2020 przez tommy24
czarek76 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) 37 minut temu, tommy24 napisał: Jak mogę to sprawdzić? W menu car nie widzę takiej opcji. wchodzisz w car albo samochód jak masz język pl i ac tak jak zaznaczyłem i tam masz wybór. Byłeś na akcji serwisowej wymiany tej elektrycznej nagrzewnicy ? Edytowane 23 Listopada 2020 przez czarek76
tommy24 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 4 minuty temu, czarek76 napisał: wchodzisz w car albo samochód jak masz język pl i ac tak jak zaznaczyłem i tam masz wybór. Byłeś na akcji serwisowej wymiany tej elektrycznej nagrzewnicy ? Już znalazłem dzięki, było już ustawione na auto. Tego polifta mam od pół roku. Co się wcześniej działo ciężko powiedzieć. A co było coś z nimi nie teges ?
czarek76 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, tommy24 napisał: Już znalazłem dzięki, było już ustawione na auto. Tego polifta mam od pół roku. Co się wcześniej działo ciężko powiedzieć. A co było coś z nimi nie teges ? Była akcja serwisowa na wymianę tych nagrzewnic elektrycznych, sprawdź na stronie audi wpisując swój VIN czy podlega tej akcji. Akcja nr 80C5 albo 80C6. Jak wynika z komunikatu Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, w wybranych egzemplarzach takich modeli Audi jak A4/A5 oraz Q5 (typ 8R) – wyprodukowanych w Niemczech między kwietniem 2011 a majem 2015 – na stykach połączenia elektrycznego dodatkowego elementu grzejnego może dojść wskutek korozji tarciowej do zwiększonej rezystancji przejścia styków. Edytowane 23 Listopada 2020 przez czarek76 1
tommy24 Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Godzinę temu, czarek76 napisał: Była akcja serwisowa na wymianę tych nagrzewnic elektrycznych, sprawdź na stronie audi wpisując swój VIN czy podlega tej akcji. Akcja nr 80C5 albo 80C6. Jak wynika z komunikatu Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, w wybranych egzemplarzach takich modeli Audi jak A4/A5 oraz Q5 (typ 8R) – wyprodukowanych w Niemczech między kwietniem 2011 a majem 2015 – na stykach połączenia elektrycznego dodatkowego elementu grzejnego może dojść wskutek korozji tarciowej do zwiększonej rezystancji przejścia styków. Stary bardzo ci dziękuję za podpowiedź. Myślę że mnie dobrze naprowadziłeś z tą el.nagrzewnicą. W aucie przez pierwsze 15min jest całkowicie zimno więc ona nie działa. Jutro skontaktuje się z Audi i zobaczymy czy coś mi powiedzą. Akcja była w 2018, może już po ptakach jeśli poprzedni właściciel to olał. Jestem w stanie sprawdzić Vcds-em czy ona jest sprawna ? Ona włącza się zawsze czy dopiero poniżej 5° ?
Afik Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Siemanko!!!! czy ktoś może rozpracowywał temat zasialania gniazda ami??? Mam wpięta kostkę do streamingu. Po zgaszeniu auta dioda dalej się swieci, nie chce aku wykończyć? ok mam cierpliwość surykatki ? po ok 15 min w gniazdo się wygasza. Edytowane 26 Listopada 2020 przez Afik
Wandej Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 Panowie małe pytanko. Allroad`y występują również ze zwykłym zawieszeniem tak?
duzy616 Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 4 godziny temu, Wandej napisał: Panowie małe pytanko. Allroad`y występują również ze zwykłym zawieszeniem tak? A4 Tak A6 z tego co wiem tylko pneumatyka
Rekomendowane odpowiedzi