marky2552 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Panowie jaki klucz zastosować do drążków przekładnii. Nawet nir mam takiego rozmiaru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 12 minut temu, marky2552 napisał(a): Panowie jaki klucz zastosować do drążków przekładnii. Nawet nir mam takiego rozmiaru ? Ja w B7 ostatnio płaskim odkręcałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Tam bedzie coś pokroju 36-38 takiego to nie mam ? chyba że coś wystrugam ze starych kluczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 30 minut temu, marky2552 napisał(a): Panowie jaki klucz zastosować do drążków przekładnii. Nawet nir mam takiego rozmiaru ? zaba do rur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayborys Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Siemka? Ktoś chętny na małą zabudowę bagażnika do b8 w avancie ?? Zabudowa jest zrobiona tak aby nie ograniczała zbytnio pojemności bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Ale niefart panowie ? pękła przy ściskaniu a niby lemforder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Za dużo chleba żresz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 co za sklepy moto że nie mają tego do kupienia masakra i zaś bez auta 2 dni ?już w sumie 3 tyg stoi w garażu. kupiłem jakieś opaski na allegro zobaczymy co to będzie ale wziąłem z 10 sztuk tak na wszelki wypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Godzinę temu, marky2552 napisał(a): co za sklepy moto że nie mają tego do kupienia masakra i zaś bez auta 2 dni ?już w sumie 3 tyg stoi w garażu. kupiłem jakieś opaski na allegro zobaczymy co to będzie ale wziąłem z 10 sztuk tak na wszelki wypadek ? Ja używam opasek Würtha, są mocne, ciężko je zerwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 2 godziny temu, marky2552 napisał(a): co za sklepy moto że nie mają tego do kupienia masakra i zaś bez auta 2 dni ?już w sumie 3 tyg stoi w garażu. kupiłem jakieś opaski na allegro zobaczymy co to będzie ale wziąłem z 10 sztuk tak na wszelki wypadek ? Było się odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 19 godzin temu, deejayborys napisał(a): Siemka? Ktoś chętny na małą zabudowę bagażnika do b8 w avancie ?? Zabudowa jest zrobiona tak aby nie ograniczała zbytnio pojemności bagażnika. Do C7 Avant w boczki robisz może gotowe skrzynie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayborys Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 2 godziny temu, KoJ@K napisał(a): Do C7 Avant w boczki robisz może gotowe skrzynie ? Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 3 godziny temu, KoJ@K napisał(a): Do C7 Avant w boczki robisz może gotowe skrzynie ? Bierz z Bassera jak kolega nie robi ? https://sklep.basser.pl/pl/obudowy-fit-box/931-fbaudi18-audi-a6-c7-avant-l-obudowa-glosnikowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 18 godzin temu, Wandej napisał(a): Było się odezwać Będę miał to na uwadze na drugi raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 17 godzin temu, Hugo napisał(a): Bierz z Bassera jak kolega nie robi ? https://sklep.basser.pl/pl/obudowy-fit-box/931-fbaudi18-audi-a6-c7-avant-l-obudowa-glosnikowa.html Niee no tyle to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Noo i tera to można składać ? jeszcze mocniejszą klamrę zastosowałem bo te z lemfordera to jak z puszki po piwie i teraz to trzyma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Klamra z Lemfordera też była by dobra, to ma tylko uszczelnić przed kurzem i wilgocią, a widać zastosowałeś klamrę z węży wodnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Nie ważne z czego ważne że lepiej to trzyma no i nie gnie się w ręku jak ta z lemfordera zresztą ta oryginalna klamra też była bardzo twarda i lemforderowi baardzo daleko do niej było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Panowie ktoś kupował może dywaniki materiałowe do B8? Oryginał 400zł więc trochę sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 (edytowane) Choroba każdej A4 B8 --zamki Mam do wymiany przedni lewy i tylny prawy.(zamyka, problem z otwieraniem) Pytania: Jakiej firmy zamki są montowane fabrycznie w A4 B8 ? (przedlift) W ASO za zamek jeden chcą 850 brutto Znalazłem w sklepie motoryzacyjnym za 350-400 (jeden) firmy FEBI Znacie tą firmę? Czy warto kupić taki zamek czy lepiej brać z ASO? Oczywiście wymianę sam ogarnę. Edytowane 18 Marca 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi