graphinium Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 15 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Numer PR czyli kod wyposażenia. A no to zderzaka competition nie miałem na 1 wyposażeniu, orginal miałem s-line więc to chyba nie pomoże w doborze zaślepek spryskiwaczy. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 najprawdopodobniej 8K0955275K i prawy 276K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 9 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 3 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): najprawdopodobniej 8K0955275K i prawy 276K Dziękuję bardzo kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Hejka, Co obejmował pakiet Audi Exclusive? Był w ogóle taki w B8 czy dopiero w wyższych modelach? Czy było coś takiego jak dywaniki Exclusive ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Godzinę temu, Michu1996 napisał(a): Hejka, Co obejmował pakiet Audi Exclusive? Był w ogóle taki w B8 czy dopiero w wyższych modelach? Czy było coś takiego jak dywaniki Exclusive ? http://www.audi-exclusive.at/a4line.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Teraz, Muskel1 napisał(a): http://www.audi-exclusive.at/a4line.htm Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiollekk Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Jakiej firmy dać górne wahacze na przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 20 minut temu, Osiollekk napisał(a): Jakiej firmy dać górne wahacze na przód? TRW Śmigam na takich i jest wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Siema Potrzebuje obszyć kierownicę ma ktoś z was namiar na gościa znającego się w temacie małopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 30 minut temu, NelsonPL napisał(a): TRW Śmigam na takich i jest wszystko OK Ile przejechałeś km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, pelonek1 napisał(a): Ile przejechałeś km? Robię bardzo często dlugie trasy (800-1000 km) Na TRW śmigam ponad rok- wtedy wymieniałem cały przód. Czyli na nich zrobiłem już kilkanaście tys km. Edytowane 11 Maja 2023 przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 3 minuty temu, NelsonPL napisał(a): Czyli na nich zrobiłem już kilkanaście tys km. To jeszcze nie czas na to by polecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 8 godzin temu, pelonek1 napisał(a): To jeszcze nie czas na to by polecać. Nie tylko w tym Audi używałem TRW Obecnie też je mam i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral65 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 17 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Robię bardzo często dlugie trasy (800-1000 km) Na TRW śmigam ponad rok- wtedy wymieniałem cały przód. Czyli na nich zrobiłem już kilkanaście tys km. Hmm. Coś tu się nie zgadza. Robiąc bardzo często długie trasy w okresie ponad rok to przejechany przebieg powinieneś mieć ładnych kilkadziesiąt tkm a nie kilkanaście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Panowie, prosiłbym znających się, bo sam jestem w tej kwestii lajkonikiem, o sprawdzenie logów, których narobiłem dzisiaj w moim kamperze. Z góry przepraszam za jakość tych logów. Proszę zwrócić uwagę na daty, bo coś starego też mi się tam przykleiło. Dzięki! Aha, został w tym tygodniu wyprogramowany EGR bo był podejrzany o powodowanie błędu za dużej masy powierza podczas wypalania DPF. Teoretycznie więc powinien być cały czas zamknięty. A logi robiłem bo spod maski wydobywają się dziwne syki, zwłaszcza kiedy odpuszczam gaz lub zmienia się bieg. https://www.dropbox.com/sh/f7outvfphza9stw/AADMms9pVXXzdTsnNIt8PsMpa?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 17:57, skotmen napisał(a): Siema Potrzebuje obszyć kierownicę ma ktoś z was namiar na gościa znającego się w temacie małopolska Mogę polecić "pasywkolorze" co prawda nie małopolska ale wysyłkowo bardzo sprawnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphinium Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Witam, pacjent 2.0tfsi cpmb. Mam taki błąd nie za bardzo wiem od czego on jest. Miał ktoś kiedyś taki problem bądź wie od czego ten błąd może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Od zaworu rozruchowego zimnego startu. Albo zawór ma usterkę albo wiązka do niego uszkodzona. Mamy od tego działy techniczne i tam powinieneś zadać pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 21:04, pelonek1 napisał(a): To jeszcze nie czas na to by polecać. TRW wychodziło w oryginale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 32 minuty temu, Dev napisał(a): TRW wychodziło w oryginale Wiem bo sam mam takie jeszcze w B7, jednak to co kupione w sklepie motoryzacyjnym to już nie będzie to co szło kiedyś na pierwszy montaż. Montujesz TRW jako zamiennik? Jak to wygląda jakościowo bo cena w porównaniu do Lema czy Meyle HD jest bdb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi