mr.mark1 Opublikowano wczoraj o 20:56 Opublikowano wczoraj o 20:56 Nieźle to wygląda, choć dla mnie za mocny ten naciąg już....
NervaR Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 265/30 felga 9J, Jest równo jedynie rant daje efekt naciągu 1
mr.mark1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Akurat jak by 9cali felgi były to nie problem....choć 265 tak jak u Ciebie to już trochę szeroka opona.
NervaR Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, mr.mark1 napisał(a): Akurat jak by 9cali felgi były to nie problem....choć 265 tak jak u Ciebie to już trochę szeroka opona. Wrzuciłem ci foto byś widział jak leży 255/265 na 9j. Moim zdaniem bez naciągu na 10j to minimum 275. Wszystko zależy jak nisko jesteś zawieszony. Jeśli prześwit miedzy oponą, a nadkolem większy niż 1.5-2cm to naciąg wygląda źle.
mr.mark1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Tak zgadza się. U mnie puki co 1bv, dołożę sprężyna no. H&R i więcej nie będę kombinował....także jakiś duży naciąg u mnie odpada. ET30 przy 9calach wejdzie jeszcze do b8? Czy to już za małe et.... Dzięki. Edytowane 2 godziny temu przez mr.mark1
Rekomendowane odpowiedzi