booster70 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Tez okleilem [emoji14] w zeszlym tygodniu
karol24 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 na czarnym pewnie lepiej wygląda na moim super parkingu po sobotnim sprzątaniu wnętrza żółte halo, dokładka cupra (jeszcze muszę się z nią pobawić żeby boki lepiej spasować) a zimówki może w następny weekend wpadną i koniec na ten rok No i ostatnio osłona przegubu musiała być wymieniona. Całą felgę miałem od środka usmarowaną. Przy okazji wyszło, że dolne wahacze te na których amor się trzyma do wymiany, ale nie pukało ani nic nawet.
hunter91 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Do perfekcji brakuje pakietu chrom.szczególnie w tym kolorze
karol24 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 Zastanawiałem się nad tym ale chyba tak mi lepiej pasuje. Teraz poluję na prawe lusterko z angola, ale weź znajdź w tym kolorze...
hunter91 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Ja dostslem,lecz czytałem ze trzeba parę modyfikacji przerobic Edytowane 18 Listopada 2015 przez hunter91
enczu Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Niekoniecznie, ja czytalem o nich przed zalozeniem lusterka ale stwierdzilem ze z ciekawosci zaloze bez przerabiania. Co sie okazało? Że jest wszystko spoko, widoczność spoko, pomijając fakt, że angole mają dzielone lusterko z martwą strefą ale idzie sie przyzwyczaić, a wkład kosztuje 35zł Dla tych którzy muszą mieć wszystko idealne, to problemem będzie szpara między wkładem a obudową, to tyle
hunter91 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 A co trzeba zrobić by było wsio GITARA?
enczu Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ogólnie wystarczy z dwóch lusterek zrobić jedno. Szpare z tego co kojarzę eliminuje wymiana trójkąta mocującego, niektórzy mówią że mechanizm poruszania szkłem też powinno się wymienic bo nic nie widać ale na moim przykładzie mówię, że jednak widać Sam sprawdzać to będę pewnie dopiero w grudnou bo teraz czeka mnie wymiana przedniej szyby, więc ewentualnie wtedy mogę dać znać, a może i ktoś inny też się wypowie i bedzie jasne. Powalczyłbym z tym w weekend i powiedział czy wymiana trójkąta załatwia w 100% sprawe ale oddaje samochód do mechanika z łożyskiem albo z dociskiem sprzęgła więc nie będzie przy czym grzebać
pablo15005 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zeby bylo wsio ok przelozyc trojkat ze swojego starego lusterka eu. Na angielskim jak zaloazysz ono jest bardziej rozlozone ze tak powiem. Zalozysz trojkat eu to lusterko troche sie zamknie do szyby i nie masz szpary pomiedzy szklem a obudowa. Ogarnas patent na sprezyne i latwa robota
booster70 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja zmienilem tylko 3kat i jest ok
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Niekoniecznie, ja czytalem o nich przed zalozeniem lusterka ale stwierdzilem ze z ciekawosci zaloze bez przerabiania. Co sie okazało? Że jest wszystko spoko, widoczność spoko, pomijając fakt, że angole mają dzielone lusterko z martwą strefą ale idzie sie przyzwyczaić, a wkład kosztuje 35zł Dla tych którzy muszą mieć wszystko idealne, to problemem będzie szpara między wkładem a obudową, to tyle ... i jedna strona bardziej wychylona niż druga, widoczne na zdjeciach, lusterko poto sie przerabia by zrobić symetrycznosć nadwozia Ogólnie wystarczy z dwóch lusterek zrobić jedno. Szpare z tego co kojarzę eliminuje wymiana trójkąta mocującego, niektórzy mówią że mechanizm poruszania szkłem też powinno się wymienic bo nic nie widać ale na moim przykładzie mówię, że jednak widać Sam sprawdzać to będę pewnie dopiero w grudnou bo teraz czeka mnie wymiana przedniej szyby, więc ewentualnie wtedy mogę dać znać, a może i ktoś inny też się wypowie i bedzie jasne. Powalczyłbym z tym w weekend i powiedział czy wymiana trójkąta załatwia w 100% sprawe ale oddaje samochód do mechanika z łożyskiem albo z dociskiem sprzęgła więc nie będzie przy czym grzebać co tu gdybać, temat lusterka jest tak stary jak to forum. Zmiana czarnego plastiku mocujacego załatwia 100% sprawe lusterka, nawet szkła nie trzeba wymieniać. Lusterko mozęsz rozkręcic na aucie bez demontazu całego lusterka z drzwi, przekłada sie stelaż i obudowe z angola.
karol24 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Żeście się rozpisali mam już znaleziony temat na temat więc teraz tylko lusterko w kolorze znaleźć muszę. Setup zima już jest, tylko muszę auto umyć i foteczki pstryknąć. Nawet te moje czarne 17" mi się podobają.
chojnaś Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 No dokładeczka robi robotę przyznam No kolorek nadwozia dobrze utrzymany to już jest kosmos. Możesz jeszcze sobie lampy okleić na USA też jest dobry efekt. Ja u siebie na wiosnę wkładam żaróweczki, przerabiam elektrykę i kierunki będą żarzyły ale na oddzielny przycisk żeby cały czas na nich nie jeździć
karol24 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Folia jest tylko czasu brak lakier niestety stanu średniego
chojnaś Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Folia jest tylko czasu brak lakier niestety stanu średniego Słuchaj to jest akryl z tego co widzę. Polecam Ci dobry czysty cleaner i po tym konkretny wosk. Sam używam co jakiś czas (Pure Paint Cleaner i Beads Carnauba Paste Wax ) z Shiny Garage i jestem zadowolony głębią koloru a woda spływa jak po kaczce jak znajdę zdjęcie to może coś u mnie wrzucę. Prędzej używałem tylko wosk koloryzujący Sonaxa i również byłem zadowolony. Edytowane 29 Listopada 2015 przez chojnaś
karol24 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Prędzej malowanie drzwi i zderzaków a dzisiaj takie tam wymiany nie chcę się wyrażać ale były już roz%^one fest
karol24 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 taa... i jak zwykle usłyszałem, że to przez "moje obniżanie" bo przecież przy 270tys takie rzeczy się nie zdarzają winter setup doczekał się śniegu foty słabe bo telefonem jakie te przednie tarcze małe chyba jednak wsadzę na wiosnę te 312, jarzma już w piwnicy są
chudy30 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 koledzy a mógłby ktoś podrzucić link z tym lusterkiem od angola bo mam założone je na aucie a nie wiem ocb z tym trójkątem z góry dziękuję i pozdrawiam
Sobon3R Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja bym w tym niebieskim avancie widział lusterka srebrne <3 Tak bardzo pasują do tego koloru
Rekomendowane odpowiedzi