slavko87 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ?jaki przerost? Zobacz u Gracjana 19'
bartosz85 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Opublikowano 28 Lutego 2014 hehe jaki przerost moze za rok na 20 cali będe polował , koła poszły do malowania , dekory do hydrografiki , dystanse zamówione . Jak mi zacznie wszystko przychodzić jakieś zdjęcia podglądowe wstawie.
Mati_23 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ? 19 przy dobrym spasie robi rozpierdol zresztą przykład Gracjana jest odpowiedni ale Cymek na X5 robi też masę
Frimuś Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ?jaki przerost? Zobacz u Gracjana 19' ja wiem tylko tak si zastanawiam czy jest sens brnac tak wysoko? Jakos sie przyjeło ze 18 cali to najlepsza opcja takze bez urazy ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:54 ---------- Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ? 19 przy dobrym spasie robi rozpierdol zresztą przykład Gracjana jest odpowiedni ale Cymek na X5 robi też masę ta ta owszem ja licze sie z tym ze na co dzien kilometry robione po miescie i jego obrzezasz mnie do pasji doprowadzaja na setapie "merry christmas" a co dopiero na takim kole.
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ?jaki przerost? Zobacz u Gracjana 19' ja wiem tylko tak si zastanawiam czy jest sens brnac tak wysoko? Jakos sie przyjeło ze 18 cali to najlepsza opcja takze bez urazy no tak, bo na 19tce cieżko zejsć nisko, zobaczcie sobie do cymka jakie kombinacje z tyłu musiał robic by zejsc tyle co na 18calach:wink: no ale jak komus nie zależy na 4cm od wachacza to 19ka całkiem spoko:grin:
Frimuś Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Bartek a jak sie ma 19 na tej budzie,nie jest to juz przerost formy ?jaki przerost? Zobacz u Gracjana 19' ja wiem tylko tak si zastanawiam czy jest sens brnac tak wysoko? Jakos sie przyjeło ze 18 cali to najlepsza opcja takze bez urazy no tak, bo na 19tce cieżko zejsć nisko, zobaczcie sobie do cymka jakie kombinacje z tyłu musiał robic by zejsc tyle co na 18calach:wink: no ale jak komus nie zależy na 4cm od wachacza to 19ka całkiem spoko:grin: dzieki Piotrek to wlasnie mialem na mysli i podtrzymuje ze chetnie bym zakladał 19
bartosz85 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Niedawno wspominałem że dekory poszły do hydrografiki i wczoraj właśnie przyszły , miały być same ale jeszcze doszły 2 znaki + atrapa grila Wyszło to mniej więcej tak jak na zdjęciach :] Jeżeli ktoś by był zainteresowany pisać PW to dam wam namiar do gościa który mi to robił. Teraz czekam na koła z malowań itd i dystanse . No i pasuje jeszcze przed latem kilka dupereli zrobić klime nabic zaciski odnowiśc i pewnie znajac zycie sie znajdzie cosik
michu10 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 zaje.. fajnie wyszło! moge wiedzieć gdzie robiłeś i ile plnów musiałeś położyć ? na serio mega efekt no i cała furka elegancko się prezentuje
slavko87 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 dekory zayebiscie wyszly, oblukam na zywo jak to sie ma ta hydrografika:wink:
slepy Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 rzuć na PW koszty ogarniecia tych dekorów:wink:
bartosz85 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Na Żywo jeszcze lepiej się prezentuje niż na fotach z patefonu niedługo koła będa też i tak samo robione w hydro . Jeżeli chodzi o ceny kolega ustala indywidualnie . Jak by ktoś był chętny pisać PW dam namiar do niego.Profi robota jest i na pewno taniej niz inni bo niektorzy to maja chore ceny.
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 kiedys kazdy hydrografike krytykował, a bije na głowe efektem w porównaniu do jakiejkolwiek folii termokurczliwej:wink:
bartosz85 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Kowi te wszystkie folie itd można sobie wsadzić daleko...wiesz o co chodzi efekt jest nie dość ze 1000 razy lepszy i trwalszy :] sam sie wlasnie o tym przekonałem ...
slepy Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 kiedys kazdy hydrografike krytykował, a bije na głowe efektem w porównaniu do jakiejkolwiek folii termokurczliwej:wink: tak ale chodziło o hydrografike, w porównaniu do ori carbonu, folia wiadomo że sie nie umywa:wink:
bartekziomek89 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Moje hydro ładniejsze odgapiaczu hehehe :-P Dobry plan z tym, dużo lepszy efekt niż z folią, z resztą teraz widzisz nie tylko u mnie ale tez i u siebie :-D
bartosz85 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 hehe No bartosz dokładnie Koła mialy być też w hydro ale jednak na tym jasnym srebrnym co chciałem beznadziejnie wyszło , musiały by być dużo ciemniejsze a to jakoś nie widzi mi się , wiec zostały srebrne takie jak ori pomalowane.... Jak je założe wrzuce foty i zobaczymy co z tego wyjdzie :]
rockabilly Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Mega, podoba mi sie! No i widze, że kolega też się z V gen przesiadł :-)
szafa Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Bartosz pochwal sie jakie koszta tej zabawy, mam wolny komplet w piwnicy moze bym sie skusil
bartosz85 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 No i koło wpadło w końcu 2 godziny zabawy bo dystans nie ten nie ta śruba itP ale w końcu założone jeszcze brakuje dekli. Na tył są dystanse 25 mm przód 20 mm nie dawałem na przód 25 mm bo bym miła problem z obniżeniem żeby nie darło w tym momencie w najniższym punkcie jest 5 cm. Pojeżdżę kilka dni i zobacze co się bedzie działo bo pewnie tył delikatnie w dół. Pasuje jeszcze jakieś ciekawsze foty pyknąć narazie tylko podglądowe
Rekomendowane odpowiedzi