2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Witam zdecydowalem sie na opis tego projektu gdyz za duzo osob widzialo to auto w mojej firmie . Pacjent : Audi s4 2000r 2.7biturbo 90 tys km przebiegu Modyfikacje i zamierzenia : - przebudowa zewnetrzna na audi rs4 : dzwi, zderzaki , blotniki , progi listewki itd itd jednym slowem all - malowanie kolor diamond white pearl metalic z domieszka zlotego ziarna ppg - felgi audi rs4 ,audi rs6, opona 255/35r18 kolor phantom swarz - Led z audi s6 - Srodek recaro identyczny jak z audi rs4 juz byl 10 poduszek naglosnienie itd tez gdyz moja s4 to jedna z ostatnich wogole produkowanych. Silnik : - Glowice audi rs4 - Wtryski bosch 440 cc thx bobr4 - 2 x k04 turbo audi rs4 - orurowanie samoco sport thx re5spec.pl - fmic - kute tloki ross - kute korby - sprzeglo audi rs4 - wydech 3 calowy custom - poki co bedzie strojone na ori kompie jesli mi nie przejdzie lancer evo 5,6 to pojawi sie autronic i conajmniej 2 x gt28rs zamierzeniem bylo zbudowac ori rs4 wiec tak zostaje - hamulce moge zrobic swapa z audi rs6 plus zobaczymy jakie beda dalsze losy auta. Generalnie zapewne najwiecej pytan bedzie czy nie lepiej bylo kupic ori rs4 ?. Zapewne moze i lepiej i latwiej lecz po pierwsze mam mozliwosci wiec to zrobilem a po drugie naprawde ciezko znalezc dobre audi rs4 zaufajcie mi . Z tego miejsca chcialbym serdecznie podziekowac - Maciek vel s4killer za caloksztalt pomocy przy budowie wszystiego szczegolnie silnika no i za wozenie mi dupska - bobr za wtryski ktore od pazdziernika leza w szafce pamietaj ze jak masz cos wiekszego dawaj znac - Re5spect za laczniki i wezyki itp - Lukasz vel Skowron za budowe i prace blacharsko lakiernicze malowanie - mojej dziewczynie za cierpliwosc Oto fotki zycze milego ogladania Ogolnie mysle ze za 3 tyg samochod powinien byc skonczony zostalo jeszcze poskladac blacharsko popasowac zalozyc lusterka i spolerowac lakier Oto efekt prawie koncowy oj warto bylo warto mniej wiecej tak ma auto wygladac
digi_g Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Piękna, piękna oj piękna.....a te diody wow :th:
A3 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale kocur :th: marzenie :th: . Jak tak patrze na te body RS4 coraz bardziej myśle zrobić w swoim dieselku body RS4 :kox:
wustyle Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Ale kocur :th: marzenie :th: . Jak tak patrze na te body RS4 coraz bardziej myśle zrobić w swoim dieselku body RS4 :kox: prosze Cie...
Tomigsi Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 miodzio autko :slina: ps. możesz napisać skąd takie diody załatwić , kozackie są :th: :th: :th:
ctv Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 no przy tym aucie to juz mozna powoskowac torpede
Aydaho Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 :th: :th: jestem pod wrażeniem :th: :th: za***ista robota i gratuluje wyczucia - dorzuć jeszcze te czarne fele do białego nadwozia ... ale i tak NO ZAJEBIASZCZA robota :th: a we wtorek dawaj na spota do Fortu Wola
Tukan Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 O kurka wodna...Autko wyglada super,jak bedzie takie jak na fotce ostatnieje bedzie cud,jedyne co mnie razi to te lampki dzienne Ale gratulacje za wklad pracy i projekt
2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 fotki z dzisiaj - auto wyczyszczone po lakierni wyprany srodek - umyte z zewnatrz jeszcze przed polerowaniem do zrobienia jeszcze mase rzeczy spasowania przykrecania itd mysle ze za miesiac wyjade autem brak lewej zaslepki w miescu halogena
seba1-2 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 bardzo pięknie wygląda brawa za projekt i jego wykonanie :oklaski: :oklaski:
SID Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 dalej tak wydech daje jakby diesel w srodku siedzial :gwizdanie:
ykk Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jak to jezdzi, co najmniej tak dobrze jak wyglada to ja nie mam pytan..
audia4s4 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 o chłopie szacun dla ciebie tyle roboty włozone. Ale ja bym tam eski nie przerabiał
Maciek pm-motorsport Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Dobrze ze ten projekt dobiega koncowi bo juz niedługo zaczynaja sie zawody i trzeba składac potworki .Sportmile pokarze pare autek ale to w swoim czasie :th:
2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Sid musze cie zmartwic ale dzisiaj znalazlem nieszczelnosc i auto przestalo kopcic a juz myslalem ze sprezarka do wymiany. No nic generalenie jestem bardzo zadowolony wkoncu nie codziennie spotyka sie bialego rsa na ulicy
Motor Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 ....a było takie ładne Ori ES tak mi sie widzi.. ..brzydkie szare budziki out.. ..RS4 sikory malinowe serce i praca ludzi :th:
2fast4you Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Do sprzedania wkladki zegarow oraz wksazowki od audi s4 pasuja do kazdego a4 jesli masz zegarek eletroniczny z lewej strony
12RAEL Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 jak dla mnie te diody troche przekombinowane.. ale cała reszta, KOLOR
Rekomendowane odpowiedzi