paput Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 wielkiem róźnicy nie ma, wydaje się, że troszke inaczej reaguje na gaz, no ale dźwięk V + stożka zabija mnie jaki to fylter, ile dałeś za niego i gdzie kupiłeś? czaiłem się na pipercrossa, ale 350 zł to przesada, kupiłem go w lokalnym sklepie, za 80~~ złociszy, produkt niemiecki niby też mam to w planie, tylko będę robił CAI, no i ty sobie obudowę termiczną zrób tego filtra bo tak to troche lipa i ssie ciepłe powietrze z komory a stożki są K&N duże za 104 zł ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- i jeszcze jedno: Nie kupiłes adaptera na przepływomierz? plan jest osadzić go w puszcze like haineken, i zrobić dopływ powietrza spod krakti halogenu, narazie męcze inne tematy, nie kupowałem adaptera na przeprustnice, wziąlem kawałek nierdzewki i zmontowałem do kupy też mam zamiar doprowadzic z kratki tylko boję ze może łapać wodę coś na pewno da się wymyślić, teraz nie mam obrazu, jak będę się za to brał dam znać, szybko hainekena nie kupie, bo przeszedłem na abstynencję nagraj filmik jak to zasysa powietrze:naughty:
czorny_07 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 prosi się o dystans na przód i atrapę rs4:kox:
slepy Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 ja bym dołożył progi od es, a klamki i listwy drzwiowe zostwił w czerni:wink:
czorny_07 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 ja bym dołożył progi od es, a klamki i listwy drzwiowe zostwił w czerni:wink: nie mam listew drzwiowych
enzo83 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Bez listew jest dużo lepiej i nie ma problemu z ich odpadaniem:P A co do adapterów pod stożek mogę ogarnąć temat,bo mam już przygotowane detale do 1.8 i 2.4.
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bez listew jest dużo lepiej i nie ma problemu z ich odpadaniem:P A co do adapterów pod stożek mogę ogarnąć temat,bo mam już przygotowane detale do 1.8 i 2.4. jak widać mam stożek założony, nastepnym krokiem jest dolot z nierdzewki/kwasu ---------- Post dopisany 02-06-2013 at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2013 at 20:34 ---------- gość pomylił przyciski w kalkulatorze i wyszło zamiast zdjęcia cosik jak gada AUDI A4 V6 sound - YouTube ---------- Post dopisany 03-06-2013 at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany 02-06-2013 at 20:26 ---------- dzisaj wyglinkowałem auto + wosk, poerwszy raz glinkowałem, po czym stwierdziłem, że mam całe auto do malowania, wszędzie jakieś odpryski, których wcześniej nie było widać, padaka na poczatku lipca auto idzie na polerke, wtedy podejmę dalszą dezycjze co z tym fantem efekt jaki udało mi się uzyskać
MaxsteRR Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Taka tu nuda, że sam do siebie musisz pisac
Duds Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 :polew: Co jak co, ale dźwięk masz za***isty
slavko87 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 czorny Ty masz odpryski a ja mialem kilka cieni na aucie bo ktos sie kuwa nie popisal, fakt tez ze ciezkie sa takie kolory jak ja czy Ty masz do wymieszania aby dobrze siadlo i dlatego przeyebalem 2 cale boki
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 czorny Ty masz odpryski a ja mialem kilka cieni na aucie bo ktos sie kuwa nie popisal, fakt tez ze ciezkie sa takie kolory jak ja czy Ty masz do wymieszania aby dobrze siadlo i dlatego przeyebalem 2 cale boki mi się rozni błotnik od reszty auta i tylne drzwi, tak mi gosciu zakonserowwał drzwi od dołu, lakiernik z niego taki, jak ze mnie detalier ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- Max, monolog to moje drugie ja
slavko87 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 czorny Ty masz odpryski a ja mialem kilka cieni na aucie bo ktos sie kuwa nie popisal, fakt tez ze ciezkie sa takie kolory jak ja czy Ty masz do wymieszania aby dobrze siadlo i dlatego przeyebalem 2 cale boki mi się rozni błotnik od reszty auta i tylne drzwi, tak mi gosciu zakonserowwał drzwi od dołu, lakiernik z niego taki, jak ze mnie detalier i albo Ci siadze kolor albo caly bok:grin:
junior_tdi Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 :polew:Co jak co, ale dźwięk masz za***isty V6
paput Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bez listew jest dużo lepiej i nie ma problemu z ich odpadaniem:P A co do adapterów pod stożek mogę ogarnąć temat,bo mam już przygotowane detale do 1.8 i 2.4. to ja poprosze jeden adapter:naughty: wiela?
kamilus Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 ze ja nie wpadlem na pomysl wyjebania tych listew jak oddawalem auto do lakiernika
Wajsik86 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed:
paput Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny?
czorny_07 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nooo dobrze wygląda na tym kole w ruchu:naughty: I udało Ci się glinkowanie ogarnąć tylko zapomniałem Ci powiedzieć,że wyjdzie dużo czego nie było widać przed:decayed: jest masakra, zreszta zobaczysz za tydzień, gładki zdeś cały w odpryskach:facepalm: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- czorny stożek w środku bardzo jest słyszalny? jak mu gwałtownie nie depniesz na gaz to dźwięk sie nie załącza, brak gwałtownego operowania gazem - brak stożka, jeżeli chcesz zachować komfort i cisze to Ci się uda, mnie pasuje, a jak wyprzedasz i słysysz ten ryk
Rekomendowane odpowiedzi