czorny_07 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Cztery 19'natki w moim samochodzie, wszystkie dziury czuje, przecie to jest w modzie Powodzenia dowcipnisiu, lepiej myśl o jakimś spocie:decayed: piątek żerków?;d Proponuję się kiedyś zgrać z ludźmi z Leszna, mają nawet temat o spotach : ) Edit: Trzeba było tak od razu, że o VAG Event chodzi, kompletnie mi z głowy wyleciało wybierasz się na VAG EVENT? Szczerze mówiąc, jeszcze nie wiem. Zobaczymy jak z funduszami. Tego samego week jadę jeszcze do Bojanowa na Extreme Day nie wiem, czy i ja nie wybiorę się do Bojanowa z Kabanem ---------- Post dopisany at 19:24 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Kuba, te nowe fotki nieco przesadzone ;p kiedys zrobię Ci lepsze jak dasz przymierzyć te 19" ;p możemy ewentualnie ponegocjować przymiarka felg za przymiarka aira:polew: :decayed: kiedyś byłem na treningu piotra w zg, latał ze stivem z naszych okolic boli mnie tylko to, ze przód mi ładnie nie siedzi:facepalm:
czorny_07 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 często i gęsto się z nim widzę na mieście, ostanio nie lata, tylko jakieś mercedesy mu w głowie
MaxsteRR Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 On to już dawno się rozleniwił ;p któraś fotka na jego profilu na nk jest moja ;p ale to z początków jak zaczynał jeździć
czorny_07 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 On to już dawno się rozleniwił ;p któraś fotka na jego profilu na nk jest moja ;p ale to z początków jak zaczynał jeździć a w garażu marnuje się 636:facepalm: nie mam namiarów na twoje nk, zarzuć na priva:decayed:
slaviozo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Te springi juz masz zalozone z tymi 19" ?? I te wczesniejsze fotki na tych 13 ;p to tez juz springi zalozone byly ? Fura fajna tylko dekle od Volksa yhh ale avatar zajebiaszczy hehe bo sie skusilem zeby odwiedzic watek pozdro
czorny_07 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Te springi juz masz zalozone z tymi 19" ??I te wczesniejsze fotki na tych 13 ;p to tez juz springi zalozone byly ? Fura fajna tylko dekle od Volksa yhh ale avatar zajebiaszczy hehe bo sie skusilem zeby odwiedzic watek pozdro springi mam żałożone nie długo, lecz z racji z tego, że moje serducho jest lekkie, przód nie siadł tak jak powinien:facepalm:
Kuklex Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 A jak wygląda sprawa z rzucaniem kierownicy na nierównościach? Pamiętam że w Maździe 323 po zmianie z 195/50/15 na 205/40/17 kierownica sama skręcała na każdym łączeniu asfaltuPozdro odpowiem krótko i na temat: miota nim jak szatan:grin: czuć czuć nierówności, skończyło się kręcenie mydełka:facepalm: Haha, "miota nim jak szatan" filmik mi się przypomniał Sam jutro jadę po felgi RS4 z oponkami 215/45/17 i mam obawy w kwestii prowadzenia, jak już mówiłem Mazdą mi miotało i nie mam zamiaru mieć znów tego samego pozdro
czorny_07 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 A jak wygląda sprawa z rzucaniem kierownicy na nierównościach? Pamiętam że w Maździe 323 po zmianie z 195/50/15 na 205/40/17 kierownica sama skręcała na każdym łączeniu asfaltuPozdro odpowiem krótko i na temat: miota nim jak szatan:grin: czuć czuć nierówności, skończyło się kręcenie mydełka:facepalm: Haha, "miota nim jak szatan" filmik mi się przypomniał Sam jutro jadę po felgi RS4 z oponkami 215/45/17 i mam obawy w kwestii prowadzenia, jak już mówiłem Mazdą mi miotało i nie mam zamiaru mieć znów tego samego pozdro podobnie jak na movie:decayed: szczerze powiedziawszy, nie śmiga się wcale tak źle, fajnie trzyma dupkę w zakręcie, nie czuje musu powrotu do 205/55:decayed: ---------- Post dopisany 03-07-2012 at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany 27-06-2012 at 23:31 ---------- tak wiem wiem, koza:decayed: mam niby -40 fk, tył elegencko, czas kitrać kasę na gwint:wink: nie wiem co zrobić z tymi kapsali vw, kupić ori audi, czy może coś innego?
Frimuś Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ktos z klubowiczow mial na deklach naklejke Chupa Chups moze i ty bys sobie zapodal. Takiej strasznej kozy to nie ma jak na 19'
czorny_07 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 hahahhaha:decayed: pomyślę ;D a co sądzicie o pustym?
dandi88 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Widziałem kiedyś Passka na takich 18" z pustymi deklami.... średnio to wyglądało mi osobiście nie widzi się to
JawoR36 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 A jakby kupić naklejki z logiem Audi na dekle? Dopasowane oczywiście
slepy Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 A jakby kupić naklejki z logiem Audi na dekle? Dopasowane oczywiście są na allegro naklejki na te dekle z logo audi mam takie u siebie 70zł za komplet dawałem:wink:
czorny_07 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 A jakby kupić naklejki z logiem Audi na dekle? Dopasowane oczywiście są na allegro naklejki na te dekle z logo audi mam takie u siebie 70zł za komplet dawałem:wink: priv:wink: ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ---------- dostałem w dupkę od PKSU:facepalm: co myśliscie o klapie US?
Duds Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 A jakby kupić naklejki z logiem Audi na dekle? Dopasowane oczywiście są na allegro naklejki na te dekle z logo audi mam takie u siebie 70zł za komplet dawałem:wink: priv:wink: ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ---------- dostałem w dupkę od PKSU:facepalm: co myśliscie o klapie US? http://img26.imageshack.us/img26/3198/imag0413m.jpg dobry pomysł
Frimuś Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Teraz jak juz jestes zmuszony do dzialania to tylko i wylacznie USA !!
czorny_07 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Zderzaka nie drasnęło? drasneło, na środku jest odkształcony, z lewej strony wyleciał ze ślizgów, do tego na lampie mam pajęczynkę jak to mówią dzwon rodzi mody?
Rekomendowane odpowiedzi