radimm Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 18? 19? 18' 19' dla mnie za duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak auto się sprzeda bez felg to moje RSy będą na sell:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jak auto się sprzeda bez felg to moje RSy będą na sell:naughty:Duds: RS - jestem na tak takze jak cos daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 18? 19? 18' 19' dla mnie za duże ja miałem przez chwilę 18 rs6, zrezygnowałem, bo na 1BE to aż plomby trzeszczały, i za dużo studzienek trzebabyło omijać,., 19 to już hardcore jak dla mnie, aczkolwiek do lansu jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 daj foto lamp tylnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 postaram się wrzucić wieczorem bo szczerze mówiąc auto tak ujebane że nawet zdjęć im nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 postaram się wrzucić wieczorem bo szczerze mówiąc auto tak ujebane że nawet zdjęć im nie robiłem znam ten ból ostatnie foty auta mam ze stycznia, po zabiegach pod maską, a poprzednie chyba z końca września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 moim kompaktowym aparatem na dzień dzisiejszy nic lepszego nie zrobie, pstrykne coś jutro na zewnątrz jak będzie lepsze światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 eee no bajerka jest byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 eee no bajerka jest byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy bez trudu się domyślą bo miga a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 eee no bajerka jest byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 eee no bajerka jest byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik nazwałbym to czerwoną pomarańczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Radim dobra fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Radim dobra fura robim co możem ---------- Post dopisany 15-02-2013 at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 17:42 ---------- są lepsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ale to całe okleiłeś na czerwono czy sam wsteczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ale to całe okleiłeś na czerwono czy sam wsteczny?Wsteczny + kierunkowskaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Pięknie te lampy wyglądaja a jakby je cale okleic w jednym kawałku na czerwono to bedzie za czerwono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 przecież są już całe czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxSzYbAxxx Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 przecież są już całe czerwone to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 przecież są już całe czerwone to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem ja najpierw okleje sam wteczny, jak będzie maniana bardzo to okleje całe folią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi