Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Vulkanschwarz AVANT by Radim

radimm

Rekomendowane odpowiedzi

18? 19? :decayed:

18' :decayed: 19' dla mnie za duże :wink:

ja miałem przez chwilę 18 rs6, zrezygnowałem, bo na 1BE to aż plomby trzeszczały, i za dużo studzienek trzebabyło omijać,., 19 to już hardcore jak dla mnie, aczkolwiek do lansu jak najbardziej

postaram się wrzucić wieczorem bo szczerze mówiąc auto tak ujebane że nawet zdjęć im nie robiłem :decayed:

p2030842.jpg

p2030845.jpg

moim kompaktowym aparatem na dzień dzisiejszy nic lepszego nie zrobie, pstrykne coś jutro na zewnątrz jak będzie lepsze światło :decayed:

eee no bajerka jest :decayed: byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? :decayed:

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy bez trudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

eee no bajerka jest :decayed: byłem ciekawy jak wygląda oklejony wsteczny na przeliftach. tak jak pisałeś widzę że kierunek też machnąłeś. nie świeci na czerwono? :decayed:

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik :decayed:

wszystko świeci na czerwono, podczas cofania to czasem trzeba się wspomóc światłem stop :decayed: no a kierunek to taka barwa pomiędzy czerwonym a pomarańczą, inni kierowcy beztrudu się domyślą bo miga :decayed: a jak będzie kontrola to ostatecznie się zerwie bo to jakieś 3sek. roboty :wink:

skoro tak mówisz to chyba całe u siebie okleję, bo sam wsteczny oklejony folią nie będzie prezentował się dobrze. A skoro kierunek świeci chociaż trochę na pomarańczowo to luzik :decayed:

nazwałbym to czerwoną pomarańczą :decayed:

Radim dobra fura :good:

:hi:

robim co możem :decayed:

---------- Post dopisany 15-02-2013 at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany 14-02-2013 at 17:42 ----------

są lepsze zdjęcia :wink:

tyll3.jpg

tyll2.jpg

tyll1.jpg

przecież są już całe czerwone :grin:

to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko :wink:

chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem :wink:

przecież są już całe czerwone :grin:

to ja wiem, tylko Radek napisal że oklejał kierunek z wstecznym tylko :wink:

chodziło mi żeby położyć folię w jednym kawalku, ale nie wytrzymałem i dziś swoje prysnąłem sprayem :wink:

ja najpierw okleje sam wteczny, jak będzie maniana bardzo to okleje całe folią :decayed: