radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 temat spokojnie do ogarnięcia, dasz rade
Armi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 chodzi za mną ten mod, ale jako totalny lajk do elektryki nie wiem czy się zabierać za to :| w każdym bądź razie mod na plus ! Zagadaj z GRN-em, na pewno Ci pomoże i jest na miejscu.
radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 będą bo po obniżeniu zaczeło lekko przycierać a dwa że dupiasto wyglądają te schowane koła
radimm Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 gdzie kupiles fmic i jaka cena? cooler kupowałem już jakiś czas temu. Płaciłem za niego 299zł, kupowałem go na allegro z jakiegoś sklepu, ale nazwy teraz sobie nie przypomne, a z archiwum już mi usunęli akucje. Ale te z fmic.pl, re5pect itp. to są te same coolery z "za wielkiej wody"
karol24 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mi też na 1BE nic nie tarło przy et 38 feldze 17/7,5" i oponie 225/50 z tyłu, ale jak wrzuciłem -35mm to czuć było gumę opona miała taki ładny frez
Me.how Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 niezle pomodzony AFN ,zmiany na duzy plus
radimm Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 niezle pomodzony AFN ,zmiany na duzy plus dzięki wielkie , jeszcze dużo pracy przede mną,ale powoli do przodu ---------- Post dopisany 27-08-2012 at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany 24-08-2012 at 10:10 ---------- z nudów małe VT: za jakiś czas halogeny z polifta będą wrzucone tak jak na zdjęciu, gładki zderzak raczej napewno nie, chociaż nigdy nic nie wiadomo czy może lepiej normalne jasne halogeny?
dandi88 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mi osobiście żółte sie lepiej widzą
junior_tdi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja bym dał lampy w black i halo w żółty
radimm Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja bym dał lampy w black i halo w żółty mi też żołte bardziej się podobają, a co do tych czarnych poliftów to faaaajne są, ale boje się że będzie za czarno z przodu, bo teraz lampy robią jako taki kontrast i przełamują ciemny kolor auta. U Ciebie spoko to wygląda bo masz całe auto stylizowane w black i robią taką jak trzeba robote
junior_tdi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja bym dał lampy w black i halo w żółty mi też żołte bardziej się podobają, a co do tych czarnych poliftów to faaaajne są, ale boje się że będzie za czarno z przodu, bo teraz lampy robią jako taki kontrast i przełamują ciemny kolor auta. U Ciebie spoko to wygląda bo masz całe auto stylizowane w black i robią taką jak trzeba robote no mi od zawsze podobał się black-look a u Ciebie rzeczywiście tylko te lampki kontrastują, może chociaż minimalnie folią te światełka przyciemnić jak Gracjan w swojej eSie ?
pablo15005 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja bym dał lampy w black i halo w żółty mi też żołte bardziej się podobają, a co do tych czarnych poliftów to faaaajne są, ale boje się że będzie za czarno z przodu, bo teraz lampy robią jako taki kontrast i przełamują ciemny kolor auta. U Ciebie spoko to wygląda bo masz całe auto stylizowane w black i robią taką jak trzeba robote no mi od zawsze podobał się black-look a u Ciebie rzeczywiście tylko te lampki kontrastują, może chociaż minimalnie folią te światełka przyciemnić jak Gracjan w swojej eSie ? Mam zamiar u siebie na czarnym tak zrobić jak Gracjan, zobaczymy jak to będzie wyglądać
Armi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Rób na czarno - im mniej blizniakow z fmic-iem, zoltymi halo i zwyklymi depo z przodu tym lepiej:decayed:
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Rób na czarno - im mniej blizniakow z fmic-iem, zoltymi halo i zwyklymi depo z przodu tym lepiej:decayed: albo ramka grila niech w chrom wróci:decayed:
radimm Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 albo zrobie żółte halo, lampy jasne + BREWKI bede jedyny z tym zestawem
junior_tdi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 zmień wogóle te depo na DEJ LAJTY
radimm Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 to jest dopiero pomysł ---------- Post dopisany 08-09-2012 at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2012 at 12:36 ---------- Bo w życiu trzeba mieć dystans ... no i w końcu jest tak jak powinno
bezimienny Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Z dystansem lepiej, pomyśl jeszcze nad polerką felg, lub efektem szczotkowanego aluminium:wink:
Rekomendowane odpowiedzi