turzol Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Panowie, kupiłem autko i przydało by się wymienić wycieraczki, i tak nie do końca pewny jestem czy ramiona to aero, poniżej foto: I drugie pytanie odnośnie wycieraczki tył, jak mam ramię od q5 to wycieraczka jaka idzie? Z góry dzięki za opd Tak ramiona masz aero, pióra musisz kupić pod ten system. Co do pióra z Q5 to ma nr 8R0 955 425 i w serwisie mają od ręki zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ok, ASO nie mam u siebie w mieście, jak nie znajdę na aledrogo to będę dzwonił i zamawiał http://allegro.pl/nowe-oryginalne-wycieraczki-oem-audi-a4-b7-a6-c5-i5939992104.html Ktoś wrzucał ten link do divisionu, te wycieraczki będą git? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie ma ani Vw, skody lub seata ? Najtaniej wychodzi w skodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam Skody w mieście, tam znajdę wycieraczki? A jak tamte wycieraczki z linku, będą git? Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez mnaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszooo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja wszystko biore ze skody, po co przezneta skoro masz na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Te z linku to do A4 B6 od roku 2003. A ok i takie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnaso Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Niestety u mnie w mieście w skodzie nie mieli nic, wszystko na zamówienie. Wycieraczki przód - 220 zł/komplet , wycieraczka do Q5 tył - 55 zł/szt, spryski grzane mgiełkowe - 120 zł/szt. Wycieraczki poszły z allegro, teraz będę szukał sprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnid Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam, Mógłby ktoś mi powiedzieć jaki rodzaj piór(nr części) jest zamontowany na załączonym zdjęciu i ewentualnie coś polecić na zamianę? http://images75.fotosik.pl/540/561245bf245e1486.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Widać, że Aero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Panowie powie mi ktoś jakie mam wycieraczki? Chce wymienić, bo są tragiczne i nie wiem na jakie. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Maja 2016 przez damian92x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Standard w B6 czyli system KLIK, wymień ramiona i będziesz montował co zechcesz. Albo kup tańsze pióra stelażowe z identyczną długością i zamień same gumki ( jako takich samych gum dostępnych w sklepach nie kupuj bo są do duuuupy). Ja tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Nie jest to wina wycieraczek tylko wyrobionej tulejki w mechanizmie. Nic nie jest wyrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Standard w B6 czyli system KLIK, wymień ramiona i będziesz montował co zechcesz. Albo kup tańsze pióra stelażowe z identyczną długością i zamień same gumki ( jako takich samych gum dostępnych w sklepach nie kupuj bo są do duuuupy). Ja tak robię. Ramiona wymienić na jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na aero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1234321 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 witam mam pytanko bo slyszalem ze sa dwa rodzaje wycieraczek do a4 b6, standardowe wycieraczki na "L" i te drugie, czy da sie jakos sprawdzic z ksiazki serwisowej z tabeli kodow do auta stwierdzic jakie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jak masz takie jak na foto w tym temacie, to masz stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoFCB Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 A jakiej marki pióra najlepiej kupić. Mam nowiutką szybę i nie chcę jej za szybko zniszczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Tylko Valeo Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Taaa, tylko ten wstrętny biały napis na nich... Edytowane 3 Czerwca 2016 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 A jakiej marki pióra najlepiej kupić. 19 stron o tym a ten pyta. Ludzie, czytać, czytać. Każdy poleca co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi