dj_bobo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 paweu1, ciesz się że nie masz B7 (inne mocowanie - typu "F") ;(
Chuck Norris Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bobo masz w swojej B7 silnik ALT 2.0, dobrze widzę? Były takie montowane do B7? Sory za OT.
jozek726 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ja kupiłem VALEO i są do BANI :thumbdown: od nowości zle scieraly teraz przymierzam się do zmiany ale nie wiem na co :gwizdanie:
dj_bobo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bobo masz w swojej B7 silnik ALT 2.0, dobrze widzę? Były takie montowane do B7? Sory za OT. Tak mam. A co? Ja też sorry za OT. ja kupiłem VALEO i są do BANI :thumbdown: od nowości zle scieraly teraz przymierzam się do zmiany ale nie wiem na co :gwizdanie: Bosch!
spawacz1 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 jak kupiłem A4 zmieniłem wycieraczki na Boscha i nie wytrzymały pół roku od tamtej pory jeżdzę tylko na WALEO jestem bardzo zadowolony te mam już półtora roku i nie ukrywam że w czasie tej zimy nieraz śnieg szorowaly na szybie
Chuck Norris Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie wiem czy coś takiego jest na forum, ale można zrobić w tym wątku ankietę dotyczącą polecanych wycieraczek. Na pewno ułatwilibyśmy wybór niektórym forumowiczom. A tak jedni mówią, że Valeo, drudzy, że tylko Bosch, a następni kupują w Tesco pierwsze lepsze i też są dobre .
dj_bobo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ... a następni kupują w Tesco pierwsze lepsze i też są dobre . Do A4 B7 nie kupisz wycieraczki w Tesco, bo te wycieraczki mają nietypowe mocowanie. Takie wycieraczki z tego co wiem robi raczej tylko: SWF, Bosch i Valeo. Inni producenci nie produkują wycieraczek z takim mocowaniem.
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ... a następni kupują w Tesco pierwsze lepsze i też są dobre . Do A4 B7 nie kupisz wycieraczki w Tesco, bo te wycieraczki mają nietypowe mocowanie. Takie wycieraczki z tego co wiem robi raczej tylko: SWF, Bosch i Valeo. Inni producenci nie produkują wycieraczek z takim mocowaniem. W [b6] z 2004r. też już takie były , więc już aż tak nie płacz , według mnie są duuuużo lepsze od ich "poprzedniczek' , zresztą niejeden już rezał podmiankę zwykłych na "Aero"
dj_bobo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Płaczę, bo ciężko kupić. Na byle stacji benzynowej nie znajdę ;(
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Płaczę, bo ciężko kupić. Na byle stacji benzynowej nie znajdę ;( To napisz do TOM77 Ja kupowałem w zeszłym roku , kpl. VALEO 99 zł , polecam
dj_bobo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mam nowe Boscha. Chodzi o to, że gdy nagle zaczną się sypać, powiedzmy, guma się oderwie i na gwałt będę musiał wymienić, to nie znajdę wycieraczek na stacji benzynowej czy w dużych sklepach. Z tego wniosek, że wymianę trzeba w jakimś stopniu zaplanować i zamówić sobie wcześniej. Swoją drogą robert, serio nie piszczą Ci te Valeo?
dj_bobo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wpisałem niedawno ten model piór Valeo w wyszukiwarkę i gdzieć tam na ceneo czy w jakimś sklepie internetowym na 15 opinii 13 było negatywnych, głównie że głośne i rozmazują. Po takich opiniach zamówiłem z marszu Boscha i chwalę sobie jak na razie. Wziąłbym polskiego Motguma, ale nie produkują tego typu mocowania.
ROBERT Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Najlepsze były by SWF ( takie pakują jako ORI , ale to i tak jakby nie było Valeo ) ... ale są drogie
sebastian_marat Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Polecam wycieraczki ALCA niemieckie za 10zł/szt. W porównaniu z valeo to valeo poszły do kosza bo mazały szybę
slawek5170 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja mam valeo i jestem bardzo zadowolony
guziczek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 a ja miałem aerotwin i jak ktoś wcześniej pisał - wystarczyły na rok, wcześniej miałem valeo i były dłużej wiec polecam z tych dwóch valeo
CUB@ Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Bosch robi wszystko pralki lodówki akumulatory majtki skarpetki przewody zapł. full wypas
dj_bobo Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Pióra Boscha spisują się jak na razie wyśmienicie.
jihad Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Mam tzw. banany chyba "no name" i nie sa złe, ale przy większych prędkościach, w zasadzie powyżej 70-80 km/h nie wycierają dobrze. Wymiana na zwykłe ze spojlerem załatwi sprawę?
Rekomendowane odpowiedzi