KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 miałem hamulce z 3.0 tdi a teraz mam z s4 b7. Na hamulce 320 wchodzi felga 16 ale alu, tak samo jest z 345 wchodzi 17 alu. Stalówki nie wchodzą Potwierdzam, tej zimy musialem kupic juz 17" :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 orientuje sie ktos czy ta felga http://moto.allegro.pl/item878137451_audi_a4_a6_a8_7j_16c_5x112x57_et_35_oryginal.html wejdzie na 320mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Budowa felgi koszystna , et rowniez powinna wejsc ale musisz przymierzyc zanim kupisz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 poczekam ,moze ktos ma taka na b7 i 320mm,ciezko bedzie przymierzyc bo felgi sa kawalek drogi ode mnie,ale dzieki.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 wątpie żeby ktoś miał te felgi na a4 b7 bo seryjnie nie były one montowane w A4. Jeśli jednak taka felga o ET42 wchodzi na zacisk pod tarcze 320mm to ta z et 35 powinna tym bardziej. Ale wiadomo jak to jest. Zawsze jest niepewność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Takie tez wchodza : Wlasnie przymierzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Takie tez wchodza : Wlasnie przymierzone a czy Ty nie masz czasem innych zacisków niż te o których mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Inne ale jak na te weszlo na tamte pewnie tez wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 pewnie tak. Ale wiesz jak to jest. Tak naprawde jest to calkiem inny zacisk, mający mało wspólnego z tym od 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak by kogos zainteresowalo tak orginalna felga 17 cali przyjmuje zacisk S4 i tarcze 345mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak by kogos zainteresowalo tak orginalna felga 17 cali przyjmuje zacisk S4 i tarcze 345mm Konkret. Gdzie dorwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 To nie moje moje leza w garazu i czekaja na zalozenie.Mam nadzieje ze juz na Wielkanoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 mi też wchodzą na felgę 17" zimową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 heh, już myślałem że dorezałeś progi z rsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 heh, już myślałem że dorezałeś progi z rsa hehe tak ze to ze mna nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 wlasnie wrocilem z zakupow - komplet zaciskow na przod 320 i tyl 288mm z tarczami klockami i blachami za 250 yoyo Te przednie nie sa lakierowane jak maja niektorzy - ale przeciez moge to sam zrobic a tarcze przednie sa nawiercane ATE tylko nie wiem czy je zakladac czy poczekac na nowe - zuzycie - 1mm Jak mowicie warto bylo czy wtopilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 nawiercane Ate... :mysli: :mysli: możesz wrzucic foto i podac nr katalogowy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Przepraszam za blad zaciski sa ATE a tarcze nie wiem - dodaje zdjecie i wtedy bedzie wiadomo A oto numery - wszystko co bylo DE BDE 4 8E0615301AD 048 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ori, takie tarcze ma koleś w A4 2.0TFSI z nimi jest troche lipa, bo wszystkie otwory nakładają sie na na tej samej srednicy i tarcza zużywa sie tak jak widac na zdjęciu, tarcza i klocek są pofałdowane jeżeli masz gdzies dostęp do tokarki, to mozna ją delikatnie "liznąc" klocki tez masz używane, od tych tarcz? jeżeli tak to muszą wrócic na te miejsca co poprzednio, bo inaczej będzie sie wszystko długo docierac ale wówczas nie wrzucasz tarcz na tokarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zakupilem cale kompletne przod i tyl + blachy na tyl, klocki sa tyle co dotarte wiec chyba nic nie bede ruszal A co do malowania to cale na czerwono czy czarny z czerwonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi