Raf_kk Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Jako, że korzystam z forum już od jakiegoś czasu, uznałem za obywatelski obowiązek pokazać swoje audi. Samochód kupiłem w zeszłym roku. Jak to bywa z używkami na początku do auta wleciał pakiet startowy jak rozrząd, filtry etc. Audi kupiłem kilka km od siebie. Produkcja 1998, pod maską AFN...przebieg 240.000...tak mówią...ile w rzeczywistości...może lepiej nie wiedzieć. Jeździ pali i daje radochę z jazdy:wink: Na początku było tak: Wyposażenie: - jasna skórzana tapicerka - climatronic - szyber - 1 BA - elektryczne szyby przód - BOSE Samochód po zakupie: Wgląd do wnętrza Samochód aktualnie prezentuje się trochę inaczej jak na początku: Przed: Po: Między czasie przeprowadziłem trochę modyfikacji, dwie główne czyli gewinde i FMIC zawdzięczam Lukas'owi:hi: Nie będę dzielił modów na grupy. Kolejność chronologiczna:wink:: Lampy polift: Głośniki przód 13cm Powerbass S5C + blaupunkt GTA 480+ emulator zmieniarki w schowek Kolejno montaż gwintu Supersport- fotka na roboczo: I na gotowo- felgi Ronal R38 17' 8J ET35: Kat Out: Ringi na zegary+polerka szybki: W styczniu wpadły wtryski .216 Bosio Przygotowania do pakietu "moc" Turbo BRD: Sprzęgło AWX: Map sensor AWX 051C: Kolektor z Sharana w czarny mat: Między czasie wleciał FMIC z dolotem z kwasiaka Strojenie w CTR Zabrze:banan:: Lampy tył polift + ori RS6 od Cymka:hi: Jazda próbna ze 100kg załadunkiem:decayed: Skórzane kubły+dzielona tylna kanapa: Zderzak tył polift: Zderzak z eSy na przód+lusterka i gryll z polifta: Felgi z MB 18' przód 8,5J et38 tył 9J et34(dystans 5mm-bez niego obcierało minimalnie od wewnątrz) + opony Accelera Phi 215/40/18: Nowy brelok:kox:: Malowanie ramek lamp w czarny mat: Przyciemnienie wstecznego:
FAZI05 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 jak moja czarnulka xD hmm jak wygląda soczewka z przedlifta?? <myśli>
Maxcudo Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 jak moja czarnulka xD hmm jak wygląda soczewka z przedlifta?? <myśli> Lampy od S4 Ładna, niech się kula!
koman Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kolor ciemny moze dodasz do tego jasne kolory aby auto wyróżniało sie z tłumu może przemaluj aluski na biały kolor co ty na to ?
ŁukaszA4 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Fele to jaki rozmiar masz? 16cali? Sam się do takich przymierzam ale 18tki xD
AndrzejAj3 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 świetnie wygląda wyposażenie też niczego sobie
Raf_kk Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 ---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:53 ---------- Fele to jaki rozmiar masz? 16cali? Sam się do takich przymierzam ale 18tki xD Felga to Ronal R38- made in poland 17 cali. Dzięki za opinie:)
Martinor Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Ciekawie się maszyna prezentuje... Wrzucisz zawias i koło zmienisz i będzie git....
Mati_23 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 no ładna furka muszę przyznać hehe chyba jedna cię widziałem
Raf_kk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzięki, lampy z polifta już wsadzone...wygląda znacznie lepiej...tych, którzy wciąż się wahają...zachęcam...szybko, sprawnie...a z dużym efektem!
a4-freunde Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 alu naprawde spox a u nas na wsi jezdzi a6 c5 na takich naprawde super koło
Raf_kk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2012 Lampy z polifta już założone...cyknę jakieś zdjęcie, no i obecnie autko ma status: oczekuje na gwint od pumy:banan: ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- Jak już pisałem, poniżej szybkie foto z lampami od polifta...2 lata się odmłodziło..teraz tylko cos z tym allroad'em trzeba zrobić(to już niebawem). Dla zastanawiających się jest to kolejny argument, że warto...od zebrania sprzętu do ogarnięcia wszystkiego ok 2,5h.
Frimuś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 No i malina jest teraz ---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- Niewiem czy interesuje cie grill poliftowy ale mialem na sprzedaz. Mialem bo wczoraj kolega z forum pisal ze bierze ale narazie sie nie odezwal. ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- Kurcze skora w srodku fajnie
slaviozo Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 no prosze kolega ma identyko fele jak moje 17 et 35 8j ? tylko moje poszly w grafit 13 w dzwi ? to seria jaka siedzi z przodu ?
Mati_23 Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 no ładnie ładnie z tymi lampami hehe sam robiłeś ???
Raf_kk Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Opublikowano 6 Lipca 2012 Miałem lekkie obawy odnośnie cięcia karoserii, ale tyle stron wątku mnie przekonało i jakoś poszło... Widziałem u Ciebie też leżą i czekają na montaż...nic tylko swapować na polifty
Rekomendowane odpowiedzi