jasiek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 sprawdź trójnik, albo odłącz wężyk od ecu i spróbuj podłączyć pod jakiś kompresor i ustaw jakiekolwiek ciśnienie nieprzekraczające 2 bar ale ciśnienie mi pokazuje ok, tylko brak podciśnienia. W dawnym samochodzie miałem 1.8 T benzyna, pokazywało pod i nadciśnienie, a tu tylko nadciśnienie. Prosze o odpowiedz kogos kto ma diesla i podłaczony wskaźnik. w dieslu nie będzie podciśnienia :gwizdanie: bedzie..... to powiedzcie gdzie podłączyć zeby pokazywało podciśnienie
Dev Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 przewód do wskażnika masz podłączyć zaraz za turbiną a i tak wskazania będą niskie, najbardziej zauważalne są podczas jazdy na biegu bez gazu energia kinetyczna spalin w dieslu jest o wiele wieksza niz w benzynie i dlatego wskazania nie będą bardzo widoczne a propos, po co Ci podciśnienie ????
seba1-2 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 sokolnh u mnie jest cisza chodzi tak jak należy
topor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 co myslicie o takim wskazniku?? http://www.allegro.pl/item599286591_wskaznik_doladowania_1_5_bar_bsr.html ??
krzyniek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 co myslicie o takim wskazniku?? http://www.allegro.pl/item599286591_wskaznik_doladowania_1_5_bar_bsr.html ?? wydaje się ok, jeśli nie dopasowujesz budzika kolorystycznie to może być
topor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 wlasnie nei weim na czym mi zalezy... na pozadnym wskanziku czy na dopasowniu kolorystycznie zegarow. w sumie trudny wybor:/
Nosb Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A kup tego AG za 80 zl i tyle Swieci ladnie na bialo a troche kontrastu w aucie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo Wskazania tez w miare ok a przeciez nam to profesjonalnie nie potrzebne Ale co kto lubi
topor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ten AG fajnie pasowalby bo mam biale tarcze i czerwone wskazowki.
Gość BIKER Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A kup tego AG za 80 zl i tyle Swieci ladnie na bialo a troche kontrastu w aucie jeszcze nikomu nie zaszkodzilo Wskazania tez w miare ok a przeciez nam to profesjonalnie nie potrzebne Ale co kto lubi Ja mam taki z AG i jest ok:
jarucki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Przecież można przerobić podświetlenie wskazówek w AG... widziałem to gdzieś na forach....!
Gość BIKER Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Trzeba byłoby rozcinać obudowę bo podejrzewam, że tego pierścienia nie da rozgiąć na tyle delikatnie, ażeby później nie było śladu.
Nosb Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wszystko mozna Ale jak topor ma licznik po lifcie to sie nie zastanawiac Dla mnie taki liczniczek lezy na poczcie i bedzie sie ladnie zgrywac z moimi zegarami jak odbiore
piotrcar Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a moze ktos wskazac mi w ktorym miejscu trzeba sie wpiac w silniku bfb.patrzylem ale nic tam nie znalazlem.najlepiej z jakims foto
Dev Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 a moze ktos wskazac mi w ktorym miejscu trzeba sie wpiac w silniku bfb.patrzylem ale nic tam nie znalazlem.najlepiej z jakims foto zaraz za turbiną
piotrcar Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 patrzylem tam i tam jest chyba jakas gumowa rura i co w nia sie wpiac??
Dev Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 wiercę otwór w zimnej czesci turbiny i gwintuję w to miejsce przyłączam przewód elastyczy
seba1-2 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 paweł wrzuć foto jak skończysz słupek
cordi Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Podłącze sie do tematu. Mianowicie przymierzam się do montażu wskaźnika i tak się zastanawiam, czy wskaźnik doładowania mogę podłączyć między IC a przepustnicą czy tak będzie dobrze ??
Rekomendowane odpowiedzi