benqus Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Chciałbym, dołączyć do zadowolonych klientów Tomka. Ostatnio kupiłem przepływomierz powietrza, paczka doszła migiem, jestem po testach, po podłączeniu VAG-a, wszystko w należytm porządku, przepływka działa. Z czystym sumieniem polecam, zawsze otrzymywałem odpowiedzi na maile, nawet gdy kilka razy pytałem o jedną i tę samą część. Polecam.
gala Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Jestem po kolejnym zakupie części u Tomka,jak najbardziej DUUUŻY pozytyw :notworthy:fachowa pomoc,natychmiastowa wysylka Polecam.
julo23 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 A ja mam taką nietypową sprawę jak Janusz Weiss w radiozet. Potrzebuje jedno łożysko na przód do A4 B6 2001r. 3.0 V6 Da rade kupić jedno ? I czy to jest łożysko razem z piastą tak jak jest w Audi A3 8P ?
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Tak więc kolejna przesyłeczka od Tomka dotarła Wszystko gra i buczy
stanley Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 już kilkakrotnie kupowałem u Tomka zawsze wszystko cacy w Bukowinie wypijemy "brudzie" to może dostanę jakieś wieksze rabaty na hasło : "Stanley" pozdrawiam
trzyfx Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Że też ja wcześniej nie wiedziałem o tym źródełku z częściami... Wielkie dzięki za części!
miro_x Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kolejne zakupy udane. Pozdrawiam i polecam Tomka
TOM77 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 już kilkakrotnie kupowałem u Tomka zawsze wszystko cacy w Bukowinie wypijemy "brudzie" to może dostanę jakieś wieksze rabaty na hasło : "Stanley" pozdrawiam Nie ma sprawy, jak tylko podołam :>, bo w Bukowinie zapowiada się sporo takich akcji
Andrzejjar Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Polecam klockie ate przód z czujnikiem 180 zł szybko i profesjonalnie Pozdrawiam
martin-1985 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Poszukuje kompletu wahaczy do mojej niuni (rocznik 2000). Interesują mnie wahacze takich firm jak: Lemforder, TRW i Febi. Jaka by była cena takiego kompletu? Potrzebuje również przewody hamulcowe elastyczne przednie (2 sztuki).
TOM77 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Proszę o cierpliwość osoby, które wysłały do mnie zapytania w sprawie części Mam bardzo dużo pracy i nie jestem w stanie wszystkim na czas odpisać Sprawy pilne proszę zgłaszać telefonicznie Pozdrawiam
oktawiusz5 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam kolego proszę o wycenę następujących elementów do A4 b5 98 rok AVANT 90 kucyków reperaturki do tylnych zacisków hamulcowych przedni górny wahacz od kierowcy LEMFORDER, FEBI Tylny górny wahach od kierowcy LEMFORDER, FEBI odbojniki i osłonki tylnych amortyzatorów płyn hamulcowy 1 Litr ATE TYP 200 DOT4 + koszta transportu Wysyłka do Białegostoku pozdrawiam czekam na odpowiedz
adam_kkk Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cześć! Potrzebny będzie mi kompletny rozrząd do silnika 1,8 benzyna model AVV do AUDI A4 rok 2000 (B5) - jak wygląda dostępność oraz cena. W najbliższy wtorek po przeglądzie na 100% będę potrzebował jeszcze kilka wahaczy, ale to jak już dowiem się które potrzebne to będę zamawiał - możesz podać też cen jak możesz oraz dostępność. Z góry dzięki za odpowiedź.
Szamek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Poszukuje kompletu wahaczy do mojej niuni (rocznik 2000). Interesują mnie wahacze takich firm jak: Lemforder, TRW i Febi. Jaka by była cena takiego kompletu? podłączam się do pytania ponieważ potrzebuje tego samego. moje audi to 97r ale to chyba nie ma różnicy :gwizdanie: TOM77 pisałem do Ciebie na priv jakiś czas temu, ale jeszcze nie ma odp.
TOM77 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Poszukuje kompletu wahaczy do mojej niuni (rocznik 2000). Interesują mnie wahacze takich firm jak: Lemforder, TRW i Febi. Jaka by była cena takiego kompletu? podłączam się do pytania ponieważ potrzebuje tego samego. moje audi to 97r ale to chyba nie ma różnicy :gwizdanie: TOM77 pisałem do Ciebie na priv jakiś czas temu, ale jeszcze nie ma odp. Wiadomość wysłana na pw, pozostałym osobom też postaram się jak najszybciej odpisać, także proszę o chwilę cierpliwości...
rafilip13 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam. Jaki byłby kosz dwóch dolnych wahaczy " bananów " prawego i lewego na przód firmy MasterSport??
TOM77 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam. Jaki byłby kosz dwóch dolnych wahaczy " bananów " prawego i lewego na przód firmy MasterSport?? Nie posiadam wahaczy firmy Master Sport
rafilip13 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A jakie byś polecił w zamian? Bo musze wymienić
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A jakie byś polecił w zamian? Bo musze wymienić LEM/TRW/FEBI
TOM77 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A jakie byś polecił w zamian? Bo musze wymienić LEM/TRW/FEBI Napisałem już koledze pw, ale dzięki Bubcio
Rekomendowane odpowiedzi