jihaad Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Tak jest. Ale zakładając, ze w B5 mamy okresloną średnicę koła, jaką należy zachować, to w przypadku 18 i odpowiedniej opony bedzie wg mnie w sam raz.
Mati_23 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 wygląd felgi jest zalezny tylko do zastosowanej wysokosci opony, krązy po necie takie zdjecie felgi 16ki z audi, z opona 55/205 i 35/195, nagle ta felga zaczyna wygladać masz rację opona bardzo dużo robi znajomy ma RH ZW1 ale opony balon i z d*py to wygląda ---------- Post dopisany 21-10-2013 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2013 at 13:09 ---------- W sobotę wpadły ledy i oto efekt mojej pracy, jest jasno jak w dzień mega efekt nie spodziewałem się że aż tak będzie dawało wymieniłem również plastiki bo moje były porysowane i połamane teraz jest malina do ogarnięcia w tym roku zostało jeszcze: -maskownice Bose -resztę plastików (które moim zdanie są złe, ma być igła ) -wymiana przednich głośników na Bose no i oczywiście przygotowanie do zimy zakonserwowanie gwintu, nowe gumy
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 wygląd felgi jest zalezny tylko do zastosowanej wysokosci opony, krązy po necie takie zdjecie felgi 16ki z audi, z opona 55/205 i 35/195, nagle ta felga zaczyna wygladać masz rację opona bardzo dużo robi znajomy ma RH ZW1 ale opony balon i z d*py to wygląda ---------- Post dopisany 21-10-2013 at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2013 at 13:09 ---------- W sobotę wpadły ledy i oto efekt mojej pracy, jest jasno jak w dzień mega efekt nie spodziewałem się że aż tak będzie dawało http://imageshack.us/a/img405/7773/9q8s.jpg http://imageshack.us/a/img593/989/ei9p.jpg wymieniłem również plastiki bo moje były porysowane i połamane teraz jest malina http://imageshack.us/a/img198/764/bdz4.jpg do ogarnięcia w tym roku zostało jeszcze: -maskownice Bose -resztę plastików (które moim zdanie są złe, ma być igła ) -wymiana przednich głośników na Bose no i oczywiście przygotowanie do zimy zakonserwowanie gwintu, nowe gumy Powiem Ci że środek wygląda za***iście
kris_91 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Pokaz jak nowy nabytek sie prezentuje:) Skad brales ledy?
Mati_23 Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Dzisiaj przyszła paka z głośnikami BOSE przód w końcu mam kompletny system BOSE po montażu głośników przednich zabrałem się za wymianę maskownic na te z napisem BOSE zdążyłem ogarnąć tylko jeden boczek bo przyszła noc jutro skończę i zapodam fotki
Magicbattle Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 jak gra Ci teraz to bose?? jest duza roznica niz na nokii? do wymiany na bose wysrczy tylko zmienic glosniki czy cos jeszcze trzeba przy symphony I
Mati_23 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 jak gra Ci teraz to bose?? jest duza roznica niz na nokii? do wymiany na bose wysrczy tylko zmienic glosniki czy cos jeszcze trzeba przy symphony I Gra dużo lepiej według mnie oczywiście, ja miałem bose ale wszystko oprócz przodu zorientowałem się dopiero jak gwint pakowałem że na subie pisze Bose no i na reszcie głośników oprócz przodu oczywiście ktoś musiał się pobawić w zmianę ale jej nie dokończył to do radia to zmieniłem vagiem na BOSE i tyle wsio zaerdala ładnie ---------- Post dopisany 25-10-2013 at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany 24-10-2013 at 19:20 ---------- A wiec dzisiaj zabrałem się za montaż RNS-e Jestem mega zadowolony auto w środku od razu odmłodniało RNE-e + antena GPS i przejściówki takie tam za okienka i oto efekt końcowy Wszystko śmiga jak trzeba jedynie do zrobienia zostały komunikaty na FIS-ie
a4-freunde Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 no pieknie wiem cos o tym ..... auto w srodku od razu duzo lepiej wyglada no i gra tez lepiej super
karol24 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 A mi chyba Bose z przodu umrze śmiercią tragiczną już coś czasami popierduje
Przemek0922 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 RNS-e bardzo ładnie wygląda w środku , deska wyglada lepiej niz w nowszych modelach A4
cys Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Rns-e z bose robi robote Na tych zegarach jak pamiętam nie będzie info z radia , przynajmniej u mnie nie...
czorny_07 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 za szybko modzisz za pół roku auto na sprzedaż bo nie ma co robić i gdzie dłubać
Michał Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Na tych zegarach jak pamiętam nie będzie info z radia , przynajmniej u mnie nie... nie będzie:wink:
Mati_23 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Rns-e z bose robi robote Na tych zegarach jak pamiętam nie będzie info z radia , przynajmniej u mnie nie... Nie będzie na tych to wiem ale będzie na S6 hihi ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- za szybko modzisz za pół roku auto na sprzedaż bo nie ma co robić i gdzie dłubać ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe Czorny jeszcze coś tam zostało do modzenia na przyszły sezon ---------- Post dopisany at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ---------- Wyleciały Katy i zamontowałem ori końcowy wydech bo Remus nie bardzo mi pasił i nie dało się go idealnie spasować z tyłem wiec ori + końcówki takie jak u Cymka końcówki A to przymiarka docelowo będą bardziej schowane i tu również pytanie ? Dać je równo czy tak jak ori jeden bardziej schowany zeby była linia ?
WhyMe? Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Lecisz majster Poszycia z lifta jeszcze i będzie klasa
Mati_23 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Lecisz majster Poszycia z lifta jeszcze i będzie klasa Czas pokaże
jihaad Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki
Mati_23 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 ostatnio była debata czy nie zmienićna młodszą gablotę, ale postanowiłem że B5 zostaje wiec dla tego dalej się modzi hehe śmieszny jesteś zato co w pakowałeś miałbyś o 6 lat młotrzego. ale można robic z taczki http://a4-klub.pl/images/smilies_smf/polew.gif hehe Lubie to !
karol24 Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Raczej linia, na prosto jakoś mi nie podchodzą końcówki
Magicbattle Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 a jak zmieniales kodowanie w symphony na bose?? niestety w rnse nie bedziesz mial komunikacji ze swoim licznikiem bo tam po canie idzie i chyba tylko emulator cie ratuje ktory kosztuje chyba 200 zl
Rekomendowane odpowiedzi