kaju Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To już wiadomo, że problemu z odpalaniem nie będzie Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Małe sprzątanie pod maską http://imageshack.us/a/img687/2073/9b53.jpg Pod maską "PLAK", a na masce "BLACK" załatwił sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gwerty mistrz ---------- Post dopisany 06-08-2013 at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany 05-08-2013 at 00:32 ---------- Ostrów ! Czekamy na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dobre foto tylko ta klapa i renia psuje uroku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Parę zdjęć jeszcze znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 widzę na 4 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 5 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 widzę na 3 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 4 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe z tego co widzę, to kolejno jest 4 i 5 fotka:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 widzę na 3 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 4 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe z tego co widzę, to kolejno jest 4 i 5 fotka:whistling: hehe fakt zjadłem jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 AUDI A4 B5 1.8T FMIC GWINT XENON PORSCHE RH 19 (3461026298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Whyme? why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 AUDI A4 B5 1.8T FMIC GWINT XENON PORSCHE RH 19 (3461026298) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Whyme? why? Brak chęci na cokolwiek. Dlatego zdecydowałem się na sprzedaż i kupno czegoś nowszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No nie pitol ze by6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No nie pitol ze by6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 No nie pitol ze by6? Aż tak nisko jak ja Mefju nie upadnie... Kto jak kto, ale na pewno nie on :decayed; kupuje sejo z korkiem wstydu, podwiesza nełony, montuje na deskJe rozdzielczo świecącego MICHELINa co sie będzie bujał jak mi szczyli pstryczka w nos, szyby opindala czornym szprajem, w bagaraja wsadzi jakieś umcyk-umcyk z alledrogowej wyprzedaży i wyrusza na wieś w poszukiwaniu matki swoich siedmiorga dzieci wśród gimbusek, oczywiście bajera na nute "Mała chinka czikulinka" Także tego Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Klime napraw, bo inaczej tego pierdzipudła nie sprzedasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Klime napraw, bo inaczej tego pierdzipudła nie sprzedasz klima sprawna tylko nie nabita :naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Szyby korbki lekko chodzo Jedyny minus tego auta to ten na akumulatorze Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Takim sposobem historia dobiega końca Z tego miejsca chciał bym podziękować każdemu który przyłożył się w jakimś stopniu do mojego projektu Początek na forum nie należał do najlepszych Szybko się jednak nawróciłem na dobrą drogę za co jeszcze raz dziękuję Smerf w moich rękach był dokładnie 525 gorszych lub lepszych dni. Mam nadzieję że nowy właściciel będzie dbał o auto tak jak ja i dokończy to co zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kuźwa Mefju pindolu szkoda furki ale lepiej się pochwal co teraz będziesz nabywał i znowu rzeźbił memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi