Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Blue Strawberry Turbo

WhyMe?

Rekomendowane odpowiedzi

Gwerty mistrz :polew:

---------- Post dopisany 06-08-2013 at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany 05-08-2013 at 00:32 ----------

Ostrów !

DSC08736_zps323a4ff6.jpg

Czekamy na więcej :naughty:

widzę na 4 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 5 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe :decayed:

widzę na 3 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 4 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe :decayed:
z tego co widzę, to kolejno jest 4 i 5 fotka:whistling::wink:

widzę na 3 fotce spotkanie niebieskiego z czerwoną bestią hehe, fotka 4 ma w sobie coś może dzięki srebnej hehe :decayed:
z tego co widzę, to kolejno jest 4 i 5 fotka:whistling::wink:

hehe fakt zjadłem jedno zdjęcie :wink:

Brak chęci na cokolwiek. Dlatego zdecydowałem się na sprzedaż i kupno czegoś nowszego :wink:

No nie pitol ze by6?

Aż tak nisko jak ja Mefju nie upadnie... Kto jak kto, ale na pewno nie on :decayed; kupuje sejo z korkiem wstydu, podwiesza nełony, montuje na deskJe rozdzielczo świecącego MICHELINa co sie będzie bujał jak mi szczyli pstryczka w nos, szyby opindala czornym szprajem, w bagaraja wsadzi jakieś umcyk-umcyk z alledrogowej wyprzedaży i wyrusza na wieś w poszukiwaniu matki swoich siedmiorga dzieci wśród gimbusek, oczywiście bajera na nute "Mała chinka czikulinka"

Także tego :decayed:

Napaćkane z japca kaja

Takim sposobem historia dobiega końca :smutas: Z tego miejsca chciał bym podziękować każdemu który przyłożył się w jakimś stopniu do mojego projektu :hi:Początek na forum nie należał do najlepszych :decayed: Szybko się jednak nawróciłem na dobrą drogę za co jeszcze raz dziękuję :wink: Smerf w moich rękach był dokładnie 525 gorszych lub lepszych dni. Mam nadzieję że nowy właściciel będzie dbał o auto tak jak ja i dokończy to co zacząłem :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...