Reggi Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 kali pisal w swoim temacie ile pali Gazu stary gaaaazu :naughty: Wyniki spalania PB to ja znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 dręczy mnie temat..1.8 T czy 2.7 BiT.. Może dizla ? Ludzie na wsi mówią że mało palą i są oszczędne:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie c**j..nikt nie chce mi powiedzieć ile palą gazu te 2.7 Tubobydlaki Bo może w dalekiej dalekiej dalekiej przyszłości wrócił bym do marki..tylko, że A6..i dręczy mnie temat..1.8 T czy 2.7 BiT.. ja celuje w A6 C5 2.7biT ale ciezko znalezc w manualu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jeszcze raz dzięki za ogarnięcie tematu, szkoda ze nie przyjechałeś TĄ audiczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Spamerzy z bialowiezy Spoksik Aju Nie podjechalem bo wole nie ryzykowac znow wizyty w rowie Co do sporu benzyna/gaz kontra ropy mam to serdecznie w Ja swoje wiem Raga licz 15-20 emeryt pewnie kolo 12-13 a but to wszystko powyzej 20 Przypominam ze 12 litrow gazu to 6 ropska Ja na razie mam jedno zajecie do skonczenia wiec moja "po godzinach" Co do suszarek to nie chce zapeszyc mam nadzieje ze sam ich zakup niedlugo a reszta pewnie za dluzsza chwile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Panowie, znowu zaszaleliscie z OT i wycieczkami n/t gazu. jeszcze jeden taki post i leca uciszenia, bo kropki nie daja rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 no nosb...Teraz to masz czym pojezdzic... Kiedy filmiki ?? kupuj zimowki i smigaj.Zrobiles kawal dobrej roboty Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak kupie zimowki Tzn w sumie dwie felgi 17 z S4 bo te co mam teraz nie wlaza na zaciski :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja celuje w A6 C5 2.7biT ale ciezko znalezc w manualu :gwizdanie: Ja namierzyłem parę sztuk w Italii Wiadomo full wypas i polifty..i cena też dobra Jak kupie zimowki Tzn w sumie dwie felgi 17 z S4 bo te co mam teraz nie wlaza na zaciski :/ Nie ma na sztuki na allegro ? W zimie fajnie się jeździ na 225/45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Namacalem dwie Na przod zaloze S4 na tyl te co mialem 17 widac gdzies na poprzednich stronach o swapie no i 225/45 troche za szerokie ale jakos sie przezyje. Jak sie trafia jeszcze ze dwie takie fele (100 zl sztuka ) To dokupie i bede mial komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 225/45 troche za szerokie ale jakos sie przezyje. Dają radę.. tylko nie trza się sugerować, że będą wrzynały się w śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No raczje nie będą Ale lepsze to niz nic Maly niedzielny mod : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No raczje nie będą Ale lepsze to niz nic Maly niedzielny mod : robiłem to samo tydzień temu profi robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Tez mi sie podoba Myslalem jeszcze znaczek mam jakis luzem ale chyba by byla przesada Zreszta na razie to i tak zima wiec nie ma co bardzo sie przykladac do wygladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Gangsta . Bardzo fajnie wygląda z tym grilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 no i powiesz że małpuje do ciebie bo mnie to samo czeka :gwizdanie: fajnie wyszedł[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 18:12_________________________________________________ jakie fajne gazety czytasz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bo malpujesz Najpierw zderzak potem lampy teraz grill Gazety to pranie mozgu domowniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Nosb, czym malowałeś ramkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 trzeba było nie pokazywać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Szprejem Oj tam jakos przezyjemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi