Tukan Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jak zrobisz chip to tak,ale i tak waga robi swoje Wole lzejsze ciekawe ile by sie udało odchudzić Ese
Reggi Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ale ja nie mam S4 moze wazy mniej No 40kg Może który miał więcej paliwa w zbiorniku
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Moja wazona z recaro i butla lpg w bagaju + dwa wzmacniacze do audio 1540 kg Myslalem ze lzejsza jest ale jak to mowia kochanego cialka nigdy za wiele Zegarki : Zostalo wyrzezbic jakas ramke na radio. Co do listw : podobno kiepsko wyszlo Nie wiem nie widzialem ich jeszcze. Coz pojda na smieci albo do flokowania
moskal Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 bardo ładne zegarki. profi robota jak zawsze
mrogal Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Moja wazona z recaro i butla lpg w bagaju + dwa wzmacniacze do audio 1540 kg Myslalem ze lzejsza jest ale jak to mowia kochanego cialka nigdy za wiele Zegarki : Zostalo wyrzezbic jakas ramke na radio. Co do listw : podobno kiepsko wyszlo Nie wiem nie widzialem ich jeszcze. Coz pojda na smieci albo do flokowania sie reza sie nie spi a za bardzo nie jebaja po oczach?
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Ledwo co dzialam bo nie ma czasu A ja wiem czy raza Nie korzystalem jeszcze z przyciemniania po swiatlach w nich wiec jak bedzie razic przyciemnie
pet3r Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zegarki : Co do listw : podobno kiepsko wyszlo Nie wiem nie widzialem ich jeszcze. Coz pojda na smieci albo do flokowania zegarki wyglądają elegancko. daj fotkę w dzień żeby można było zobaczyć jak robota się udała. a co do listew - najwyżej zedrzesz tamten lakier, dasz jakąś ładną czerń i pójdą na allegro
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Powiem Ci ze ladnie wyszlo. Wnetrze mam rozebrane pod kierowca i nie mam ramki na radyjku dlatego takie po ciemku Samo wyciecie kratek i zamocowanie zegarow wyszlo ladnie i podoba mi sie Listwy chyba wysle do flokowania. Generalnie nie wiem czy cale wnetrze nie bedzie poflokowane
Nosb Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 No ba Dzieki Seba myslisz cos o mnie i wychladzaczu wnetrza ? Bo mam cisnienie na pewne kola a drogie strasznie
Dibo Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Najlepszego Nosb Ukończenia projektu, większych mocy i tańszej PB :>
topor Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 nie no robota pro z tymi 3-ema zegarkami;) teraz tylko czekaj kiedy SMSik doreza dwa kolejne:D :tongue4:
Nosb Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Oooo dzieki przeciwniku zegarow w nawiewie [br]Dopisany: 17 Luty 2010, 21:28_________________________________________________Listwy wyszly kupa... Lakier nie przyjmuje :/ Zobacze jeszcze najnormalniej w swiecie klarem w sprayu. Jak nie wyjdzie ida do flokowania na jakis grafit:) Sprzedalem kola :doh1: Uswiadomilem sobie szperajac ze wybor ladniejszej/lepiej pasujacej felgi bedzie ciezki Jakies typy ? 19-20" , maks 4k pln z opona , Zadna plastelina!
Rekomendowane odpowiedzi