Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6 AVF] Individual Avant by józek726 :) s-line plus | LZ5F | webasto ---> projekt full opcja:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rdzewek takie ma ale jakosc mi sie nie widza

Auto wyglada jak nadmuchany balon.

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie podobają mi się :whistling:

---------- Post dopisany 02-06-2013 at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2013 at 22:18 ----------

Bentley continental gt felgi vw audi passat a4 19' (3278503682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to jest chyba najlepsza fela do b6 , niestety kasa :kwasny:

Koleś w passacie B6 ma taką w chromie... ohydne to koło jest..

Opublikowano

:wink:

DSC01664.jpg

Opublikowano
Przeca to nie subaryna :facepalm:

bardziej chodzi mi o złoty kolor do niebieskiego super albo czorne :decayed:

Opublikowano

czorrrrne to od razu o calaka mniejsze są :kwasny: srebro, ewentualnie satyna :decayed:

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

Albo hemoglobina, mistyfikacja... taka... sytuacja :decayed:

Opublikowano

Przymierzyliśmy od kumpla s-line :eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink:

img1428hz.jpg

Opublikowano

jednak słabo :thumbdown:

Opublikowano

Juzek, jak tak patrze na pierwszy post i później te 41 stron dalej, to nie widze jakis wielkich zmian:whistling:

:decayed:

przez tyle stron zapisanych to ona juz powinna leżeć i mieć wypas koło:grin: a tu dalej fabryka w wersji komfort:decayed:

Opublikowano

Kowi, dla mnie jest bardzo wazne wnetrze auta, tam siedze i tam spedzam wiekszosc czasu. Nie lubie miec podrapanych plastikow, czy cokolwiek mialo by mi nie dzialac. Duzo kasy i serca poszlo wlasnie tam. Spokojnie wygladem zewnetrznym tez sie zajme ale to jak zrobie wszystko co chce we wnatrz auta :wink:

Opublikowano
Kowi, dla mnie jest bardzo wazne wnetrze auta, tam siedze i tam spedzam wiekszosc czasu. Nie lubie miec podrapanych plastikow, czy cokolwiek mialo by mi nie dzialac. Duzo kasy i serca poszlo wlasnie tam. Spokojnie wygladem zewnetrznym tez sie zajme ale to jak zrobie wszystko co chce we wnatrz auta :wink:

coś czuję, że prędzej sprzedasz to auto :decayed:

Opublikowano

Ja bym tu widział Sporteci 19zoll

Tak poza tym to na glebe z nim
:decayed:

Opublikowano

przy lepszej glebie to i dtm zrobi tu robotę :wink: a na pewno lepszy niż s-line

Opublikowano

3278529945

:whistling:

Opublikowano

Nieee :thumbdown:

Opublikowano

ładne ale szukam 18 cali :wink:

znalazłem fotkę podobnego avanta jak mój na avusie :

33007317535.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...