mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No i nareszcie projekt ruszył dlaczego przedni zderzak nie jest na gladko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 poszukałbym na Twoim miejscu foli przypominającej kolor kierunków US, na halogeny bo teraz się mocno odróżniają i nie pasują moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink: tak poza tym kiedy suke położysz:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink:tak poza tym kiedy suke położysz:naughty: o i to by fajnie też wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 ładne autko czekam na glebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling: ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- [h=1]Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL...[/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink:tak poza tym kiedy suke położysz:naughty: Z bocznymi też w tym kierunku myślałem, zobaczę, z tym, że mam tylko tą żółtą folię, myślę, czy czasami jeszcze jednej warstwy nie dać na halogeny, musiałbym zobaczyć jak by to się schodziło. A gleba - jutro gwint na auto wpada, będę się bawił z regulacją, z podnośnika zjedzie mam nadzieję w piątek, bo jeszcze wałki i hydraulika, a na to trochę czasu zejdzie... no i wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień przyjedz do Puław na statoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień przyjedz do Puław na statoil Jest w Puławach Avant US? Zarzuć jakieś pikczersy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 zrób mu spy bo i ja nie widziałem, a ostatnio tam kursuje:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vauxhall95 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w elblagu to jest sedan US srebrny polift.Kolo leclerca stoi zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w elblagu to jest sedan US srebrny polift.Kolo leclerca stoi zawsze. sedanów to jak psów:decayed: są wszędzie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kaju załóż gwinta, posadź odpowiednio i wtedy można będzie oceniać Dlaczego z przodu nie wygładziłeś miejsca na blachę, jak us to us po całości:naughty: Bardzo podoba mi się w wnętrzu rns-e i coraz bardziej mi się tego zachciewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jak kowi mówi, sedanów od groma. Avanta nie widziałem, a trochę po Polsce pojeździłem. Gwint już założony, niestety fotek JESZCZE nie ma, ale osłona miski jest około 6-7cm od ziemi, między oponą a nadkolem przednim jest około 1,5cm nie mierzyłem. Tył jest na równo, ale posadzę go niżej. Teraz silnik się rozkręca, a ja siedzę z synkami, na kilka dni przyjechałem, nie mogę tylko żyć autem... Pomału będę coś tam podrzucał fotek, efekt końcowy myślę, że do soboty się wyrobie. Kowi przemyślałem te kierunki boczne - spróbuję je tą folią zaatakować, co jest na halogenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 klapę z tyłu masz US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 poka lepsze foty tej klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BizoOn Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Niezniszczalne 2.5 Tył Robi robotę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi