mrogal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 No i nareszcie projekt ruszył dlaczego przedni zderzak nie jest na gladko?
RafuZG Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 poszukałbym na Twoim miejscu foli przypominającej kolor kierunków US, na halogeny bo teraz się mocno odróżniają i nie pasują moim zdaniem
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink: tak poza tym kiedy suke położysz:naughty:
RafuZG Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink:tak poza tym kiedy suke położysz:naughty: o i to by fajnie też wyglądało
paput Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling: ---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- [h=1]Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL...[/h]
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ja bym zmienił kierunki boczne na pomarańczowe, wtedy by grały z lampami:wink:tak poza tym kiedy suke położysz:naughty: Z bocznymi też w tym kierunku myślałem, zobaczę, z tym, że mam tylko tą żółtą folię, myślę, czy czasami jeszcze jednej warstwy nie dać na halogeny, musiałbym zobaczyć jak by to się schodziło. A gleba - jutro gwint na auto wpada, będę się bawił z regulacją, z podnośnika zjedzie mam nadzieję w piątek, bo jeszcze wałki i hydraulika, a na to trochę czasu zejdzie... no i wnętrze
paput Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień przyjedz do Puław na statoil
kaju Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 na pewno nie w PL:whistling:---------- Post dopisany at 13:49 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Jedyna B5FL AVANT prawie US na forum, może nawet i w PL... w sumie w polsce dotychczas jedna widziałem na alegro w wersji US a przegladam w poszukiwaniu co tydzień przyjedz do Puław na statoil Jest w Puławach Avant US? Zarzuć jakieś pikczersy?
Kowi87 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 zrób mu spy bo i ja nie widziałem, a ostatnio tam kursuje:whistling:
vauxhall95 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 w elblagu to jest sedan US srebrny polift.Kolo leclerca stoi zawsze.
Kowi87 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 w elblagu to jest sedan US srebrny polift.Kolo leclerca stoi zawsze. sedanów to jak psów:decayed: są wszędzie:grin:
szafa Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Kaju załóż gwinta, posadź odpowiednio i wtedy można będzie oceniać Dlaczego z przodu nie wygładziłeś miejsca na blachę, jak us to us po całości:naughty: Bardzo podoba mi się w wnętrzu rns-e i coraz bardziej mi się tego zachciewa
kaju Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jak kowi mówi, sedanów od groma. Avanta nie widziałem, a trochę po Polsce pojeździłem. Gwint już założony, niestety fotek JESZCZE nie ma, ale osłona miski jest około 6-7cm od ziemi, między oponą a nadkolem przednim jest około 1,5cm nie mierzyłem. Tył jest na równo, ale posadzę go niżej. Teraz silnik się rozkręca, a ja siedzę z synkami, na kilka dni przyjechałem, nie mogę tylko żyć autem... Pomału będę coś tam podrzucał fotek, efekt końcowy myślę, że do soboty się wyrobie. Kowi przemyślałem te kierunki boczne - spróbuję je tą folią zaatakować, co jest na halogenach
BizoOn Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Niezniszczalne 2.5 Tył Robi robotę ...
Rekomendowane odpowiedzi