MAJKI Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mnie zastanawia tylko jedno niby stacje mają takie małe marże a w tym samym miescie są duże róznice w cenie, wczorja tankowałem ON za 4,81zł a w innej dzielnicy miasta juz ON po 5,03zł. Albo maja lepsze ceny zakupowe ale poprostu nas tak kroją :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 a ja siedze w branży i Ci obiecuje że takie są mniej więcej marże, czasami stacja ma promocję na jeden rodzaj paliwa może stąd taka cena diesla, praktycznie z zerową marżą, albo to jakaś marketówka była ...?? a 20groszy na litrze to moim zdaniem nie jest krojenie.... kroją Ci którzy biorą te ponad 2 złote :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 a ja siedze w branży i Ci obiecuje że takie są mniej więcej marże, czasami stacja ma promocję na jeden rodzaj paliwa może stąd taka cena diesla, praktycznie z zerową marżą, albo to jakaś marketówka była ...?? a 20groszy na litrze to moim zdaniem nie jest krojenie.... kroją Ci którzy biorą te ponad 2 złote :gwizdanie: :gwizdanie: A to swoją drogą, państwo nas kroi w imie dziury budżetowej A stacja to 123 ze statoil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Jest jeden bardzo duży pozytyw tej drożyzny... Luzik na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Jest jeden bardzo duży pozytyw tej drożyzny... Luzik na mieście no nie wiem w szczecinie jak były korki tak są nadal, a jest nawet gorzej, bo większość jeździ wolniej aby mniej palił ..... ze świateł to połowa rusza chyba z III biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Nie ma plusów drogiego paliwa... :gwizdanie:. Automatycznie we wzrostem cen paliwa rośnie cena artykułów spożywczych, AGD itp. itd. , a samochodów będzie przybywać bez względu na to ile będzie benzyna kosztować. Ja jak pracowałem jako mechanik samochodowy koło ronda matecznego w Krakowie 2 lata temu to koło godziny 7:20 praktycznie korków nie było, a teraz są straszne korki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wczoraj Verva ON 5,19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 wczoraj Verva ON 5,19 promocja na bp w starych babicach on ultimate 5.29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ja sie tankuje na orlenie 4,95 masakra i czasem skusze sie na bio po 4,29 na BP chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wczoraj Verva ON 5,19 promocja na bp w starych babicach on ultimate 5.29 To BP jest jedyna stacja w okolicy az do orlenu w wawie a w druga strone w lesznie nic nie ma. Stad cena kosmiczna Ja tam dalej tankuje na shell Pb 95 5.19L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wczoraj w Warszawie na Wylocie na Gdańsk tankowane na BP ..BP Ultimate za ON 5.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Według prognoz paliwo ma dobić do 7.50, także jedyne wyjście to V8 + lpg i taki będzie mój następny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Według prognoz paliwo ma dobić do 7.50, także jedyne wyjście to V8 + lpg i taki będzie mój następny wybór to jak tyle będzie kosztował ON to mój ojciec będzie wydawał ok 730-740zł na stacji tankując Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-er Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 dlaczego paliwo jest takie drogie? żeby saleta mógł sobie motorkiem po australii pomykać... http://orlenaustraliatour.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 orlen u mnie w miescie zwykłe on 5.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Według prognoz paliwo ma dobić do 7.50, także jedyne wyjście to V8 + lpg i taki będzie mój następny wybór to jak tyle będzie kosztował ON to mój ojciec będzie wydawał ok 730-740zł na stacji tankując Q7 Pozostaje tylko współczuć :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 bliska odolanów PB- 4.95 ON 4.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekkbc Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 U mnie ON 5.05 ;( załamka na całego co dostawa to po 5-6gr w górę idzie ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Shell ON: 5,09 PB: 5,12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 statoil stargard pb95 5,20 on 5,09 jest gdzies drozej ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi