sołtys85 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Wczoraj w wiadomościach podawali, że w Rosji po niecałe 3zł ale na stacjach brak paliwa bo wszystko idzie na export. Lepiej im sie opłaca sprzedać w Polsce czy innym kraju gdzie cena przekracza 5zł niż u siebie. W wywiadzie Rosjanie strasznie narzekali, że drogo sie zrobiło. Co ciekawe pokazywali stacje i była tylko benzyna 92 i 95 oktanów Gdzie oni te swoje maybachy tankują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz90r Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ropa tanieje dolar idzie w dół a ceny jakie były takie są, u mnie nawet poszły do góry z 5,09 na 5,16... Swoją drogą myślałem że popyt spadł, bo patrząc na najbliższą rodzinę/znajomych to każdy jakoś oszczędza, dwóch przerobiło auta na gaz, paru do pracy zaczęło jeździć na rowerze, a mi bak starcza już na 3tygodnie a nie na 2 jak dotychczas, bo nie wożę już wszędzie d*py i tak często. Ale jak widać muszą dalej mieć taki sam popyt skoro opłaca im się cały czas podnosić ceny... A jeszcze dwa lata temu tankowałem Hondzinę za 3,50/litr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 mi bak starcza już na 3tygodnie a nie na 2 jak dotychczas, bo nie wożę już wszędzie d*py i tak często. Jestem za niech do kosmetyczki i fryzjera jeżdżą ikarusami Jest kryzys na babach też trzeba oszczędzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Można...., Można : http://biznes.onet.pl/wlk-brytania--blokada-rafinerii,18493,4265284,3030583,53,1,news-detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ostatnio tankowałem u siebie w Mysłowicach V-Powera za 5,54zł/L. W M-cach paliwo tanie nie jest, w Katowicach jest taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 U nas stoi cena cały czas 5.24zł Verva 95... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dziś Rybnik Shell Diesel Extra 4.99 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlsw Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kurde a w Lublinie najtaniej co znalazłem to 4.99 na Leclercu, cena z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Kurde a w Lublinie najtaniej co znalazłem to 4.99 na Leclercu, cena z wczoraj Najtaniej w Lublinie na dzień dzisiejszy masz na dwóch niezrzeszonych stacjach na ul Bursaki 6 i 17. Cena ON tam to 4,86zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem1 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 w Pruszkowie ON 5,12 na Orlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 w Pruszkowie ON 5,12 na Orlenie. grosz drozej w Rykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafGar Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja nie wiem skąd wy takie cenny macie: BP Trakt Brzeski Warszawa On 4.99 Ultimate 5.19 tylko tam tankuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 dzisiaj zanawiałem 5 ton ON to cena 4,62 netto babka u której zamawiam, mówiła, że w hurcie ceny spadają od pona tygodnia i nadal pomału lecą tydzien temu kupowałem 1,5 tony to cena wynosiła 4,95 netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek555 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja nie wiem skąd wy takie cenny macie: BP Trakt Brzeski Warszawa On 4.99 Ultimate 5.19 W okolicach tych stacji miesci sie Lukoil ktory sprzedaje po 4.92 i to wlasnie on konkuruje cenowo z okolicznymi stacjami (Orlen i BP), stad takie ceny wlasnie tam. Z reguly w Wawie cena ON w BP to jakies 5.19 albo i wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Suwałki statoil ON. 4.85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymongt Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 dzisiaj zanawiałem 5 ton ON to cena 4,62 netto babka u której zamawiam, mówiła, że w hurcie ceny spadają od pona tygodnia i nadal pomału lecą tydzien temu kupowałem 1,5 tony to cena wynosiła 4,95 netto Dziś w radiu mówili że ceny na świecie spadają na łeb na szyje. A nasi eksperci mówią że u nas ceny nie spadną za bardzo, bo zbliżaja sie wakacje, i ktoś przecież musi na tym zarobić. Chyba z bronami wyjde na droge nie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentryb Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 4,6zl brutto na fakture ale trzeba minimum 1000l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 bialystok orlen ON 5.04 i tak juz od 2 tygodni jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 W Skawinie na Statoilu PB95 utrzymuje się 5,17 zł/litr http://biznes.onet.pl/francuski-total-wchodzi-do-polski-w-poszukiwaniu-g,18567,4304019,1,onet-wiadomosci-detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 bp górczewska ON 5.02....pierwszy raz zalalem bak za ponad 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi