Hugo Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Sorry za OT ale musze zapytać Taktuś rozumie, że na fotce jest Twoja Jak Ty to zrobiłes, że przy starej naklejce widać folie :gwizdanie: On ma chyba tą najklejkę z pierwszej edycji , drukowanej na drukarce w domu
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Sorry za OT ale musze zapytać Taktuś rozumie, że na fotce jest Twoja Jak Ty to zrobiłes, że przy starej naklejce widać folie :gwizdanie: to z pierwszej edycji, no i Taktuś nie odkleił folii ustalającej, tylko nalepił wszystko :gwizdanie: On ma chyba tą najklejkę z pierwszej edycji , drukowanej na drukarce w domu
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 musimy przetrzeć siódemkę dla kolegów z południa, którzy będą nią podążać na zlot to trudna trasa, na której najlepiej czują się... królowie siódemki :decayed: Przecieraj , przecieraj przyda się za***iście naklejona naklejka
Suli Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Jako ze odbieram ten zlocik jako totalny, mega- :drunk: , chciałbym się zapytać, kto z Warszawy, albo przejeżdających może mnie zabrać jako pasażera? Chciałbym oczywiście partycypować w kosztach dojazdu. Na pweno wiele osób Cię chętnie zabierze Nie ma problemu ja jadę przez Wawę, o partycupacji w kosztach nie ma co gadać bo tak czy tak jedę. Zobaczymy na ile masz silną psychikę :gwizdanie: Brynia, dzieki. Powienienem sobie poradzić, jeśli tylko Twoj wspolpasażer wytrzyma tempo Zasoby beda na pewno wieksze iz w Wiśle bo i łańcuch sie skraca Zobaczymy na ile masz silną psychikę :gwizdanie Tomek masz rodzinę, plany na przyszłość itp....ja bym nie ryzykował jechać w trasę z tą wariatką :gwizdanie: Z Tobą już jechałem, gorzej być nie może Jakby coś awaryjnie zawsze mozesz jechać ze mną w... bagażniku Mam Avanta więc się spko zmiescisz :gwizdanie: PS.Przelewy poszły teraz wszystko w rękach banku
taktuś Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Sorry za OT ale musze zapytać Taktuś rozumie, że na fotce jest Twoja Jak Ty to zrobiłes, że przy starej naklejce widać folie :gwizdanie: On ma chyba tą najklejkę z pierwszej edycji , drukowanej na drukarce w domu tak się śpieszyłem do fotki, że mało co z kopertą nie przykleiłem (ze stemplem katowickim)
axel Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 axel+1 Zaliczka wpłacona, zaksięgują pewnie w pon. Oj bedzię się działo... pozdrawiam
mydlo Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Mnie też prosze dopisać (1 osoba). Zaliczka pójdzie w poniedziałek.
adadur Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 Zaktualizowałem listę zaliczek - teraz będzie to w miarę na bieżąco
SebMis Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 no szkoda żółwiku, bo ja nareszcie się wybieram
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 nas niestety nie będzie hhacka również Zlot bez braci XERO to nie zlot ;(
taktuś Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 nas niestety nie będzie hhacka również szkoda, najnormalniej w świecie szkoda będzie brakować rozmów z Wami przy szpalerze audików
spanky Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie zadeklarowac czy napewno bedziemy ... takze prosze zdjac mnie [nas] z listy ...
adadur Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie zadeklarowac czy napewno bedziemy ... takze prosze zdjac mnie [nas] z listy ... Chyba za bardzo pożądziłeś w Kronach a widziałem filmiki widziałem fajnie było !!!
Hugo Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie zadeklarowac czy napewno bedziemy ... takze prosze zdjac mnie [nas] z listy ... No i po tym tekście jadę do Wawki za tydzień i Ci michę oklepię
Rekomendowane odpowiedzi