szymeniu Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 To dobrze niech szybko się kuruje. U mnie mały ma 9m-cy i jestem codziennie w szoku jaki jest fajny.Co do filmikow chyba musisz się 1.8t przejechać wtedy zmienisz zdanie co filmów z Twojej fury Już mi przeszło odnośnie auta. Na początku było "ohh" i "ahh" ale z czasem jakoś tak zeszło ciśnienie. Czasem jeszcze tylko szybciej pojadę ale z reguły to tak na spokojnie bez spiny. Z ciekawych rzeczy ostatnio to kilka fajnych aut na autostradzie można było spotkać S5, Q7 V12 TDI, M550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 ciekawe po jakim czasie ochy i achy Ci przejdą w RS6 od razu szprotmajl na 700ps? czy dasz jej trochę pooddychać najpierw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Jak wsadzisz 700 od razu to po tygodniu ci juz będzie malo. Jak zaczniesz od serii to wytytrzymasz 2 tyg. a to zawsze lepiej niz tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Wróci odpis VAT-u na samochody osobowe - Moto - WP.PL No i się panom z MF spełniają najczarniejsze sny. Dyrektywa unijna jest nieubłagana auto użytkowane w firmie podlega odliczeniu VAT w 100%. To teraz tylko poczekam na potwierdzenie w księgowości i pozostaje czekać na RS które będzie 23% tańsze ---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Jak wsadzisz 700 od razu to po tygodniu ci juz będzie malo.Jak zaczniesz od serii to wytytrzymasz 2 tyg. a to zawsze lepiej niz tydzień. Już mi trochę przeszło z tą mocą. Pewnie trochę pośmigam na standardowym setupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ma racje.. są inne priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpin Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No i się panom z MF spełniają najczarniejsze sny. Dyrektywa unijna jest nieubłagana auto użytkowane w firmie podlega odliczeniu VAT w 100%. To teraz tylko poczekam na potwierdzenie w księgowości i pozostaje czekać na RS które będzie 23% tańsze Tak na 100% to jeszcze nie jest pewne, najpierw homologacja. Musisz pytać w Audi czy takową mają/robią na ten samochód/model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzwonilem do audi i mozna od razu jako ciezarowy z kratka odebrac i nie wiem co robic bo moge to zmienic. Z drugiej strony kratke i tak zdemontuje od razu po odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Avant spełni na pewno warunki ładowności, co najmniej 3 osoby i 500 kg, wystarczy zarejestrować na 4 osoby i ładowność będzie spokojnie większa niż 500kg i minimalną wielkość otworu załadunkowego. Wrócą znowu (co mi nie przeszkadza) SUV'y z kratkami i kombiki. Najważniejsze że 23% i 19% z raty leasingu w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Avant spełni na pewno warunki ładowności, co najmniej 3 osoby i 500 kg, wystarczy zarejestrować na 4 osoby i ładowność będzie spokojnie większa niż 500kg i minimalną wielkość otworu załadunkowego. Wrócą znowu (co mi nie przeszkadza) SUV'y z kratkami i kombiki. Najważniejsze że 23% i 19% z raty leasingu w kieszeni lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Szymek cos na zachete:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ja pier...... Ale kosa . Jest piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Je-bana - ale cacuszko i na dodatek śliczne aluski ma Jak mi się na początku ten Darth Vader nie podobał z tyłu i z przodu, to teraz aż się zaślinię czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 wycieraczka tylnej szyby trochę szpeci, a tak ogólnie to fura... :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Szymek cos na zachete:slina: https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/q79/s720x720/1470176_256152557867852_189321959_n.jpg osz kur................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Pakiet Carbon - lustra w carbonie - dyfuzor - wstawki w zderzakach - wykończenie w czerni Felgi Titan Optik 21' Kolor Daytona Grau Pearleffekt http://s7.postimg.org/ttccl5dnr/RS6.jpg http://s7.postimg.org/n1lxiaoo7/RS6_II.jpg Super połączenie tego lakieru i ciemnej optyki - carbonu i tytanowych felg (nie przyciemniaj szyb) Można dopłacić za brak napisy quattro z przodu ? Nie ma opcji żeby wy***ali ten napis. Już pytałem. Jednie to polakierować go w ten sam kolor co grill żeby się zgubił Jestes pewny ze nie ma takiej opcji ? Bo na niektorych widac ze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 A ja ogladałem RS6 na Polczynskiej w kolorze Daytona Grau Pearleffekt i juz go nie lubie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A ja ogladałem RS6 na Polczynskiej w kolorze Daytona Grau Pearleffekt i juz go nie lubie:wink: już chyba wszyscy ją wymacali:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 W Poznaniu w Porsche Krańcowa byłem na rozmowie, dyrektor się pochwalił, że mają RS6 zarejestrowane ale nim nie jeżdżą Wyklepane na Variofonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Trzymają pod dachem i tylko kurz ścierają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Trzymają pod dachem i tylko kurz ścierają ? ta , brudna szmata, jak to w Aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi