Pawlo 2004 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 RS7 to cacko jakich mało, mieszkam obok salonu Audi i prezesik jakis sie takim buja. urywa dupe normalnie
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wystawiłem auto na aledrogo i miałem kilka telefonów, bardzo możliwe że w przyszłym tygodniu pójdzie w świat a myślałem że ciężko będzie sprzedać piz*owate jest w tym to, że widać tam Twój adres... także tego, juzd ajfołn waj topatok
michosz Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 oj brałbym Twój wózek Szymon, gdybym miał tylko tyle kaski A jeśli chodzi o RS7 to powiem szczerze, ze chyba bardziej mi się podoba od RS6... Najlepiej to w białym kolorze i z czarnymi alufelgami
kuredu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy? ---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km
szymeniu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Amorki do A6 robi jakas firma TENNECO
carrera369 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki Zrób licytację
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Amorki do A6 robi jakas firma TENNECO A no nie monroe tenneco???
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ja tam sie nie znam na amorkach ale ETKA mowi nam :MONROE ,TENNECO ,BWI Wszystko zalezy jaki mamy silnik i zawieche .
_Gabriel_ Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Panowie, moze Wy IMDB czytacie, a nie etke
szymeniu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki Zrób licytację Jestem w ciężkim szoku jak ludzie zareagowali na aukcję, 1xxx wyświetleń w 2 dni i pierdylion telefonów. Zastanawiam się czy naprawdę nie pohandlować autami ale nie "szemranymi" bo widzę jest sporo klientów którzy dadzą parę gorszy więcej za pewny egzemplarz
griga-st Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Amorki do A6 robi jakas firma TENNECO Największy na świecie producent zawieszenia. Do nich należy Monroe i Walker:wink: @szymeniu, co ty tyle przy tej furze grzebiesz, ze sto dwadzieścia stron uciułałeś?
szymeniu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Amorki do A6 robi jakas firma TENNECO Największy na świecie producent zawieszenia. Do nich należy Monroe i Walker:wink: @szymeniu, co ty tyle przy tej furze grzebiesz, ze sto dwadzieścia stron uciułałeś? No ze mnie to jest rzeźbiarz, że szok
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Amorki do A6 robi jakas firma TENNECO Największy na świecie producent zawieszenia. Do nich należy Monroe i Walker:wink: @szymeniu, co ty tyle przy tej furze grzebiesz, ze sto dwadzieścia stron uciułałeś? No ze mnie to jest rzeźbiarz, że szok +1:grin:
majkel20 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki Zrób licytację Jestem w ciężkim szoku jak ludzie zareagowali na aukcję, 1xxx wyświetleń w 2 dni i pierdylion telefonów. Zastanawiam się czy naprawdę nie pohandlować autami ale nie "szemranymi" bo widzę jest sporo klientów którzy dadzą parę gorszy więcej za pewny egzemplarz A ja szukam tej aukcji i nie widzę Kiedy RS do odbioru?
szymeniu Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki Zrób licytację Jestem w ciężkim szoku jak ludzie zareagowali na aukcję, 1xxx wyświetleń w 2 dni i pierdylion telefonów. Zastanawiam się czy naprawdę nie pohandlować autami ale nie "szemranymi" bo widzę jest sporo klientów którzy dadzą parę gorszy więcej za pewny egzemplarz A ja szukam tej aukcji i nie widzę Kiedy RS do odbioru? Bo aukcję zdjąłem po 50-telefonie
Nowak_zg Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 wystarczy poszukac w zakonczonych nie bede wklejac bo nie wiem czy autor chce zeby ktos dalej dzwonil ...
kiciafirerek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Szymek a co z leasingiem? Bo masz do wrzesnia chyba i co mozesz zakonczyc przed uplywem 24 m-cy?---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- No u mnie tez amory do wymiany, takze audi sue nie popisalo z zawieszeniem w A6, przebieg 45tys km Mam 7 chętnych do przejęcia na zasadzie cesji, z odstępnym płaconym do ręki Zrób licytację Jestem w ciężkim szoku jak ludzie zareagowali na aukcję, 1xxx wyświetleń w 2 dni i pierdylion telefonów. Zastanawiam się czy naprawdę nie pohandlować autami ale nie "szemranymi" bo widzę jest sporo klientów którzy dadzą parę gorszy więcej za pewny egzemplarz A ja szukam tej aukcji i nie widzę Kiedy RS do odbioru? Bo aukcję zdjąłem po 50-telefonie Ja jak mam tak duże zainteresowanie sprzedawanym autem motorem to mam obawy czy za tanio nie sprzedaję a już wiem czemu tak często Cię widuję jak w pracy siedzę w leśnicy .
Rekomendowane odpowiedzi