kuredu Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja pier**le, nie wrzucaj takich fot... A druga gdzie? Kiedy do odebrania? Czemu nie będzie wątku! za dużo bólu d*p co poniektórych na forum - kuredu, wcale Ci się nie dziwie fura dokładnie o to chodzi, jak czytam teksty, uważaj na US itp to odnoszenie wrażenie, że to takie życzenia dla mnie... sami wiecie w jakim kraju żyjemy i na każdym kroku by ci ktoś oczy wydrapał, więc wątku nie będzie nie dlatego, że mam coś do ukrycia czy się czegoś boję, tylko dlatego by unikać głupich i zawistnych ludzi i nie tracić nerwów i czasu. Jest to forum motoryzacyjne a czasami mam wrażenie, że forum śledcze ZUS/US/CBA/CBŚ i do opisu auta niedługo obowiązkowo trzeba będzie załączać życiorys i kopię zeznania rocznego by uniknąć trudnych pytań. Wystarczy Szymka wątek prześledzić i widać wszystko. ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Szkoda że ma czarne szyby. I chromowane relingi zamiast czarnych. I jeszcze ten brzydki napis quattro. Drugi RS - brata też jest czerwony ? druga czarna też z pakietem aluminium z napisu quattro też nie jest zadowolony i zniknie jak odbiorę, natomiast szyby czarne i pakiet aluminium podobają mi się bardzo, na zdjęciach nie widać jest jeszcze szklany dach. który też robi robotę. Szyby są fajnie przyciemnione plus do tego sa rolety więc z zewnątrz nie widać absolutnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 kuredu, rs piękna jest na detailingu już stoi czy mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Widać było już na samym początku tego wątku jakie były hasła co do osoby Szymona, jego wieku i auta A potem jeszcze wiele innych tekstów... Mniejsza o to Kuredu piękna fura, życzę szybkiego odbioru Ale bida na tym wschodzie... już 3 RS6 C7 się tam będą bujać jak nie więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 kuredu, rs piękna jest na detailingu już stoi czy mi się wydaje Swissvax przyjedzie zrobic auta ale to na 2-3dni przed odbiorem. Teraz byla na myjce po transporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja pier**le, nie wrzucaj takich fot... A druga gdzie? Kiedy do odebrania? Czemu nie będzie wątku! za dużo bólu d*p co poniektórych na forum - kuredu, wcale Ci się nie dziwie fura dokładnie o to chodzi,jak czytam teksty, uważaj na US itp to odnoszenie wrażenie, że to takie życzenia dla mnie...sami wiecie w jakim kraju żyjemy i na każdym kroku by ci ktoś oczy wydrapał, więc wątku nie będzie nie dlatego, że mam coś do ukrycia czy się czegoś boję, tylko dlatego by unikać głupich i zawistnych ludzi i nie tracić nerwów i czasu.Jest to forum motoryzacyjne a czasami mam wrażenie, że forum śledcze ZUS/US/CBA/CBŚ i do opisu auta niedługo obowiązkowo trzeba będzie załączać życiorys i kopię zeznania rocznego by uniknąć trudnych pytań.Wystarczy Szymka wątek prześledzić i widać wszystko.---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ----------Szkoda że ma czarne szyby. I chromowane relingi zamiast czarnych. I jeszcze ten brzydki napis quattro.:wink:Drugi RS - brata też jest czerwony ?druga czarna też z pakietem aluminiumz napisu quattro też nie jest zadowolony i zniknie jak odbiorę, natomiast szyby czarne i pakiet aluminium podobają mi się bardzo, na zdjęciach nie widać jest jeszcze szklany dach. który też robi robotę.Szyby są fajnie przyciemnione plus do tego sa rolety więc z zewnątrz nie widać absolutnie nic.Kuredu spokojna głowąa załatwimy Ci temat żebyś tylko dane auta i foty wklejal. Daj nam się,pocieszyć razem z Tobą bo fura bedzie kox. Szymek sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 nie przewiduje wątku o RS to zarzuce 3 fotki z dzisiejszego zapoznania z autem.jest w trybie serwisowym więc stoi wysoko, ale jest siła kuźwa spać nie będę mógł teraz jak wiem, że stoi i czeka http://images64.fotosik.pl/625/abed7fdf60c9233amed.jpg http://images63.fotosik.pl/623/0afeb6a27b5ad9demed.jpg http://images63.fotosik.pl/623/dc88cecfd2e20b84med.jpg świetna jest "Wstępne" gratulacje Kuredu i wcale Ci (tak jak Szymkowi) tego oczekiwania nie zazdroszczę szkoda tylko że nie ma halogenów Żeby nie było OT Szymek jak tam idą prace nad furką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Przeciwmgielne są wbudowane w ledy afaik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ciekawe ile taka lampa full led kosztuje sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 10k z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 widze ze wydech gotowy bedzie sie pewnie fajnie odzywal :naughty:seryjne DP troche dziwne,ale nowe juz normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 oj będzie s6 słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 kuźwa spać nie będę mógł teraz jak wiem, że stoi i czeka http://images64.fotosik.pl/625/abed7fdf60c9233amed.jpg o to mi właśnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ale będzie rwało dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pisali że nie modzę, że nudno i tak szaro buro i ponuro. No to gotowe - kompletnie zrobiony dolot, dodatkowe chłodnice (RS6 zmodyfikowane), w tym chłodnica oleju w skrzyni - filtry itp. (wiadomo) - turbo RS6 - wydech pełny custom 4 cale, sterowanie klapami z MMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Grubo:slina::slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Prezes pierwszoligowo :-D Wysłane z monopola 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ...ale i tak czekamy na road test i wyniki z hamowni Oby d*pę urywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no ładnie, tylko po co szymeniu ciekawe ile da Ci ten filtr ? mogą spróbować z oryginalnym i z tym ? mam 2 znajmoych którym raczej taki filtr nie przynosił żadnych rezultatów, ale nie jestem specjalistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi