sysek27 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To już będzie sympatycznie Sympatyczna to może być dziewczyna to auto będzie prze...uj:decayed: (w sumie już jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzisiaj miało być strojenie chyba Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 to kiedy auto będzie już wystrojone?? bo od rana przeglądam wątek:decayed: wydech masakrycznie pięknie brzmi:kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 to kiedy auto będzie już wystrojone?? bo od rana przeglądam wątek:decayed:wydech masakrycznie pięknie brzmi:kox::kox: Zobaczymy, ja nie dzwonię ani nie piszę czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No właśnie ja tez co chwile w telefonie przeglądam wątek a tu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja już mam przygotowany box z chusteczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel933 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Przed chwilą oglądałem filmik jak sobie mruczy powiem ci że mruczy kozacko przebija tą A6 3.0Tdi https://www.facebook.com/photo.php?v=659519954086438&set=vb.188773417827763&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zobaczymy ile da się z tego zrobić za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. A teraz dobra wiadomość tę moc czyli te 580 pokazuje przy 5000 i wtedy przepustnice zamykają się na 50 % i koniec jazdy. Także jest mega potencjał bo auto kręci do 6500. Moment będzie na poziomie 800 z małym hakiem ale płaski jak stół w zakresie od 2500 - 5700 ja pjerdole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. A teraz dobra wiadomość tę moc czyli te 580 pokazuje przy 5000 i wtedy przepustnice zamykają się na 50 % i koniec jazdy. Także jest mega potencjał bo auto kręci do 6500. Moment będzie na poziomie 800 z małym hakiem ale płaski jak stół w zakresie od 2500 - 5700 No to czekamy co to tam wyjdzie z tego paździocha potencjał jeeest... Warto poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Przebiegu to jeszcze nie ma jak świeci ......trzeba zamówić jazdę próbną Gratki ibisa szymeniu śmieci stare ale jare obecnie podziwiamy nową RS w klubie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni. A teraz dobra wiadomość tę moc czyli te 580 pokazuje przy 5000 i wtedy przepustnice zamykają się na 50 % i koniec jazdy. Także jest mega potencjał bo auto kręci do 6500. Moment będzie na poziomie 800 z małym hakiem ale płaski jak stół w zakresie od 2500 - 5700 no to będzie będzie jazda Szymek nie umię sobie Ciebie teraz wyobrazić jak z dnia na dzień przedeptujesz ale prekursorzy tak mają każdy kolejny pójdzie przedartą ścieżką... PS Przeciwmgielne są wbudowane w ledy afaik! to był żart rs6c6 też nie miała tak samo jak R36 i dużo innych aut tam nie liczy się halogen swiecący po asfalcie tylko luft na coolerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS Kurcze to pewnie tyle co wyciągnie rs6 po sofcie:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS Kurcze to pewnie tyle co wyciągnie rs6 po sofcie:whistling: Soft i wydech w RS6 C7 daje 650 PS i 825Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ty to weź choć ta żarówkę wymień w schowku bo wstyd sie będzie w BT pokazać z takim wynikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ty to weź choć ta żarówkę wymień w schowku bo wstyd sie będzie w BT pokazać z takim wynikiem Zmieniona będzie na pewno, zgłoszę się dzięki temu do konkursu w kategorii największy mod i postęp w ciągu roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ty to weź choć ta żarówkę wymień w schowku bo wstyd sie będzie w BT pokazać z takim wynikiem Zmieniona będzie na pewno, zgłoszę się dzięki temu do konkursu w kategorii największy mod i postęp w ciągu roku No mysle Tylko pamiętaj zeby było kompletnie to i o bagażniku nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michosz Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jak dla mnie moc nieźle podniesiona. Porównajcie sobie ten wynik z tym co był na początku to jest świetnie. A auto brzmi genialnie <3 a tak z offtopu to Szymon pamiętasz może jak nazywa się ta piosenka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi