Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

szymeniu

Rekomendowane odpowiedzi

To już będzie sympatycznie :naughty:

Sympatyczna to może być dziewczyna to auto będzie prze...uj:decayed: (w sumie już jest):wink:

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

to kiedy auto będzie już wystrojone?? bo od rana przeglądam wątek:decayed:

wydech masakrycznie pięknie brzmi:kox::kox::kox:

to kiedy auto będzie już wystrojone?? bo od rana przeglądam wątek:decayed:

wydech masakrycznie pięknie brzmi:kox::kox::kox:

Zobaczymy, ja nie dzwonię ani nie piszę czekam na info

Przed chwilą oglądałem filmik jak sobie mruczy powiem ci że mruczy kozacko przebija tą A6 3.0Tdi :P

https://www.facebook.com/photo.php?v=659519954086438&set=vb.188773417827763&type=2&theater

No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zobaczymy ile da się z tego zrobić za jakiś czas

No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni.

A teraz dobra wiadomość tę moc czyli te 580 pokazuje przy 5000 i wtedy przepustnice zamykają się na 50 % i koniec jazdy. Także jest mega potencjał bo auto kręci do 6500. Moment będzie na poziomie 800 z małym hakiem ale płaski jak stół w zakresie od 2500 - 5700

ja pjerdole :shock3:

No to mamy tak, dobre i złe wieści. Zaczniemy od złych sterownik się nie chce poddać do końca, zaadaptowali program z RS6 i daje 570-580 i 760-800Nm trzeba czekać na sprzęt więc przedłuży się o kilka, kilkanaście dni.

A teraz dobra wiadomość tę moc czyli te 580 pokazuje przy 5000 i wtedy przepustnice zamykają się na 50 % i koniec jazdy. Także jest mega potencjał bo auto kręci do 6500. Moment będzie na poziomie 800 z małym hakiem ale płaski jak stół w zakresie od 2500 - 5700

No to czekamy co to tam wyjdzie z tego paździocha :kox::decayed: potencjał jeeest... Warto poczekać :wink:

Przebiegu to jeszcze nie ma :) jak świeci ......trzeba zamówić jazdę próbną :grin:

Gratki ibisa szymeniu :) śmieci stare ale jare obecnie podziwiamy nową RS w klubie :naughty::naughty:

:shock3: no to będzie będzie jazda :naughty:

Szymek nie umię sobie Ciebie teraz wyobrazić jak z dnia na dzień przedeptujesz ale prekursorzy tak mają:wink: każdy kolejny pójdzie przedartą ścieżką...

PS

Przeciwmgielne są wbudowane w ledy afaik!

to był żart :wink: rs6c6 też nie miała tak samo jak R36 i dużo innych aut :wink: tam nie liczy się halogen swiecący po asfalcie tylko luft na coolerach :decayed:

Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS

Kurcze to pewnie tyle co wyciągnie rs6 po sofcie:whistling:

Najważniejsze że mechanicznie wszystko gra. Mocno zredukowana temperatura w dolocie, no i 579 PS bez strojenia, ale już wiem że nie mam co liczyć na więcej niż 630-650 PS

Kurcze to pewnie tyle co wyciągnie rs6 po sofcie:whistling:

Soft i wydech w RS6 C7 daje 650 PS i 825Nm

Ty to weź choć ta żarówkę wymień w schowku bo wstyd sie będzie w BT pokazać z takim wynikiem :wink:

Zmieniona będzie na pewno, zgłoszę się dzięki temu do konkursu w kategorii największy mod i postęp w ciągu roku :wink:

Ty to weź choć ta żarówkę wymień w schowku bo wstyd sie będzie w BT pokazać z takim wynikiem :wink:

Zmieniona będzie na pewno, zgłoszę się dzięki temu do konkursu w kategorii największy mod i postęp w ciągu roku :wink:

No mysle :wink: Tylko pamiętaj zeby było kompletnie to i o bagażniku nie zapomnij

Jak dla mnie moc nieźle podniesiona. Porównajcie sobie ten wynik z tym co był na początku to jest świetnie.

A auto brzmi genialnie <3

a tak z offtopu to Szymon pamiętasz może jak nazywa się ta piosenka ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...