kaju Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 To weź mu zamiast chorusa BNSa zamontuj. podejrzewam, że koszta podobne, a wrzuci tam sobie MP3 i chooy i cześć
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 to głupi pomysł nie jest. Musze się rozejrzeć ile to kosztuje. jeszcze tylko mocowanie błotnika i będzie składana. A Ty jak tam stoisz ze sprawą?
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 to głupi pomysł nie jest. Musze się rozejrzeć ile to kosztuje. jeszcze tylko mocowanie błotnika i będzie składana. A Ty jak tam stoisz ze sprawą? wypłacili i sprzedałem sprawa do roszczeń, znalazłem małego chłopaczka, który dobrze zapłacił, także nie narzekam. wczoraj pół metra brakło, a dostałbym w prawy przód, i to znowu w tym samym miejscu na bank by się ucieszył ubezpieczyciel
TOM3K Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 cieszył by się bardzo Patrzyłes na ta wiązkę?
kaju Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeszcze nie, ale zerknę Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
LChris Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kończą mi się hamulce i z racji tego chce włożyć troszkę większe 320/288 Do kogo uderzać po kompletne zestawy po regeneracji?
black4 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witaj, Dzwoń do Kolegi DEV z forum, miał ostatnio 320/288, Pozdrawiam!
LChris Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wiadomo kiedy zaczną działać powiadomienia na e-maila? Witaj, Dzwoń do Kolegi DEV z forum, miał ostatnio 320/288, Pozdrawiam! Dziękuję
Mizur138 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Panowie. Mechanik wymienil mi termostat ale niestety zobaczylem dziwny przypadek ze w zbiorniczku plyn zaczal bulgotac minimalnie. Moze ktos z was mial tak ? Wysłane z S7 Edge
FroS-t Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!! Edytowane 1 Stycznia 2017 przez FroS-t
afroo. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Akjam chyba, zagadaj do niego
oprych Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola? Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW Edytowane 1 Stycznia 2017 przez oprych
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola?Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW a może chodzi mu o zlikwidowanie zamka, taka antykradzież
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola?Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW a może chodzi mu o zlikwidowanie zamka, taka antykradzież Przeca od pasażera nie ma zamka [emoji6]
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 A przeczytaj to: "Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika?" ze zrozumieniem
pajda Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ale o co chodzi bo już się zgubiłem? Chyba mi jeszcze szumi w głowie % Chce klamkę z angola żeby nie mieć zamka? Tak czy nie?
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 w angliku nie, ale u nas pasażer anglika to kierowca i u nas jest zamek, bo to europa, bo gdyby to nie była europa, to byłby to anglik i by nie miał zamka taka zamieszanka z samego rana w nowy rok
Rekomendowane odpowiedzi