Wr0clawianin Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dnia 3.04.2017 o 08:10, H4mm3R napisał: Na numer, nie każdy pasuje a gdzie znajde numer lub ewentualnie jakieś znaki szczególne? od jakich silników będzie pasował pas do 2.0 tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 10 godzin temu, davidlive napisał: Co ty pierd***lisz, weź ludzi w błąd nie wprowadzaj. Nie może być tak żeby na jednej osi był dystans a na drugiej nie. 2mm może różnicy nie robi ale ja bym tak nie kombinował. Poda ktoś na szybkości nr dokładki z tylu s4 na cztery kominy? Chce to do Exeo wpasować Czy Ty wiesz co to jest dystans ?? Nie wiem czy masz gorączkę czy się nie wyspałeś ale pierdzielisz jak potłuczony co ma wspólnego dystans poszerzający do Quattro , jak z prawej strony na tylnej osi założę dystans np 5mm a z lewej strony założę dystans np 20mm to co się stanie ?? Quattro się rozpierniczy czy może wał napędowy bedzie krzywo chodził ? Przemyśl to jeszcze raz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 10 godzin temu, vwbartus napisał: jak z prawej strony na tylnej osi założę dystans np 5mm a z lewej strony założę dystans np 20mm to co się stanie ?? odpowiedź jest prosta. będziesz robił 4 ślady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Panowie będzie ktoś zainteresowany modulem ciśnienia opon w b7? Mam modul którego nigdzie w pl nie ma aktualnie jedynie na Ebayu widziałem za 300zl modul 8e0 907 273A będzie wraz z mocowaniem ori do kombi w tylny boczek blisko wzmacniacza antenowego plus wiazka do niego jak wyciagne wszystko ze srodka. Być może będę miał jeszcze czujniki ciśnienia w oponach tylko musze sciagnac opony i luknac czy one wogole sa tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom4275 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 11 minut temu, Rafal1988Lodz napisał: Panowie będzie ktoś zainteresowany modulem ciśnienia opon w b7? Mam modul którego nigdzie w pl nie ma aktualnie jedynie na Ebayu widziałem za 300zl modul 8e0 907 273A będzie wraz z mocowaniem ori do kombi w tylny boczek blisko wzmacniacza antenowego plus wiazka do niego jak wyciagne wszystko ze srodka. Być może będę miał jeszcze czujniki ciśnienia w oponach tylko musze sciagnac opony i luknac czy one wogole sa tam. no jak niema ? na allegro pełno ... jak będziesz rwał wiązkę to nie zapomnij żeby do kompletu brać antenę i jej mocowanie do zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 antena i mocowanie co jest pod tylnym zderzakiem przykręcane do belki? Ile takie cos jest warte ? Zawartość dodana 0 minutes later na allegro 1 znalazłem i to bez literki na końcu wiec albo zle szukam albo nie ma tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom4275 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 4 minuty temu, Rafal1988Lodz napisał: antena i mocowanie co jest pod tylnym zderzakiem przykręcane do belki? Ile takie cos jest warte ? Zawartość dodana 0 minutes later na allegro 1 znalazłem i to bez literki na końcu wiec albo zle szukam albo nie ma tego przykręcone jest do zderzaka a konkretnie do dolnej blendy anteny i moduły średnio po stówce chodzą ale tu będziesz miał komplet z wtyczkami, kabelkiem i mocowaniami co jest rzadkością więc pokusił bym się o 400 + czujniki wpisz numer ciągiem bez spacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 ok dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Rafal1988Lodz napisał: antena i mocowanie co jest pod tylnym zderzakiem przykręcane do belki? Ile takie cos jest warte ? Zawartość dodana 0 minutes later na allegro 1 znalazłem i to bez literki na końcu wiec albo zle szukam albo nie ma tego Coś słabo szukasz.. https://allegro.pl/listing?string=8E0907273A&order=m&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-aut-1-2-0222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 po spacjach szukałem dlatego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie walają się komuś takie springi 1BA z B7: przód: różowy-fiolet-fiolet tył :biały-zielony-zielony prawie takie jak na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 może bede mial ale z b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Orientuje się ktoś +/- wymiana oleju w ASO w NOma 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 może bede mial ale z b6Masz ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 5.04.2017 o 11:32, turzol napisał: Nie walają się komuś takie springi 1BA z B7: przód: różowy-fiolet-fiolet tył :biały-zielony-zielony prawie takie jak na foto Odezwij się koło poniedziałku bo w Exeo mam 1ba to bym Ci sprzedał Zawartość dodana 1 minute later Ma ktos foty jak wyglada b7 z listwami progowymi od b8 ? Te cienkie listewki Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez davidlive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dnia 6.04.2017 o 22:23, davidlive napisał: Ma ktos foty jak wyglada b7 z listwami progowymi od b8 ? Te cienkie listewki Z tego co kojarzę są za długie, trzeba wyciąć ze środka, aby dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Gdzieś widziałem takie foto ale nie mogę znaleść. Coś bym porzeźbił i może bym to wpasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wiadomo coś na temat mojego zgłoszenia do Crew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Panowie stabilizatory z 3.0TDI sa cos warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi