Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Bart-S

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

czemu jeszcze zimówki na pokładzie? :decayed:

Odnawiam letni zestaw - w przyszłym tygodniu zmienię :wink:

OK Dev - nie kombinujemy tylko zostawiamy pierwotne założenie... 320/288. Przewody też załatw.

ok, zajmę sie tym jutro

dostaniesz na PW info na temat kosztów

z tego co liczyłem da sie urwac pare złotych :wink:

nowe foty malinka, zaskakujące jak 8 letnie auto potrafi się prezentować! Szkoda, ze olej kapie z intercoolera :)

Te felgi bardzi mi się podobają, ile trzeba za nie liczyć ?

nowe foty malinka, zaskakujące jak 8 letnie auto potrafi się prezentować! Szkoda, ze olej kapie z intercoolera :)

Te felgi bardzi mi się podobają, ile trzeba za nie liczyć ?

Ta plamka przed lewym przednim kołem nie należy do mnie ;) Do zdjęcia ustawiłem się kilkadziesiąt sekund przed ujęciem (nie zdążyłoby zrobić takiej "kałuży" :wink:). No i pod auto właziłem niedawno aby zobaczyć szkody po spotkaniu z kotem - na łączeniu z IC jest sucho.

Felgi... zależy jak trafisz. Dobrze poszukasz to nawet 1400zł z oponami - są jednak sprzedawcy wołający 2400zł bez oponek ;)

---------- Post dopisany at 11:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

Foty wypas ale lakier troszkę zniszczony po zimie :thumbdown:

Tomku - to nie zima tylko myjnia tak załatwiła lakier :kwasny:

FOTY miazga :kox:

U mnie w ASO jest Promocja na jakieś tam kosmetyki AUDI :naughty: nie wiem jakw innych ale ceny zajeb***e zrobili , koszt tego na fotce 99 PLN tylko brać .

View image: IMG 7454

Ciekawe co to warte:eusathink:

majac na uwadze ze calosc kosztuje tylko co dobry sredniej klasy wosk, to odpowiedz nasuwa sie jedna... :wink:

Dawno nic nie pisałem - zarobiony na maxa (z garażu nie wychodzę :facepalm:). W międzyczasie przyjechał zestawik hebli od Dev-a - niestety w najbliższym czasie nie będzie możliwości montażu :thumbdown: A oto dlaczego :wallbash:

bumper.JPG

radiator.JPG

W nocy z czwartku na piątek wracałem do chaty z Lublina i 40km od domu na A2 tuż za Koninem wyskoczył mi na drogę jakiś zwierzak (wszystko działo się tak szybko, że nawet nie wiem co to było - pies czy lis...). Leciałem poniżej przepisowej prędkości (110km/h) a i tak nie miałem szansy go wyminąć (wpierdzielił się bezpośrednio przed auto).

Od razu zatrzymanie - i dobrze bo okazało się, że strzał poszedł w chłodnicę (momentalnie wywaliło cały płyn). No i mam teraz auto unieruchomione :wallbash:

Poszły:

- nakładka zderzaka (góra OK, ale wszystkie mocowania od dołu pozrywane)

- spojler zderzaka

- kratki środkowa i lewa

- osłony dolne silnika i skrzyni

- mocowanie (pas przedni)

- kierownica powietrza doładowania

- chłodnica wody i ATF

- chłodnica klimy

- przewody układu wspomagania

Wygląda niegroźnie a gratów do naprawy (nie licząc robocizny) nazbierało się za 9 000 PLN :wallbash:No nic - ubezpieczenie mam na oryginalnych częściach więc teraz to zmartwienie PZU :wink:

...a miało być nie bite :polew:

:kwasny: Zawsze coś wyskoczy, to chyba znak, że heble trzeba nowe :decayed: Dobrze, że już zamówione. Patrz jak to mały zwierzak może narobić takich szkód:kwasny: Dobrze, że ty cały:wink:

:kwasny: Zawsze coś wyskoczy, to chyba znak, że heble trzeba nowe :decayed: Dobrze, że już zamówione. Patrz jak to mały zwierzak może narobić takich szkód:kwasny: Dobrze, że ty cały:wink:

Gdyby to było coś większego to pewnie skończyłoby się źle - nie było szans na hamowanie (jak noga znalazła się na miejscu to zwierzak był już za autem).

Heble już od 2-tygodni w garażu - no ale teraz sobie poczekają :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...