wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Grześ - a może odkupię od Ciebie B8 A co byś tam robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 troche generalizujecie Panowie.... jak ja wystawiałem swoją B7, to była najdroższą ofertą na allegro. Kosztowala wicej od wielu golych B7 3.0TDI i zajechanych B8 2.0TDI. mimo to w ciągu 1,5tyg znalazl się kupiec, ktory przyjechal auto obejrzec i zdecydowal sie ja kupic za kwote podana w ogloszeniu. ostatecznie ustalilismy wartosc auta na 4tys mniejsza poniewaz zdecydoal sie zrezygnowac z letnich 18tek i chcial auto na zimowych 16tkach. mi to bardzo pasowalo, bo mialem wowczas 1,5 miesieczne nowiotkie RE050 za ktore zaplacilem prawie 4k i felgi po odswiezeniu, wiec set drozszy niz te 4k. Co prawda auta ostatecznie mu nie sprzedalem, bo wzial je ode mnie moj ojciec, ale chce jedynie pokazac, ze auto w dobrym stanie nie musi byc atrakcja cenowa zeby sie sprzedalo najfajniejsze bylo, ze ten kupic kontaktowal sie ze mna pozniej jeszcze 2x i dopytywal sie czy przypadkiem ojciec nie chce jednak zmieniac/sprzedawac auta bo on chetnie by je kupil i bardzo prosil o telefon gdyby taka decyzje juz podjal jego nr mam do dzis, ale raczej nie zadzwonie, bo jak ojcu auto sie znudzi to wezme je spowrotem ja ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- Grześ - a może odkupię od Ciebie B8 A co byś tam robił Projekt golas - przywracalby ja do fabrycznego golasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Grześ - a może odkupię od Ciebie B8 A co byś tam robił Coś się jeszcze znajdzie Jeśli chodzi i typy - silnik i skrzynia są już jasne. Wyposażenie - wiadomo, jak najwięcej a czego nie będzie to się dołoży. Zależy mi głównie na kolor DIS/NAVI, panorama w dachu, Audi Drive Select. Jako bonusy, wewnętrzny S line (fotele koniecznie półskóra) i B&O. Natomiast w kwestii lakieru: - biały Ibis - czarny Phantom - szary Meteor (lepszy byłby Daytona ale nie widzę go w palecie barw B8) - srebrny Monza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Grześ - a może odkupię od Ciebie B8 A co byś tam robił Coś się jeszcze znajdzie Jeśli chodzi i typy - silnik i skrzynia są już jasne. Wyposażenie - wiadomo, jak najwięcej a czego nie będzie to się dołoży. Zależy mi głównie na kolor DIS/NAVI, panorama w dachu, Audi Drive Select. Jako bonusy, wewnętrzny S line (fotele koniecznie półskóra) i B&O. Natomiast w kwestii lakieru: - biały Ibis - czarny Phantom - szary Meteor (lepszy byłby Daytona ale nie widzę go w palecie barw B8) - srebrny Monza tylko uważaj na Open Sky gdyż w B8 lubią przeciekać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają QD i MF Twoim Przyjacielem sprobuj tez iCare od Zymola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 tylko uważaj na Open Sky gdyż w B8 lubią przeciekać.. Też o tym słyszałem. Nie ma jakiejś akcji serwisowej na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają QD i MF Twoim Przyjacielem sprobuj tez iCare od Zymola mam quartz położony i gó..o to daje sorry Bartek za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają Dziadku - też mam już dość czarnego Monza i Ibis to moje ulubione kolorki z w/w grupy. ---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają QD i MF Twoim Przyjacielem sprobuj tez iCare od Zymola mam quartz położony i gó..o to daje sorry Bartek za OT Żadne tam OT - dyskutując o takich pierdach pomagacie mi dokonać wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 - srebrny Monza ja bym był za tym - powiedziałem już sobie nigdy więcej czarnego - wszystko widać po 5 min po umyciu a poza tym chodzę i pilnuję żeby nikt mi go nie dotknął bo odciski zostają Dziadku - też mam już dość czarnego Monza i Ibis to moje ulubione kolorki z w/w grupy. ja jak zawsze chciałem mieć czarne auto i mi nie wychodziło to kupując nowe w końcu mogłem o tym zdecydować i zdecydowałem tylko wyleczyłem się z niego po pierwszym myciu ale to już było za późno - powiem wam szczerze że czasem przychodzi mi taka myśl czy nie okleić auta folią w jakiś srebrny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Jeszcze w kwestii lakieru - to co znalazłem na budzie RS... Szary Daytona z pakietem połysk... A to nie wiem co to... Albo srebrny "Suzuka" tak się odbija przy kiepskiej pogodzie albo to biały "Gletscher" który za***iście komponuje się z czarnym pakietem optycznym i felgami w Titanium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: albo to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 polecam Quartz Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Sepang Blue Jak mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: http://www2.audi.pl/import/kt/1388434/fau_36414___777x549.JPG To jest właśnie Daytona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: http://www2.audi.pl/import/kt/1388434/fau_36414___777x549.JPG To jest właśnie Daytona... to jeżeli tak to on jest w pakiecie Exclusive - 6Y6Y Srebrny Daytona perłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: http://www2.audi.pl/import/kt/1388434/fau_36414___777x549.JPG To jest właśnie Daytona... to jeżeli tak to on jest w pakiecie Exclusive - 6Y6Y Srebrny Daytona perłowy Albo gratis z pakietem S line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ten ciekawy też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: http://www2.audi.pl/import/kt/1388434/fau_36414___777x549.JPG To jest właśnie Daytona... to jeżeli tak to on jest w pakiecie Exclusive - 6Y6Y Srebrny Daytona perłowy Albo gratis z pakietem S line hmmm - w tym co ja dostałem to piszą że "Cena w połączeniu z pakietem sportowym S line (WQS) dla wersji do 2 litrów pojemności: 4240 Cena w połączeniu z pakietem sportowym S line (WQS) dla wersji powyżej 2 litrów pojemności: 4870" może dla a4 jest inaczej choć dziwne by to było ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- http://i6.photobucket.com/albums/y204/hardie4130/9c6e4103.jpgTen ciekawy też no ciekawy , ciekawy tylko nie wiem jakby wyglądał nie na RS-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 ja gdybym miał dokonać wyboru koloru jeszcze raz to na bank nie byłby to czarny a po głowie chodzi mi to: http://www2.audi.pl/import/kt/1388434/fau_36414___777x549.JPG To jest właśnie Daytona... to jeżeli tak to on jest w pakiecie Exclusive - 6Y6Y Srebrny Daytona perłowy Albo gratis z pakietem S line hmmm - w tym co ja dostałem to piszą że "Cena w połączeniu z pakietem sportowym S line (WQS) dla wersji do 2 litrów pojemności: 4240 Cena w połączeniu z pakietem sportowym S line (WQS) dla wersji powyżej 2 litrów pojemności: 4870" może dla a4 jest inaczej choć dziwne by to było ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- http://i6.photobucket.com/albums/y204/hardie4130/9c6e4103.jpgTen ciekawy też no ciekawy , ciekawy tylko nie wiem jakby wyglądał nie na RS-ie A ciekawe jak by wyglądał na b6 jaki to kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi