wrclaguna Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 śpiącemu w tej chwili Bartkowi wielkie :buziak::buziak:jest bosko co na to Gosia? biznes is biznes
Magdalenah Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 śpiącemu w tej chwili Bartkowi wielkie :buziak::buziak:jest bosko co na to Gosia? biznes is biznes Gosia zawsze czuwa już Wy się tak nie martwcie
Arturoo Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 śpiącemu w tej chwili Bartkowi wielkie :buziak::buziak:jest bosko co na to Gosia? biznes is biznes
Bart-S Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 Powoli zabieram się za przygotowania do zimy. Grzesiu podesłał mi swoją przetwornicę na testy i w końcu mogłem dojść dlaczego przednia szyba nie grzeje Kupiłem trzecią już z kolei przetwornicę - poprzednie dwie trafiłem uszkodzone Towar jest już na aucie - błędów w klimie brak, napięcia prawidłowe. Pozostaje czekać na przymrozki
antonio Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 do przymrozków ma być podobno sprzedana...
Bart-S Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 do przymrozków ma być podobno sprzedana... To się klient ucieszy
barrowiec1 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 do przymrozków ma być podobno sprzedana... To się klient ucieszy a jakby przyszło do Ci do głowy sprzedawanie na części, to jestem pierwszy do szybki ze sterownikiem...
Bart-S Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 webasto przyrezałeś ? Niestety nie - piec który kupiłem jakiś czas temu jest wypalony. Potrzebuję nowy wymiennik ciepła oraz komplet przewodów + zawór do obiegu wody.
Arturoo Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 siemian jakis czas temu kompletowal takie graty dla siebie napisz do niego albo tyrknij
scyzor8811 Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 świetnie zmodzone autko zarówno z zewnątrz jak i w środku... a takiego wypasu nie ma chyba żadne inne a4..
Bart-S Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 siemian jakis czas temu kompletowal takie graty dla siebie napisz do niego albo tyrknij Dzięki Artur - zadzwonię jutro do Marka. świetnie zmodzone autko zarówno z zewnątrz jak i w środku...a takiego wypasu nie ma chyba żadne inne a4.. Ojj, dzięki forum jest takich coraz więcej ---------- Post dopisany 24-09-2012 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2012 at 23:59 ---------- Kedyś musiał nadejść taki dzień... Dziś po raz pierwszy autko zawiodło mnie w trasie (jak się okazało, nie ze swojej winy ). Leciałem na Bydgoszcz po graty i tuż za Gnieznem... Coś zaczęło przerywać, poszarpywać. Myślę sobie - czy to już czas na skrzynkę No ale nic to - Gniezno jakoś przeleciałem, na trasię chcę się rozpędzać a tu mocy brak i za d*pą chmura dymu... WFT! Objawy jak przy wywalonym wężu do IC. Zaglądam pod maskę - wszystko na swoim miejcu... Próbuje ujechać dalej - przerywa między 20 - 50km/h. Jak chcę depnąć - znów to samo (brak mocy i czarny stefan za mną). Za chwilę wywaliło Check Engine - nie chciałem ryzykować więc poprosiłem kumpla aby podleciał po mnie lawetą... Wjeżdżamy na kanał iiiii... BINGO. Spadł wąż z IC - jak składali auto w ASO, zapomnieli założyc opaski Kolejny dzień i wyjazd w d*pę - życie...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 jak będziesz w Bydgoszczy to odezwij się i się szybki spot zorganizuje a odnośnie IC to masakra niektórzy "magicy" z ASO mnie załamują...
Bart-S Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 jak będziesz w Bydgoszczy to odezwij się i się szybki spot zorganizuje a odnośnie IC to masakra niektórzy "magicy" z ASO mnie załamują... Jutro po południu będę - jeśli Artur da mi zielone światło
Artur82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 jak będziesz w Bydgoszczy to odezwij się i się szybki spot zorganizuje a odnośnie IC to masakra niektórzy "magicy" z ASO mnie załamują... Jutro po południu będę - jeśli Artur da mi zielone światło Rano podlecę i sprawdze...tak jak rozmawialiśmy będę dzwonił...jakby co to ja na spota w takim towarzystwie się urwę z pracy
jozek726 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 jak będziesz w Bydgoszczy to odezwij się i się szybki spot zorganizuje a odnośnie IC to masakra niektórzy "magicy" z ASO mnie załamują... Jutro po południu będę - jeśli Artur da mi zielone światło kurde ja nie mam fury bo u mechanika stoi bo też bym do Bydzi podleciał zobaczyć to cacko Twoje
jedrekx Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Artur, jak coś to napisz smsa i postaram się podjechać
Artur82 Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Jozek wsiadaj w PKS warto PS. Oczywiscie zart i sorry za OT
Rekomendowane odpowiedzi