kocurrr Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam gorąco forumowiczów,jestem z Kołobrzegu na imię mam Rafał, niestety narazie autkiem sie nie pochwale, bo jestem na etapie szukania jakiejś ładnej A4 w kombi w roczniku 2002 . pozdrawiam
dareko Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 jestem zadowolony z kupna audi a4 1.8 20v 125km jest cool
kffiatek Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam Was wszystkich. Jeszcze nie posiadam swojego Audika ale jestem w trakcie poszukiwań. Przy okazji chcę się z Wami podzielić spostrzeżeniami odnośnie Aut które oglądam i sprawdzam przed zakupem. Niestety sytuacja wygląda tak że bardzo ciężko jest znaleźć coś co "w miarę" jest godne uwagi, przynajmniej w tym zakresie który ja przeszukuje. Mam nadzieje że i ja Wam trochę pomogę i Wy mi trochę pomożecie. Pozdrawiam
w00 Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam Wszystkich. To już mój czwarty samochód i.... to czwarte Audi. Tym razem to 2.6 z 97 roku. Jest AUDI i jest reszta samochodów. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi