moskal Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 A pamiętasz jak to zrywał bo chyba łatwo to nie puszcza, a chciałbym chociaż tą najdłuższą ogarnąć papier ścierny i ogień :naughty: :naughty: pusciłem ci na PW telefon do niego , dryndnij i zapytaj
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 Tel wykonany pierw papier 50 później 500 i powinno być OK
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 2DIN założone radio działa musze jeszcze podpiłować stelaż bo nie mieści sie półkieszeń radia, przez to radio nie jest stabilnie zamontowane :gwizdanie: Ale grunt że wszystko działa chwal się :!: dzisiaj tego jeszcze nie robiłem, ale mocowanie zdemontowane jak bede elektryke robił to bedzie mozna przygotowac już
Kolkov Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jest byłoby gdyby nie ten ociekający połyskiem panel radyjka i ten carbą z metra
jozek726 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 wywal ta folie z radia jest ta folia carbon nawet ładnie wygląda
Michał Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 przecie to nie folia, burżuj sie szarpnął na hydrografike Kowi spasuj do porządku tą konsole i będzie malyna
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 przecie to nie folia, burżuj sie szarpnął na hydrografike Kowi spasuj do porządku tą konsole i będzie malyna no musze przerobić tą półkieszeń bo niedało rady jej wcisnąć nawet
Kolkov Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 radio spasować to już z górki fajny ten pionek, kumpel kupił B6 z radyjkiem Zenec i kamerką cofania alpine'a fajny gadżet... Kowi powiedz/napisz jak ogarniesz szczotten-alu, to co z tą hydrografiką?
Mario82A4 Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Kolego a skąd dorwałeś ten intercoller i jaki koszt
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 hydrografika zostaje, srebrnej folii tam nie widze, czarnej matowej też wiec zostaje jak jest lepsze to niz drewno wcześniejsze Intercooler typowy chinol, kupiłem go dawno temu jako używka za 300zł juz z wysyłką A o kamerce moze z czasem pomyśle, pierw wygłuszenie i nagłosnienie pózniej bajery
reczka Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 za***ista fura a tak apropo nie wiem czy ktoś wcześniej już o tym wspomniał ale masz na str gł. co się zmieniło po 3 latach... - kwiaty Ci w oknie zwiędły
Kowi87 Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Opublikowano 16 Maja 2011 za***ista fura a tak apropo nie wiem czy ktoś wcześniej już o tym wspomniał ale masz na str gł. co się zmieniło po 3 latach... - kwiaty Ci w oknie zwiędły dzięki Było już o tych kwiatkach Lepiej niz w RNSE u buca
mrogal Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 za***ista fura a tak apropo nie wiem czy ktoś wcześniej już o tym wspomniał ale masz na str gł. co się zmieniło po 3 latach... - kwiaty Ci w oknie zwiędły dzięki Było już o tych kwiatkach Lepiej niz w RNSE u buca łeee polskich znakow Ci nie wyswietla :hahaha:
rafalekx Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 łeee polskich znakow Ci nie wyswietla :hahaha: dokładnie... wolałbym rns-e
moskal Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Kowi nie słucha zazdrośników , bardzo ładnie wszystko wygląda :good:
Kowi87 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 i jak sie pionek spisuje? Pod wzgledem muzy jest lepiej na video sie rozczarowałem pod względem odczytywanych formatów, wczoraj wgrałem MP4, MPG, AVI i tylko odczytaŁ avi ALE SAM DZWIEK doczytałem sie na jakiejs stronce poświęconej tej jednostce, że czyta tylko DIVX, DVD i VCD(mpeg2) i musze konwertować teraz wszystko, a wrzuciłem filmiki z AWOL i wolfsgruppe Kowi nie słucha zazdrośników , bardzo ładnie wszystko wygląda :good: dokładnie RNSe ma tylko jeden plus w tym momencie, ma navi, ale to niedługo też rozwiąże
paput Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 kowi ja widzę u ciebie te fele idealnie pasują do Siwka tylko czy to nie jest za nowy wzór
Kowi87 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 kowi ja widzę u ciebie te fele idealnie pasują do Siwka tylko czy to nie jest za nowy wzór też mi sie podobały nawet gdzieś VT robiłem w połowie wątku
Rekomendowane odpowiedzi