Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 dużo głośniej w środku ?? Własnie w sumie róznicy nie odczułem, na postoju chodzi tak samo, podczas jazdy do 3tys jest tak samo powyzej troche inny dzwięk, ale nie jest głośno
kkrawat Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Hebel z tyłu wymieniony dzieki kkrawat odrazu odczułem na spalaniu z8l spadło na 6,5 na FISie Zrobiony 2/3 przelot środkowa pucha wycieta wpesdu jest lepiej Jest ogień Dobrze że wszystko pasowało :>
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 Przyszedł materiał na wytłumienie drzwi powinno starczyć 2,5m2 w rolce a jak nie starczy to kupie w budowlanym tasme butylową http://icmarket.pl/illbruck-tasma-butyl-me402-10007-p-13623.html Pierwszy post zmodernizowany W miedzy czasie ustrzeliłem pare szootów
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Przyszedł materiał na wytłumienie drzwi powinno starczyć 2,5m2 w rolce a jak nie starczy to kupie w budowlanym tasme butylową http://icmarket.pl/illbruck-tasma-butyl-me402-10007-p-13623.html W miedzy czasie ustrzeliłem pare szootów brudna szyba i piekny hak
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 brudna szyba i piekny hak i dwie szyby w prądzie
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 brudna szyba i piekny hak i dwie szyby w prądzie spoko wszystko leży w piwnicy raczke od strony kierowcy musze poprawić, tylne boczki do kupy złozyc bo są w czesciach pierwszych, ale to przewiduje na późny lipiec/sierpień :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 spoko wszystko leży w piwnicy raczke od strony kierowcy musze poprawić, tylne boczki do kupy złozyc bo są w czesciach pierwszych, ale to przewiduje na późny lipiec/sierpień :gwizdanie: ło losie... szczerze miałbym to już w d... Kowi ile planujesz jeszcze jeździć tym paździochem? rok dwa dziesięć? (chociaż tej trzeciej opcji to on nie wytrzyma, obawiam się o tą drugą )
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 spoko wszystko leży w piwnicy raczke od strony kierowcy musze poprawić, tylne boczki do kupy złozyc bo są w czesciach pierwszych, ale to przewiduje na późny lipiec/sierpień :gwizdanie: ło losie... szczerze miałbym to już w d... Kowi ile planujesz jeszcze jeździć tym paździochem? rok dwa dziesięć? (chociaż tej trzeciej opcji to on nie wytrzyma, obawiam się o tą drugą ) bede sobie nim jeżdził i 5 lat a logana tak jak ty nie kupie napewno co za róznica, niestać mnie na nowego paracha w którego bede musiał/chciał ładować kase, tu mam pewniaka w którym wiem co mam, przepala wszystko, osiagi jakieś tam ma, spalanie od niedawna normalne, a co kupie takiego B6 golasa za 25tys i co pozatym będe miał golasa jakich wiele na drodze :gwizdanie: pozatym zawsze mozna mu jakiś zdrowszy silnik zapodać, napęd jest
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a logana tak jak ty nie kupie napewno nie wiesz co tracisz No ale fakt Ty już w niego władowałeś drugie tyle kasy co on warty i nie mówię o rzeczach typu 2 din... tylko to się wysrało tamto zj**@ło... ogólnie gdybym tyle w mojego władował też bym o sprzedaży nie myślał dobra wesołych świąt życzę zara trza lecieć na weekenda
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 a logana tak jak ty nie kupie napewno nie wiesz co tracisz No ale fakt Ty już w niego władowałeś drugie tyle kasy co on warty i nie mówię o rzeczach typu 2 din... tylko to się wysrało tamto zj**@ło... ogólnie gdybym tyle w mojego władował też bym o sprzedaży nie myślał dobra wesołych świąt życzę zara trza lecieć na weekenda Ty a Tobie to tam mineralke do tego wykopu dostarczaja w ten upal? Kowi ładny hak
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ty a Tobie to tam mineralke do tego wykopu dostarczaja w ten upal? Mineralka colka, soczek kawka, herbatka klimka Kowi ładny hak
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 rafalekx masz logana ? zamierza kupić bo A4 za małe
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rafalekx masz logana ? tez w kombi jak Twoj
rafalekx Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rafalekx masz logana ? :polew: :polew: no :polew: tez w kombi jak Twoj ch#ja... mój pickup zamierza kupić bo A4 za małe
Reggi Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rafalekx masz logana ? tez w kombi jak Twoj ten co jeździ limusinom
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 rafalekx masz logana ? tez w kombi jak Twoj ten co jeździ limusinom trumniaki żondzo
wujek 2pac Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 A wracajac do Audioli to nie za duzo tego carbonu??
Rekomendowane odpowiedzi